Deze tas is een absolute aanrader. Ik heb hem inmiddels al gebruikt in een regenbui waar je "U" tegen zegt. De inhoud is kurkdroog gebleven. Ik had hem al eens gezien in een winkel. Daar vroegen ze 64,95 euro. Effe googlen en betaalde uiteindelijk 46,71 bij RAD incl. gratis levering. Toch snel bespaard.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop! Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Duidelijke uitleg, alle mogelijkheden laten zien, behulpzaam en vrijwel onmiddellijk geholpen.
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super site d'accessoires moto, pas cher et livraison TRES rapide! C'est ma premi�re commande mais certainement pas la derni�re! Merci!
Gentillesse d'un personnel hyper comp�tent, le tout � des prix exceptionnels.
Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. À la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 30/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Produit fid�le � la description et livraison dans les temps! Au top!
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 30/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Motorschoenen gekocht. Er werd aangeraden de schoenen 1 maat kleiner te bestellen. Had er weinig vertrouwen in maar de aanbeveling toch gevolgd. Gelukkig prima pasvorm en kwaliteit. Tevreden.
Bedankt voor u vertrouwen in ons! Blij te horen dat alles goed verloopt en dat u nog steeds tevreden bent met onze diensten. We werken dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening en uw beoordeling is daar de vrucht van. Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Gewoon goed, en meer moet dat niet zijn ??
Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goede service, duidelijke uitleg, goede kwaliteit producten, snelle levering
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Ik had aan RAD een goedkopere prijs (voor een helm) gemeld die ik op een andere website had gevonden. Binnen 1 dag een kortingscode voor RAD ontvangen. Na bestelling alles binnen 1 dag geleverd. Top!
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Ongelooflijk snelle levering
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Prix souvent int�ressant. Conseils pas toujours au top suivant les vendeurs.
Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 30/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
J ai re�u un article qui ne n �tait pas destin�, apr�s contact avec RAD le n�cessaire a �t� effectu� pour me renvoyer mon article
Bonjour Alain, Merci pour votre message ! Ravi d'entendre que tout a été résolu. Néanmoins, nous tenons à nous excuser une nouvelle fois pour ce désagrément. Passez une bonne journée ! Réponse originale à Trustpilot le 28/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Spullen snel binnen en naar verwachting
snelle levering van produkt
Snelle verzending, mooi product voor een goede prijs
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Levering was sneller als verwacht en helemaal in orde. Materiaal wel wat beschadigd voor "nieuw" te zijn..
Beste Thom, Bedankt voor uw bericht! Het spijt ons te vernemen dat het materiaal beschadigd bleek te zijn! In dergelijke gevallen mag u gerust contact opnemen met onze klantendienst via [email protected], zo kunnen we samen op zoek naar een oplossing of tegemoetkoming. We zien uw bericht alvast tegemoet. Fijne dag verder! Met vriendelijke groeten, Team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s satisfait du produit
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 30/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
tout ok, merci!
Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 30/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bons conseils de la part des vendeurs ??
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 30/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Heel behulpzaam en goede service!
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
toujours re�u mes commandes dans les meilleurs d�lais. Aucune erreur lors de la r�ception. Service de grande qualit�.
Merci pour la confiance que vous nous accordez ! Heureux d'apprendre que tout va bien et que vous êtes toujours satisfait de nos services. Nous travaillons quotidiennement sur la qualité de nos services et votre évaluation en est le fruit. Je vous remercie ! Réponse originale à Trustpilot le 30/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Produit conforme livraison rapide emballage soign� ,je recommande !
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 30/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
snel, goed, zonder veel woorden.
Goed product en snelle levering. RAD is een aanrader.
Altijd goede levering van goede produkten.