Coli re�u m�me avant la date pr�vue et celui ci en parfait �tat.
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 30/08/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Levering 1 dag vroeger dan verwacht. bestelling zoals het moet zijn. zeer tevreden.
altijd perfect geleverd ,houden zo
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bonjour Commande conforme et livraison rapide Je recommanderai sans hesiter
Merci pour la confiance que vous nous portez. Réponse originale à Trustpilot le 30/08/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Top! Livraison rapide et pi�ce dispo au moment de la commande
Un bon descriptif du produit sur le site m�a permis de choisir en �tant bien inform� la livraison a �t� rapide et sans probl�me.
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 30/08/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Excellent services
Super! Merci !! Original reply on Trustpilot at 30/08/2021, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Pas encore de r�elles avis sur RAD , command� sena 50s , re�u 3 ou 4 jours apr�s , donc pour l instant correct , a voir pour la suite
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 30/08/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super, livraison rapide et produit parfait.
Goede service Was snel binnen prima geregeld.
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Ik heb mijn motorpak helm enz daar gekocht en alles is tiptop in orde goeieservice
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Het product is zoals er is beschreven op de site, Prijs kwaliteit is super. Levering heel snel. Bedankt.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Vermits het een vervangartikel betreft zal de kwaliteit later blijken. Toch alle vertrouwen daarin.
Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Livraison rapide bon produit
I needed New bolds for my skid plate, because I lost one of it. The conversation was very friendly and it was there after a short time without any costs. Thank you!
We hope you will enjoy your purchase and we look forward to seeing you again soon! Original reply on Trustpilot at 30/08/2021, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Altijd de beste prijs met een snelle levering , Een klantenservice waar je een snel en correct antwoord krijgt op je vragen. Ben zeer tevreden over RAD.
Leuk om te lezen, bedankt! Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Heel snelle levering
Duidelijke beschrijving artikelen, snelle levering!
Correcte levering volgens afgesproken datum. Het product voldoet aan de verwachting
Eenvoudig te bestellen met indicatie van leveringsdatum, snelle levering die te volgen is en op indicatiedatum is geleverd. Product nog niet gebruikt, wel als cadeau uitgepakt en ontvanger was meer dan tevreden.
Zeer snel geleverd
Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Satisfait de mon achat livraison dans les temps.
Genoeg keuze voor een betaalbare prijs! Tevens netjes (vanuit Belgi� naar Nederland) op tijd geleverd. Kortom, een prima zaak waar ik vaker een kijkje zal nemen.
Als leek begaf ik me een keer of 3 - 4 naar de RAD-store in Zaventem. Ik wou informatie inwinnen over moto kledij, helmen en schoenen. IEDERE medewerker die mij hielp beschikte over een zeer grote vakkundigheid. Niets was hen te veel om naar mijn vragen te luisteren en die vakkundig te beantwoorden. Niettegenstaande ik veel info haal op internet, zal ik altijd voor een goed advies en aankopen naar deze store gaan.
Wow, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Premi�re commande chez RAD, rien � redire. Les produits en stock ont �t� rapidement livr�s. Produits conformes.