Het was zoals aangeboden en snel geleverd
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/09/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
A peine command�, aussit�t livr�, vous �tes au top
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 23/09/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Eenvoudig, snel en zeer correct in productinformatie, afhandeling en levering.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/09/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Parfait;rien � dire
Ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 23/09/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bonjour , rien � dire aucune critiques un choix tr�s vari� dans le magasin en ligne c'est tr�s facile pour passer commande et tr�s rapide, un jour pour recevoir ma commande franchement un service super pro, merci � vous
Fantastique, merci beaucoup pour votre évaluation positive. Merci d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Nous sommes donc très heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 23/09/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s satisfait. Tarifs tr�s comp�titifs, envoi tr�s rapide (m�me pour la France). Je recommande !
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 23/09/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Product de volgende dag bezorgd. Sneller dan verwacht. Goed op de hoogte gehouden van je bestelling en het versturen. Niets op aan te merken. Product wat ik zocht was alleen nog in mijn maat hier te bestellen.
Heb hier een rev�it quantum pak 1pc besteld begin dit jaar en afgelopen week een duo set packtalk bold van cardo. Beide bestelling waren snel verzonden en snel en netjes verpakt bij mij op de stoep! Goede service!
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/09/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Na eenmaal gebruikt gemaakt te hebben van de aankoop van een motorvest / broek werd vastgesteld dat er aan broek/vest beschadigingen waren , we hebben dit terug nr RAD Brugge gebracht en een vriendelijke verkoper heeft dit direct in orde gebracht en nu hebben we een volledig nieuwe broek/ vest thuis ontvangen ??
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/09/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
D�lais tr�s court et pas de surprise � la r�ception.
Heureux d’entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 23/09/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Perfecte beschrijving en maatadvies
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/09/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Ik heb bij RAD een topkoffer besteld voor mijn Yamaha Neos. Instructies op de website waren duidelijk. Met enkel een topkoffer van Givi ben je er niet, want je hebt ook de bijbehorende bijpassende steunen nodig om de koffer te bevestigen. Snelle en veilige betaling online, goede communicatie per email en tenslotte een snelle levering conform de belofte van RAD. Een prima online shop ervaring verzorgd door RAD. Hoewel de Givi steun van een degelijke kwaliteit uitstraalt, kwamen de bevestiging gaten niet precies overeen met bevestiging posities op de scooter. Enig buig en trekwerk was noodzakelijk om de steun daadwerkelijk te kunnen monteren. Tip: doe het samen met een tweede persoon om beschadigingen aan de scooter carrosserie te voorkomen.
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/09/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
D�lais et prix correcte.
Les produits et les conseils, dont le personnel sont au top. Cependant RAD passe par DPD pour distribuer ses produits et ce n'est pas tout le temps facile avec cette entreprise de distribution.
Purchase of Gift Voucher
Thank you! Original reply on Trustpilot at 23/09/2021, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Large gamme pr�sent�e. Personnel tr�s courtois et professionnel.
Correcte afhandeling & levering Prijs van mijn U- turn goedkoper dan bij BOL...
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/09/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Idem avis 2020. Toujours tr�s bon
Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. À la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 23/09/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Duidelijke omschrijving goederen, degelijk verpakt, snelle levering.
Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/09/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Marchandises toujours re�ues dans les d�lais indiqu�s et dans un excellent �tat
Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 23/09/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Good prices, accuracy on description of articles and swift expeditions.
article corespondant a mon attente ,et service rapide
perfect, precies wat ik besteld had, snelle levering, prima service
Bien MAIS.... Manque une carte de fidelit� pour avoir des avantages pour les clients fid�les
Merci pour la confiance en RAD! Nous espérons pouvoir répondre à votre question rapidement. Réponse originale à Trustpilot le 23/09/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023