Snelle levering van mijn bestelling.

Snelle levering van mijn bestelling.

top winkel niet meer niet minder

top winkel niet meer niet minder

Parfait

Des produits avec un bon rapport qualit�-prix et un service de livraison impeccable.

PARFAIT

D�lais record, tarifs attractifs. Rien � redire

Ik koop graag bij RAD omdat er een�

Ik koop graag bij RAD omdat er een uitgebreide keuze is ,duidelijk beschreven en dit allemaal tegen zeer gunstige prijzen. Ik heb recent 2 maal online gekocht bij RAD en de bestelling betaling en levering zijn correct en vlot gebeurd wat uiteraard aangenaam is. Ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker nog aankopen doen.

Parfait

Parfait, rien � dire.

Tr�s s�rieux .

S�rieux et rapidit� ,envoie et emballage de colis impeccable ma commande 100% satisfait.

Rapide et efficaces

Rapide et efficaces. Autant sur le web que dans le magasin de Nivelles

Perfecte levering en product is�

Perfecte levering en product is volledig in orde.

Eenvoudig bestellen tegen goede prijzen.

Eenvoudig bestellen tegen goede prijzen.

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site. Producten goed omschreven. Duidelijke communicatie en snelle levering. Opnieuw heel tevreden over mijn laatste bestelling.

Service impeccable et conseils�

Service impeccable et conseils judicieux.

Livraison rapide avec suivi

Livraison rapide avec suivi. Les prix sont comp�titifs. Achat intercom Sena Dual. Fonctionne tr�s bien et correspond � mets attentes. Bref! Tr�s bon site :)

Top service en aan heel scherpe�

Top service en aan heel scherpe prijzen!! ????

Bien

Bien, vibre un peu � vitesse �lev�e

Prix int�ressant et livraison rapide.

Prix int�ressant et livraison rapide.

Zeer tevreden over de klantenservice!

Zeer tevreden over de klantenservice! Stellen geen moeilijke vragen, zorgen gewoon zo snel mogelijk voor een oplossing.

Je n'ai pas encore test� le produit�

Je n'ai pas encore test� le produit mais en tout le colis est arriv� � bon port et plus t�t que pr�vu m�me...

Alles correct verlopen

Alles correct verlopen

Correcte levering

Correcte levering. Ik kreeg een mail als de levering vertrok.

Keer op keer een excellente service

Keer op keer een excellente service, zowel in de winkel als op de online shop waarin de grootste troef het de optie terugzenden is wanneer het item niet juist is of niet past. Evenals de feilloze procedure hieromtrent.

Sondage

3 commandes et excellent site

Super klantenservice !

Super klantenservice en producten werden op tijd opgestuurd en ontvangen (ondanks het niet in stock te hebben in de winkel) .

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Goed product voor een scherpe prijs

Goed product voor een scherpe prijs. En ook nog 2 dagen eerder geleverd dan de verwachte lever datum. Dus zeer snel geleverd.

Landegemstraat 4

9031 Drongen