Porte plaque moto alu.

Colis envoyer rapidement ! Que du positif .

�quipe tr�s sympathique et dynamique et�

�quipe tr�s sympathique et dynamique et probl�me r�solu tr�s rapidement.

Meer dan tevreden van mijn bestelling.

Artikel is zoals het is omschreven.snelle bezorging.duidelijke beschrijving van het product.prima service.toppie.

Prima service.

Prima service.

Tr�s bon service

Tr�s bon service, j'ai re�u ma commande en quelques jours.

Grand choix et vendeurs accueillants

Retour d'un article qui ne me convenais pas, malgr� la boite d�truite suite aux inondations, ils l'ont repris sans discuter. J'ai achet� une veste avec le bon.

Exacte product snel thuis voor een laag bedrag!

Perfect wat ik zocht, formulier op de website was makkelijk in te vullen, lage prijs via Ideal betaald en het product zeer snel in het noorden van Nederland ontvangen!

Tr�s bon prix et exp�dition rapide. Rien � redire, je recommande

Parfait !

Parfait ! Seule site o� le produit que je cherchais �tait disponible, � peine 5 jours entre la commande et la r�ception de mon colis. Facile. Pro. Efficace. A partir de maintenant je ne commandera plus qu�ici

Parfaitement satisfait

Parfaitement satisfait

Colis arriv� rapidement

Colis arriv� rapidement. Produit conforme � la commande. Tr�s satisfaite

Tout est parfait

Tout est parfait. Prix int�ressant et livraison rapide sans probl�me.

Super handvat franjes snelle levering�

Super handvat franjes snelle levering vrijdag besteld en maandag had ik ze al??

R.A.S

Nickel comme d'habitude ?

Service impeccable

Service impeccable. Inform� en temps et en heure et suivi � jour. Fourni en plus consciencieusement des informations relatives aux produits.

Goed geregeld

Goed geregeld, op tijd geleverd. Prima verpakt

Correct, simpel, snel

Het hele bestelproces verliep zeer simpel, de site is gebruiksvriendelijk en eventuele kortingen staan goed aangeduid. Levering verliep zoals het moet, tijdig en met correcte informatie via email.

Aankoop

Correct ?? Zo moet het.

Excellent ......

Excellent ......

Livraison rapide

Livraison rapide, tout � fait conforme et qualit� du produit ! Merci

Ervaring met RAD

Al sinds jaren klant bij RAD. Voor kleding, bagage, onderdelen en nog meer. Na besteld altijd snel ontvangen. Als er iets niet naar wens was of verkeerd besteld was, is retourneren nooit een probleem geweest. Het aanbod zou wat uitgebreid mogen worden. Soms zijn de nieuwste producten wat later beschikbaar in vergelijking met andere webshops. Toch kan en blijf ik RAD aanbevelen bij collega motards ??

Zeer tevreden!

Zeer snel geleverd, netjes verpakt, goede communicatie, goedkoopste in vergelijk. Eerste keer bij RAD en zeker niet de laatste. Aanrader!

Supergoed

Snel , duidelijk , heel goede website. Geen onduidelijke poespas , eerlijke behandeling Prima qualiteit. Ik blij klant en dat is iets zeggen.

Zeer snelle levering en het product�

Zeer snelle levering en het product zoals verwacht. Echt een aanrader.

Goed en op tijd geleverd

Goed en op tijd geleverd