Snelle levering van mijn bestelling.
Blij dit te vernemen! Geniet van uw aankoop en hopelijk snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
top winkel niet meer niet minder
Bedankt voor de 5 sterren, Jean-Paul! Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Des produits avec un bon rapport qualit�-prix et un service de livraison impeccable.
Merci pour votre agréable remarque! Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services! Au plaisir de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 02/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
D�lais record, tarifs attractifs. Rien � redire
Super! Merci beaucoup, Katia! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 02/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ik koop graag bij RAD omdat er een uitgebreide keuze is ,duidelijk beschreven en dit allemaal tegen zeer gunstige prijzen. Ik heb recent 2 maal online gekocht bij RAD en de bestelling betaling en levering zijn correct en vlot gebeurd wat uiteraard aangenaam is. Ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker nog aankopen doen.
Parfait, rien � dire.
S�rieux et rapidit� ,envoie et emballage de colis impeccable ma commande 100% satisfait.
Quelle belle remarque Serge! Nous sommes heureux d'entendre ça! Profitez bien de votre achat et au plaisir de vous revoir bientôt chez RAD! Réponse originale à Trustpilot le 02/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapide et efficaces. Autant sur le web que dans le magasin de Nivelles
Ça nous fait plaisir d'entendre, Michel! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat et nous espérons de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 02/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Perfecte levering en product is volledig in orde.
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne feedback, Johan! Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Eenvoudig bestellen tegen goede prijzen.
Het doet ons plezier dit te lezen! Geniet van uw aankoop Edward! Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Overzichtelijke site. Producten goed omschreven. Duidelijke communicatie en snelle levering. Opnieuw heel tevreden over mijn laatste bestelling.
Het doet ons deugd te lezen dat u tevreden bent over de geboden service bij RAD! We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en hopen u spoedig opnieuw te mogen ontmoeten bij een volgende bestelling via onze webshop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Service impeccable et conseils judicieux.
Merci beaucoup, Didier! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 02/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison rapide avec suivi. Les prix sont comp�titifs. Achat intercom Sena Dual. Fonctionne tr�s bien et correspond � mets attentes. Bref! Tr�s bon site :)
Nous sommes heureux d'entendre ça! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande et nous espérons de vous revoir bientôt chez RAD! Réponse originale à Trustpilot le 02/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Top service en aan heel scherpe prijzen!! ????
Dat horen we graag, bedankt Stefaan! Veel plezier toegewenst met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bien, vibre un peu � vitesse �lev�e
Merci pour votre remarque! Réponse originale à Trustpilot le 02/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prix int�ressant et livraison rapide.
Merci pour les 5 étoiles, Philippe! Réponse originale à Trustpilot le 02/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zeer tevreden over de klantenservice! Stellen geen moeilijke vragen, zorgen gewoon zo snel mogelijk voor een oplossing.
Het doet ons plezier dit te lezen! Bedankt voor dit mooie compliment! Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/06/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Je n'ai pas encore test� le produit mais en tout le colis est arriv� � bon port et plus t�t que pr�vu m�me...
Merci pour les 5 étoiles, Pierre! Réponse originale à Trustpilot le 02/06/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles correct verlopen
Leuk dit te vernemen! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Correcte levering. Ik kreeg een mail als de levering vertrok.
Bedankt voor de vijf sterren! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Keer op keer een excellente service, zowel in de winkel als op de online shop waarin de grootste troef het de optie terugzenden is wanneer het item niet juist is of niet past. Evenals de feilloze procedure hieromtrent.
Wat ongelofelijk fijn dit te mogen lezen! We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over onze diensten. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
3 commandes et excellent site
Super klantenservice en producten werden op tijd opgestuurd en ontvangen (ondanks het niet in stock te hebben in de winkel) .
Hartelijk bedankt voor deze mooie review! We zijn blij dit te mogen vernemen! Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle en goede levering
Bedankt voor uw beoordeling! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goed product voor een scherpe prijs. En ook nog 2 dagen eerder geleverd dan de verwachte lever datum. Dus zeer snel geleverd.
Heel fijn dit te mogen lezen! We wensen u veel plezier met uw aankoop! Fijne dag en verder nog een prettig weekend! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023