Coli re�u m�me avant la date pr�vue et�

Coli re�u m�me avant la date pr�vue et celui ci en parfait �tat.

Levering 1 dag vroeger dan verwacht

Levering 1 dag vroeger dan verwacht. bestelling zoals het moet zijn. zeer tevreden.

altijd perfect geleverd ,houden zo

altijd perfect geleverd ,houden zo

Bonjour

Bonjour Commande conforme et livraison rapide Je recommanderai sans hesiter

Top! Merci

Top! Livraison rapide et pi�ce dispo au moment de la commande

Bon service

Un bon descriptif du produit sur le site m�a permis de choisir en �tant bien inform� la livraison a �t� rapide et sans probl�me.

Excellent services

Excellent services

Pas encore de r�elles avis sur RAD

Pas encore de r�elles avis sur RAD , command� sena 50s , re�u 3 ou 4 jours apr�s , donc pour l instant correct , a voir pour la suite

Super, livraison rapide et produit parfait.

Goede service Was snel binnen prima geregeld.

Ik heb mijn motorpak helm enz daar gekocht en alles is tiptop in orde goeieservice

Het product is zoals er is beschreven�

Het product is zoals er is beschreven op de site, Prijs kwaliteit is super. Levering heel snel. Bedankt.

Correct

Zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Vermits het een vervangartikel betreft zal de kwaliteit later blijken. Toch alle vertrouwen daarin.

Livraison rapide bon produit

Livraison rapide bon produit

I needed New bolds for my skid plate

I needed New bolds for my skid plate, because I lost one of it. The conversation was very friendly and it was there after a short time without any costs. Thank you!

Altijd de beste prijs met een snelle�

Altijd de beste prijs met een snelle levering , Een klantenservice waar je een snel en correct antwoord krijgt op je vragen. Ben zeer tevreden over RAD.

Heel snelle levering

Heel snelle levering

Duidelijke beschrijving artikelen

Duidelijke beschrijving artikelen, snelle levering!

Correcte levering volgens afgesproken�

Correcte levering volgens afgesproken datum. Het product voldoet aan de verwachting

Eenvoudig, snel en naar tevredenheid

Eenvoudig te bestellen met indicatie van leveringsdatum, snelle levering die te volgen is en op indicatiedatum is geleverd. Product nog niet gebruikt, wel als cadeau uitgepakt en ontvanger was meer dan tevreden.

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Satisfait de mon achat livraison dans�

Satisfait de mon achat livraison dans les temps.

Genoeg keuze voor een betaalbare prijs

Genoeg keuze voor een betaalbare prijs! Tevens netjes (vanuit Belgi� naar Nederland) op tijd geleverd. Kortom, een prima zaak waar ik vaker een kijkje zal nemen.

Schitterende service

Als leek begaf ik me een keer of 3 - 4 naar de RAD-store in Zaventem. Ik wou informatie inwinnen over moto kledij, helmen en schoenen. IEDERE medewerker die mij hielp beschikte over een zeer grote vakkundigheid. Niets was hen te veel om naar mijn vragen te luisteren en die vakkundig te beantwoorden. Niettegenstaande ik veel info haal op internet, zal ik altijd voor een goed advies en aankopen naar deze store gaan.

Premi�re commande chez RAD

Premi�re commande chez RAD, rien � redire. Les produits en stock ont �t� rapidement livr�s. Produits conformes.

Landegemstraat 4

9031 Drongen