Snelle correcte levering. Factuur bij levering.top
Blij dit te mogen vernemen! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Livraison rapide
Merci pour votre commentaire! Profitez de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 12/05/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tres bien rien a redire. livraison rapide. Et les cardios sont super. Merci
Livraison plus rapide que pr�vu
Quel plaisir d'entendre cela ! Profitez de votre achat et à bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 12/05/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service rapide tres bonne qualit�
Merci pour votre commentaire ! Profitez de votre achat et à bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 12/05/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
alles top.. mijn foutje snel aangepast ( verkeerde olie besteld) en nog op tijd geleverd
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Blij te vernemen dat alles naar wens verliep. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Service impeccable sans surprise et d�lai de livraison super rapide Je recommande � tous le monde de commander chez vous Bien � vous � la prochaine Christophe
Merci pour cette critique positive ! Heureux d'entendre que tout s'est passé à votre satisfaction. Profitez de votre achat et nous espérons vous voir bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 12/05/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ben heel tevreden over de snelle levering van mijn bestelling en tevreden ook over het produkt !
Wat fijn dit te mogen vernemen! Leuk dat alles naar wens verliep. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snel geleverd en mooi product
Dat horen we graag, bedankt Rahni! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Parfait! envoiet r�ception tr�s rapide!
Nous sommes heureux d'entendre ça! Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 11/05/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Sena intercom snel geleverd, met een schrijven waar en hoe updates en handleidingen zijn te downloaden.
Bedankt voor de 5 sterren, Piet! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
snel en correct geleverd
Simple efficace rapide. J'ai trouv� RAD avec recherche Google. La livraison �tait gratuite � partir de 28� d'achat. Engagement tenu.
Mat�riel parfait, d�lais de livraison hyper rapides
Merci pour votre agréable remarque, Eric! Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 11/05/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ok parfait, livraison tr�s rapide. Merci
Nous sommes heureux d'entendre ça, Jose! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 11/05/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snel, stipt en perfecte info!
Bedankt voor deze positieve feedback, Dimitri! Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Artikel zoals omschreven voor een goede prijs. Enige minpunt was de bezorgdienst DPD. Eerste aangekondigde bezorg moment thuis zitten wachten zonder resultaat. Vervolgens een bericht gekregen dat ik niet thuis was terwijl er niemand aan de deur is geweest. Hierdoor 2 dagen vertraging gehad. Een volgende bezorg moment plande ze niet zelfstandig in.
Beste Andy Bedankt voor uw feedback! Het spijt ons te horen dat de levering van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Uiteraard betreuren wij dit en begrijpen wij dat het niet leuk is om op uw pakket te moeten wachten. Jammer genoeg hebben wij zelf weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. Echter proberen we dagelijks niet alleen onze eigen service, maar ook die van onze transporteur te verbeteren. We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en hopen u spoedig opnieuw te mogen ontmoeten in één van onze winkels of via de webshop! Vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
een smsje met het verwachte uur dat de koerier aanbelt zou niet slecht zijn,dan kan je ondertussen nog wat andere taken doen (boodschappen enz..)
Beste Franky Bedankt voor uw feedback. Normaliter wordt er een mailtje verzonden door de koerierdienst met het verwachte uur van levering. Echter geven wij uw tip zeker door. Veel plezier toegewenst met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Duidelijke en vriendelijke uitleg voor een groentje zoals ikzelf was alles duidelijk!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij te vernemen dat alles naar wens verliep, veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goede service, vriendelijk en krijgt goeie uitleg over product die je aankoopt
Bedankt voor de 5 sterren, Jurgen! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
RAD, un excellent service sur place mais aussi en livraison. Une �quipe disponible qui r�pond � vos questions. Je recommande.
Merci pour la confiance en RAD, Anthony! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 11/05/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapide et efficace.
Super! Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 11/05/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Parfait ! Envoi soign� et rapide. Un petit mot personnalis� pour aider � la mise en route de mon nouvel intercom CARDO en plus, merci beaucoup. Je recommande !
Valises E460 Givi : Produit conforme et bien emball� et livr� rapidement sous 5 jrs
Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 11/05/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
goede prijs / kwaliteit : goede selectie van RAD
Bedankt voor deze positieve feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/05/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023