Motorvest besteld

Motorvest besteld, bleek maat te klein te zijn. We zijn dan maar gaan passen in Willebroek. Kleur die we wilden was daar niet op voorraad. Daar in de winkel hebben ze onmiddellijk de juiste kleur/maat naar ons op laten sturen. Perfecte en zeer vriendelijke service!!!!! Zowel online als in de winkel.

Ontzettend goede service en snelle levering.

Top adres

Artikel op aangegeven datum ontvangen en de kwaliteit was zoals verwacht gewoon goed. Ik ben tevreden over het kopen bij RAD.

The Place Tot Be

De service en kennis van RAD medewerkers is gewoon uitmuntend en prijzen zijn altijd de beste. Iets voor je motor hebben dan is dit The Place Tot Be!!

Hele snelle levering

Hele snelle levering, artikel was goed verpakt. RAD is een echte aanrader. Bij mijn vorige bestelling was de jas te groot. Binnen 10 dagen had ik geld retour op de bank, perfect geregeld.

Parfait

Parfait, rien � redire ! Comme d'habitude service parfait.

Veste alpinstar 4 saison

Tr�s bien conseill� par votre �quipe de vendeurs et tr�s bon produit.

Duidelijk goedwerkende website

Duidelijk goedwerkende website ruim aanbod Bestelling met de post vlug geleverd

Zeer juiste en snelle levering

Zeer juiste en snelle levering

service rapide

service rapide, �change sans probl�me tres bien

Scherpe prijs, tijdige levering!

Scherpe prijs, tijdige levering! Al meerdere malen wat besteld bij RAD, onlangs topkofferrek. Wordt allemaal tijdig verzonden, geen gedoe. Beloofde levertijd werd in mijn geval zelfs overtroffen. Top!

Toujours de bons conseils

Toujours de bons conseils, service r�actif. Jamais eu de soucis

Nickel !

Tr�s satisfaite de ma commande qui est arriv�e tr�s vite et en bonne �tat. Cordialement,

Snelle en vlotte afhandeling

Snelle en vlotte afhandeling! Materialen zoals verwacht.

Assortiment plut�t large et prix�

Assortiment plut�t large et prix int�ressants. De plus, la livraison se fait par DPD qui est un des rares (le seul?) � donner et respecter une fourchette d'une heure pour la livraison, ce qui �vite d'�tre bloqu� une journ�e � la maison comme avec d'autres transporteurs.

Goeie service op tijd geleverd gewoon�

Goeie service op tijd geleverd gewoon top. Voor herhaling vatbaar.

Re�u en temps et en heure conforme ��

Re�u en temps et en heure conforme � l'article command�. L'aide pour les tailles. Bien utile je recommande volontiers ce site.

Mooi jack voor een scherpe prijs.

Mooi jack voor een scherpe prijs.

Tr�s bon suivi de commande et produit�

Tr�s bon suivi de commande et produit correspondant � l annonce.

1�re commande chez ce vendeur

1�re commande chez ce vendeur. Je suis tr�s satisfait. La livraison a �t� rapide, la description sur le site est tr�s bien renseign�e ainsi j'ai pu commander les accessoires que je recherchai avec pr�cision. C'est une bonne enseigne : je recommande ce magasin.

Snelle en perfecte aflevering

Snelle en perfecte aflevering, zelfs een dag vroeger dan voorzien.TOP

Livraison arriv� tr�s rapidement

Livraison arriv� tr�s rapidement Emballage en �tat Produit pas encore install� test� a l heure actuelle Je recommande ce site dont il s agit de ma 1ere exp�rience

Snelle & perfecte levering

Snelle & perfecte levering , toppie!!

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

soucis avec le transporteur celui n'a�

soucis avec le transporteur celui n'a pas trouv� mon adresse pour la livraison j 'ai du me le faire livrer dans un point retrait transport logistique d�plorable

• Nous recommanderiez-vous? Non

Landegemstraat 4