Site de confiance... et tr�s pro !

Site de confiance. J'ai re�u mon �cran de casque SHARK dans les d�lais annonc�s et dans un emballage soign�. Avant l'exp�dition de mon colis, le magasin RAD a m�me pris la peine de me contacter par mail pour valider mon adresse postale qui n'�tait pas compl�tement reconnue par leur syst�me informatique... Tr�s professionnel de leur part !

Livraison rapide

Livraison rapide, produits conformes et en bon �tat. Tr�s satisfait!

Produit conforme

Produit conforme, d�lais de de livraison rapide. Bonne exp�rience � renouveler au besoin. Merci � votre equipe

Perfecte en correcte levering van mijn�

Perfecte en correcte levering van mijn gekozen producten. Mooi assortiment met duidelijke instructies. Top.

Tevreden klant

Alles snel en in orde ontvangen

Livraison tr�s rapide en 2 jours

Livraison tr�s rapide en 2 jours, je recommande RAD.

Livr� avant dates

Livr� avant dates

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

bijvulling vorkolie

Op zoek naar bijvulling vorkolie heb ik op de site van rad gekeken voor beschikbaarheid van Eurol sae10 olie. Bij kijken had RAD Zaventem de olie op voorraad. Helaas toe ik in de winkel kwam was het verkocht. Aan de balie werd dit opgelost door de olie enkele dagen later te laten bezorgen. Perfecte service en toch een one stop shopping experience .

Rien � dire, juste parfait !

Rien � dire. Service parfait !!

Steeds aangenaam om te bestellen bij�

Steeds aangenaam om te bestellen bij RAD.Bestellen,betalen en snelle levering.Een zeer tevreden klant ??

Gunstige prijzen

Gunstige prijzen, snelle en correcte levering.

Perfecte levering!

Online bestelling gedaan, uitleg op de webshop is duidelijk en correct! Bestelling is ruim optijd geleverd. Bedankt

Bonjour tr�s satisfait du service�

Bonjour tr�s satisfait du service autant en votre magasin de Nivelles que Gand m'ayant contact� pour un probl�me e-mail encore merci pour votre comp�tence

Top onderdeel

Top , op tijd geleverd, juist onderdeel. ??

Goede webwinkel

Goede webwinkel, kwaliteit en competitief

Produit conforme et d�lais respect�s.

Produit conforme et d�lais respect�s. Je recommande

Livrer � temps et aucune pi�ces�

Livrer � temps et aucune pi�ces manquantes et surtout correspondant � la commande.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede communicatie! Nette prijs voor mijn motorbroek.

perfect

perfect zoals altijd

Alles bestens!

Sehr schnelle Lieferung, vielen Dank!

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling, vlugge levering.

Je recommande ce site fiable et rapide.

Je recommande ce site fiable et rapide. Avec r�guli�rement de bonne promo sur des articles int�ressants. Pour ma part un intercom sena bien moins cher quand France ????

Producten zijn geleverd zoals�

Producten zijn geleverd zoals afgesproken en als weergegeven op de afbeelding. Betrouwbare webshop.

prix et frais de port dans la norme�

prix et frais de port dans la norme envoi tr�s rapide je recommande.

Landegemstraat 4

9031 Drongen