Scherpe prijs, tijdige levering! Al meerdere malen wat besteld bij RAD, onlangs topkofferrek. Wordt allemaal tijdig verzonden, geen gedoe. Beloofde levertijd werd in mijn geval zelfs overtroffen. Top!
- Bedankt voor deze 5-sterren review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/07/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Toujours de bons conseils, service r�actif. Jamais eu de soucis
- Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 28/07/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s satisfaite de ma commande qui est arriv�e tr�s vite et en bonne �tat. Cordialement,
Snelle en vlotte afhandeling! Materialen zoals verwacht.
Assortiment plut�t large et prix int�ressants. De plus, la livraison se fait par DPD qui est un des rares (le seul?) � donner et respecter une fourchette d'une heure pour la livraison, ce qui �vite d'�tre bloqu� une journ�e � la maison comme avec d'autres transporteurs.
- Merci pour la confiance que vous nous accordez ! Heureux d'apprendre que tout va bien et que vous êtes toujours satisfait de nos services. Nous travaillons quotidiennement sur la qualité de nos services et votre évaluation en est le fruit. Je vous remercie ! Réponse originale à Trustpilot le 28/07/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goeie service op tijd geleverd gewoon top. Voor herhaling vatbaar.
- Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/07/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Re�u en temps et en heure conforme � l'article command�. L'aide pour les tailles. Bien utile je recommande volontiers ce site.
- Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 28/07/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Mooi jack voor een scherpe prijs.
Tr�s bon suivi de commande et produit correspondant � l annonce.
1�re commande chez ce vendeur. Je suis tr�s satisfait. La livraison a �t� rapide, la description sur le site est tr�s bien renseign�e ainsi j'ai pu commander les accessoires que je recherchai avec pr�cision. C'est une bonne enseigne : je recommande ce magasin.
Snelle en perfecte aflevering, zelfs een dag vroeger dan voorzien.TOP
Fijn om te horen! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Livraison arriv� tr�s rapidement Emballage en �tat Produit pas encore install� test� a l heure actuelle Je recommande ce site dont il s agit de ma 1ere exp�rience
Snelle & perfecte levering , toppie!!
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
snel en betrouwbaar
Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
soucis avec le transporteur celui n'a pas trouv� mon adresse pour la livraison j 'ai du me le faire livrer dans un point retrait transport logistique d�plorable
Cher Jean Luc, Nous sommes désolés d'entendre cela. Nous faisons toujours tout notre possible pour que la coopération avec DPD soit la plus harmonieuse possible lors de l'expédition de nos colis. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande. Réponse originale à Trustpilot le 12/07/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Al verschillende keren online aankopen gedaan, en altijd in orde geweest, maar nu met mijn laatste online bestelling is het voor mij misgelopen, en komt hun triestige manier van werken naar boven. Mijn pakket is op een verkeerd adres afgeleverd geweest, ondanks ik bij het bestellen nog extra informatie voor de chauffeur had meegedeeld, zoals "wit huis, rechtover flitspaal" heeft de chauffeur afgeleverd bij een grijs huis, in een straat waar er in de verste verte geen flitspaal te bespeuren valt, en in een andere straat. Chauffeur kan blijkbaar geen adressen lezen, want het verschil tussen laan en steenweg kent hij niet, evenals het verschil tussen grijs of wit kent hij ook niet. Wij hebben dus zelf ons pakket mogen gaan rondzoeken wilden we onze centen niet kwijt zijn, want doordat we de toestemming gegeven hadden om af te zetten bij de buur, was het onze verantwoordelijkheid geworden, en trekt RAD er zich niks meer van aan dat uw pakket verloren is gegaan. Dus, moesten we ons pakket niet terug gevonden hebben waren we onze centen en ons pakket kwijt, want een nieuw pakket opsturen was onmogelijk. We moesten het dus maar opnieuw bestellen en opnieuw betalen. Met andere woorden, had de chauffeur ons pakket ergens in de gracht of in het kanaal gegooid, is het onze verantwoordelijkheid, en dit puur door de reden omdat wij toestemming gegeven hebben om bij de buur af te zetten. De reden waarom we de toestemming gegeven hadden, was omdat het pakket vroeger dan voorzien geleverd ging worden, en wij die dag naar het ziekenhuis moesten. Naar mijn inziens is toestemming geven om te leveren bij de buren, geen toestemming geven om te leveren eender waar. Zij zien zwart op wit, adh van de co�rdinaten, dat het niet bij ons is afgeleverd geweest, en toch schuiven ze alle verantwoordelijkheid van hun rug. Dus bij deze is het mijn laatste bestelling geweest die ik bij RAD gedaan heb, de volgende bestellingen gaan wel bij een andere shop zijn, waar ze wel hun verantwoordelijkheid opnemen als er iets mis gaat met de levering.
Beste Yourick, Wij hebben helaas geen controle over elke pakjeschauffeur. Het klopt echter niet dat wij ons niks aantrekken van het verloren pakket. We hebben direct het onderzoek opgestart en u op de hoogte gehouden van alle informatie die wij hadden over uw pakket. Deze informatie heeft ervoor gezorgd dat uw pakket terecht gekomen is. We zijn blij dat u uw bestelling heeft gevonden ondanks een fout van de chauffeur. We betreuren echter deze negatieve review gezien wij wel degelijk de tijd hebben genomen om u te helpen uw pakket te vinden. Vriendelijke groeten, Het RAD Team. Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/07/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Alpinestars botten besteld aan de laagste prijs op het web, sneller geleverd dan aangegeven �n direct respons op mijn vraag via contactformulier. Perfect.
Bedankt voor deze 5-sterren review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/08/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Choix, prix, simplicit� d'utilisation du site, rapidit� d'envoi.
Service impeccable
Snelle levering van de bestelde stukken met een overzichtelijke site die je goed helpt bij het zoeken van de juiste onderdelen
Vlotte levering! Jas was jammer genoeg te klein, dus langsgegaan in de winkel...zeer vriendelijk ontvangen, vlotte afhandeling en toffe sfeer!
Toujours excellent dans le service le suivi et les tarifs
Vlotte service
Snelle levering, goede prijze. Top policies. Mooie maten-tabellen voor alle producten en een goede return policy moest het product toch niet passen. Zalig.
Bon prix s�rieux et rapide dans la livraison