Thumbs up voor RAD (Willebroek)!

2x dezelfde motorjas besteld (in verschillende maten uiteraard). 1 moest terug, deze heb ik naar de winkel in Willebroek gebracht. Geen enkel probleem daar, vriendelijk personeel. Ik wou nog een rugprotector voor de nieuwe jas. Hiervoor heeft het personeel de tijd genomen om de verschillende protectors toe te lichten om dan vervolgens te kijken welke maat het beste was voor m'n jas. Vervolgens afgerekend en het tegoed teruggestort gekregen (ik had de keuze uit terugstorten, cash, of tegoedbon). En dat allemaal met passie voor het vak/hobby. Thumbs up voor RAD Willebroek!

Super, temps de livraison et top qualit�

In de winkel vroeg ik om een paar�

In de winkel vroeg ik om een paar zomerkousen maat 48. Deze waren enkel op bestelling leverbaar, ik vroeg om twee paar thuis te laten bezorgen en heb volledig afgerekend. Bij thuislevering bleek er een paar verwarmbare winterkousen in het pakket te zitten. Ik heb deze terug gestuurd en de zomerkousen zonder problemen bij Eko motorwaere besteld. Met vriendelijke groeten, Danny

Livraison rapide.

Livraison rapide. Valise Givi 37 bien emball� et instructions de montage clair. Le tout nickel.

De tas is als gewenst.Waterdichte tas van 60L

De tas is als gewenst.

pi�ce conforme � ma demande et d�lai de�

pi�ce conforme � ma demande et d�lai de livraison respect�.

Snelle levering en goed product.

Snelle levering en goed product.

Correct

Correct, prijs is goed

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Goeie service

Goeie service, snelle levering en zeer bereid om duidelijke info te geven over de producten.

Rien a dire parfait

Rien a dire parfait

Echange

A part l'�change tout va bien, ce service devrais �tre plus rapide.

Rapide

Rapide. Politique de retour claire et simple.

Aankoop direct verwerkt

Aankoop direct verwerkt. Zeer snel en correct geleverd

Awesome and super fast service

Awesome and super fast service. Definitely recommended!

Top service en advies in de winkel.

Top service en advies in de winkel. Artikel was niet op stock maar werd kosteloos nagestuurd incl laagste prijs garantie!

Aantrekkelijke prijzen, snelle levering, prima!

Service et r�activit�.

Service et r�activit�. Tout est clair

De bestelling zelf was dik in�

De bestelling zelf was dik in orde,alles zoals verwacht. De levering van DPD daarintegen... Geleverd op een ander adres...

Keuzes, snel, gratis, redelijk, overzichtelijk

Veel keus. Snel bezorgd Boven �25,- gratis verzenden. Redelijke prijzen. Overzichtelijke site.

makkelijke bestelleng snel geregeld top�

makkelijke bestellen, snel geregeld top gedaan

Perfecte levering van een heel degelijk�

Perfecte levering van een heel degelijk product. Korte leveringstermijn.

behulpzaam onthaal en snelle�

behulpzaam onthaal en snelle service,vriendelijk en zeer klantgericht,grote keus voor ieders beurs.

J'ai command� un tomtom rider 550 le�

J'ai command� un tomtom rider 550 le 27/05//2021 et je l'ai bien re�u le 01/06201. Ce jour(09/06/2021) je me rends au magasin RAD de Nivelles pour demander mon cash back et on me r�pond que je n'y ai pas droit. Je m'y suis d�plac� pour rien car apparemment cela se joue � un jour pr�s. je viens vers vous pour demander un geste commercial. En vous remerciant de la bonne attention que vous porterez � ma requ�te, je vous souhaite une belle journ�e. Joseph TOUSSAINT 0473/999767

Product snel en in goede staat�

Product snel en in goede staat ontvangen. Tevens was RAD de goedkoopste aanbieder van de headset voor mijn helm.

Landegemstraat 4

9031 Drongen