Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd. Goed verpakt.

Goede prijs en eerder ontvangen dan�

Goede prijs en eerder ontvangen dan verwacht.

Twee helmen besteld & per omgaande binnen. Top !

Twee helmen besteld. De plaatselijke motorzaak zou ze leveren, maar hun leverancier liet zonder opgaaf van duidelijke reden verstek gaan. Daarom de helmen on-line besteld (gepast hadden we ze tenslotte al !). Bestelling, betaling, opgaaf van datum levering ; allemaal direct klaar. En op de opgegeven dag van levering ook inderdaad de helmen binnen. Top !

correcte levering

correcte levering, binnen de afgesproken tijd. artiekels waren zoals verwacht

Tr�s bon rapport qualit�/prix

Tr�s bon rapport qualit�/prix, livraison rapide. Deuxi�me fois que je commande et je suis tr�s satisfaite.

Zeer snel geleverd.Top!!

Zeer snel geleverd.Top!!

Commande facile et rapide..livraison�

Commande facile et rapide..livraison rapide aussi et casque super comme je l esp�rais

Danku

Zeer snelle en goede levering .

Goede service , geen enkele opmerking. Levering goederen zoals afgesproken.

Unpass ultimate mousse active.

Bonjours, Colis en bonne �tat. J'ai command� de la mousse active unpass ultimate d�crasse bien suie sur jantes de voitures. Moto d�crasse une boue l�ger et quelques graisses l�g�re. Bien � certains endroits de ces v�hicules il faut remettre ultimate active mousse jusqu'� trois fois. Le r�sultat � ce moment est tr�s bien. Bien � vous.

Zeer beleefd

Zeer beleefd, zeer correct. Goed prijzen

perfect

Goede omschrijving van het product, en werd zelfs vroeger geleverd dan aanvankelijk medegedeeld.- zeer gunstig geprijsd.

Livraison rapide et conforme ; merci !

Livraison rapide et conforme ; merci !

Bonne communication et livraison rapide

Bonne communication et livraison rapide Je recommande vivement ??.

Held H9572 Balaclava, precies zoals verwacht.

Al meerdere keren aankoop gedaan bij RAD, altijd volledig naar wens. Bestelprocedure en informatie rond bestelling heel duidelijk en precies wat je verwacht. Ik zocht al langer naar dit type balaclava maar vaak stonden overal standaard plaatjes bij waardoor je niet zeker weet wat je krijgt (ik kan niet tegen enkele naad in het midden aan de bovenkant, drukt altijd erg mijn voorhoofd in). Nu bij RAD deze gevonden waarbij wel een duidelijk plaatje stond, en het klopte ook precies met wat ik kreeg! Comfortabel aansluitende pasvorm (Mijn helm maat: medium, voor Shoei Neotec 2) en prettig lange nek waardoor het goed onder de kraag van je jas blijft zitten. Super!

Comme tjrs livraison rapide avec suivi

Comme tjrs livraison rapide avec suivi, pr�venu avant l'heure d'arriv�e, et livraison r�alis�e dans la tranche horaire pr�vue??

commande toujours pas re�ue

Bonjour, merci de votre r�ponse qui ne me donnes pourtant pas plus d'information sur la commande. Dans le tracking je vois que la commande � �t� transmit au transporteur le 3 avril et puis rien depuis.. Est-ce qu'il y a moyen de contacter le transporteur? Ils ont le paquet depuis 10 jours? Merci d'avance....

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles netjes en snel geleverd zoals�

Alles netjes en snel geleverd zoals afgesproken!

Le site est tr�s simple d'utilisation�

Le site est tr�s simple d'utilisation et les informations sont tr�s claires. La boite �tait l�g�rement endomag�e mais rien de bien m�chant. Je pense que cela est plus d� au service de livraison qu'au service de RAD. Toujours heureux du service de RAD :)

Tr�s bon site respect des d�lais de�

Tr�s bon site respect des d�lais de livraison et du suivi client je recommande vivement

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering!

Perfect geholpen en geleverd.

Perfect geholpen en geleverd.

aussit�t command� aussit�t re�u

aussit�t command� aussit�t re�u, rien � dire avec RAD.

Impeccable comme d'habitude.

Impeccable comme d'habitude.

J ai achet� le laser tru tension

J ai achet� le laser. TRU-TENSION Laser Monkey. Pour aligner la chaine ,mais gros probl�me le laser part de travers sur un regle ,alors comment donner une bonne indication pour aligner une chaine . Du coup direction la poubelle et 30� de perdu. A fuir

• Nous recommanderiez-vous? Non

Landegemstraat 4