Goeie prijzen en super snelle levering
- Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goede communicatie, snelle levering en mooi product!
Goed om te horen, veel plezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Product is goed, maar dat wist ik al, want het merk is gewoon goed van wat ik had besteld. Verzending gaat echter via DPD, dus let op. Nu ook weer misgegaan, pakket te laat binnen (was ruim een week kwijt en later op verkeerd adres, die waren niet thuis dus pakket na vertraging ook nog eens moeten ophalen bij een verzamelpunt), dus was al op vakantie en ik heb het de vertrekdag anders opgelost. RAD heeft mij wel netjes telkens op vragen beantwoord en ik ben zelf ook dagelijks met DPD in contact geweest, maar wat koop ik er voor... Nooit meer iets bij RAD dus of ze moeten wisselen van pakket bezorging.
Beste Arie, Bedankt voor uw beoordeling, ook al is deze niet geheel positief. Het spijt ons te vernemen dat u problemen ondervond bij de levering van uw pakket. We begrijpen dat het niet aangenaam is te moeten wachten op uw bestelling. Hopelijk begrijpt u dat dit een uitzonderlijk geval is en dat het gros van de pakketjes steeds op tijd geleverd wordt. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Keurig geleverd, en snel??
- Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
super service et super s�rieux.. d�lais de livraison tr�s respecter bravo a eux et conseil de qualit� vraiment au top .
- Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/08/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Grote keuze. Vlotte levering en info. Top!
- Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
snel en correct geleverd
- Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
snelle correcte levering alsook administratieve (factuur) afhandeling
- Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
3 eme commande pass�e sur ce site en 1 mois. Et je suis extr�mement satisfait. Quand c'est en stock , c'est en stock et envoy� le lendemain par Chronopost... Autant dire que c'est du rapide ! Je n'ai pas eu l'occasion de tester le SAV ou remboursement , mais pour ce qui est des commandes classiques c'est nickel. Je recommande ce site s�rieux et efficace..
Tr�s r�actif lors de mes questions et livre sans frais � partir de 25� je pense et cela tr�s rapidement (deux � 3 jours).
Meerdere keren bij RAD wat besteld. Alles altijd keurig netjes geleverd gekregen, Ben een tevreden klant en zal zonder twijfel de volgende keer weer bij ze bestellen.
- Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Winkel Drongen Belgie. Zeer tevreden en verast over de grote keuze in de winkel, was mijn eerste aankoop daar. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Super service. Ga Ik nog komen en kopen. De vraag is waarom geen 5 sterren. Omdat ik daar een paar schoenen gekocht heb en 143,99 betaald heb en de zelfde schoenen op de site aan 123.99 staan . Zaterdag avond gekocht en zondag zien dat de prijs anders is op hun eigen site. Vind ik toch niet kunnen.
Bij RAD een nieuwe Cardo Freecom 4+ gekocht. Tijdens een motorrit, een flinke regenbui gehad. Cardo-set defect. RAD ge�nformeerd en opgestuurd. Het apparaat werd naar de fabrikant gestuurd.(garantie) Ik mailde dat ik binnen een afzienbare tijd op vakantie zou gaan en dat ik liever niet zonder dit apparaat wilde reizen. (Muziek/communicatie). Er werd direct een �leen apparaat� opgestuurd. Doen ze normaal nooit maar er werd verteld, voor mij werd er een uitzondering gemaakt.? �Leen apparaat� niet gebruikt. Vrij vlug kreeg ik een nieuw apparaat toegestuurd. Al met al een zeer nette afhandeling van mijn klacht. Service gericht en duidelijke, directe communicatie (Nathan) 2 woorden: Top Service!!
- Wow, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zoals altijd snelle en correcte service en eerste klas produkten!
- Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snel geleverd laagste prijs gekregen een heel goede service
- Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
correcte afspraken, perfecte levering
Tr�s satisfait meilleur prix et livraison tr�s rapide et efficace
site s�rieux est comp�tent envoie rapide prix tr�s int�ressent merci a vous
- Merci pour la confiance que vous nous portez Réponse originale à Trustpilot le 25/08/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle en correcte levering, ook bij retourzending.
j'ai trouv� ce qui me fallait. Livraison rapide.
- Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 25/08/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rond uit slecht 7/8 schoenen besteld. Inmiddels 20/8 nog steeds niks contact via de Email verloopt moeizaam, ze leggen de schuld bij DPD neer, dus hun probleem is nu mijn probleem geworden? Ik heb geen trackingnummer gekregen van DPD. En dan heb ik nog niet over wanneer ik mijn geld terug krijg??? Denk goed na voor je hier besteld is soms "goedkoop" maar voor mij een dure les!! fac.58351
Beste Meneer Philippi Bedankt voor uw review, ook al is deze niet positief. U heeft inderdaad een order geplaatst op 7/8, dewelke u werd opgestuurd op 12/8 zoals aangekondigd werd op onze site en de confirmatiemail. Op 17/8 heeft u ons gecontacteerd aangezien u de laarzen nog niet ontving. Wij hebben direct contact opgenomen met DPD zodra wij op de hoogte gebracht werden door u dat er een probleem was met de levering van uw bestelling. Er is toen aan DPD gevraagd de bestelling zo snel mogelijk op te sporen en te leveren op uw adres. Het verbaast ons dat u zegt geen trackingnummer van DPD gekregen te hebben, deze trackingnummer werd u toegestuurd op 12/8, bij de bevestiging van het verzenden van uw pakket. We begrijpen dat dit frustrerend is, maar u mag er zeker van zijn dat dergelijke problemen niet veel voorkomen (u heeft uw 2de bestelling in goede orde en op korte termijn ontvangen) en dat wij elke dag uw zaak opvolgd hebben. Ondertussen heeft u aangegeven dat u de bestelling niet langer wenst te ontvangen. Alle begrip daarvoor, wij hebben vandaag het nodige gedaan. U mag de terugbetaling van de volledige som begin volgende week op uw rekening verwachten. Hopende dat we u hiermee van dienst geweest zijn. Aarzel echter niet om contact op te nemen indien u bijkomende info wenst of opmerkingen heeft. Vriendelijke groeten RAD n.v. Origineel antwoord op Trustpilot dd 20/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Altijd in orde als je wat besteld bij rad ??
Eenvoudig zoeken op de website, interessante prijzen en snel geleverd.
Ma 2eme commande chez rad. Toujours aussi satisfait, livraison rapide. Je recommande vivement ??
Mijn bestelde artikel werd zeer snel geleverd. En altijd een correcte prijs bij RAD!