Snel geleverd Correcte handeling en bestelling
Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Commande ais�e sur le site, livraison gratuite et rapide, ... Tout ce qu'il me fallait pour l'entretien moteur de ma vfr800. Merci
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 14/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Vlotte afhandeling en correcte levering
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
super produit ixs envois super rapide comme le prix merci
Merci beaucoup! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 14/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Mijn bestelde Segura leren jas werd snel bezorgd, netjes verzorgd ingepakt inclusief hanger.Ik zou ook graag zien dat er ook een filiaal van RAD in het midden van Nederland gevestigd zou worden, voor het passen van bijvoorbeeld van motorhelmen en motorjeans.Om dit voor vernoemde zaken nu te doen in Belgi�, in het filiaal te Drongen, moet ik hiervoor totaal 420 km afleggen hetgeen wel erg ver voor mij is.Verder een goede zaak met een groot scala aan motorartikelen. B.J.G.van Tongeren
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bonjour, le produit semble conforme � la livraison... Par contre aucune information mail ou sms quand le produit arrive en point relais. Le relais m'a inform� in extremis que le colis allait �tre retourn�, merci � cette personne et non RAD Cordialement fabio
Nous sommes désolés de l'apprendre, car nous vous avons envoyé un e-mail le 31/03/21 contenant des informations sur la livraison, telles que la date de livraison et le code de traçabilité, afin que vous puissiez suivre votre envoi. Serait-il possible que ce courrier se retrouve dans vos courriers indésirables/spam et que cette information soit ainsi perdue ? Cela ne peut évidemment pas être l'intention et nous essayons d'améliorer nos services ainsi que ceux du transporteur au quotidien. Nous espérons pouvoir réduire cette situation au minimum et, en attendant, nous vous souhaitons encore beaucoup de plaisir avec votre nouvel achat. Cordialement, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Pr�cis rapide tout ce qu�il faut!
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 15/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
rien a dire parfait
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 15/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Qualit� du service-Livraisons rapides- Conseils ad�quats -Aide en magasin en cas de probl�me.
Vlotte bediening en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat voor een woordje uitleg.
Bedankt voor uw positieve reactie! Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Simple, rapide et efficace. Que demander de plus ?
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 15/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commande arriv�e dans les temps
Vanuit Belgi� in het Noorden van het land de volgende dag geregeld verdient een dikke tien! Voor zowel de leverancier maar vergeet ook de transporteur niet... Complimenten!!!
Snelle levering, alles aanwezig. Klein minpuntje, maar geen ramp. Het plastic dopje van de spuitbus was gebroken bij aankomst.
Bedankt voor uw positieve reactie! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Service au top, commande en ligne rapide et call center au top!
Tr�s �tonn� de la rapidit� livres on du colis
Heureux d’entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 15/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering,goed product en goede prijs.
Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
De bestelling van de batterij is naar wens verlopen ,wel te betreuren dat het nodige batterijzuur niet mee geleverd werd waardoor ik tweemaal verzendkosten heb moeten betalen. Mvg,Andre
Beste, Bedankt voor uw reactie. Het spijt ons te vernemen dat u tot 2 maal toe verzendkosten heeft moeten betalen. Echter staat het wel degelijk aangeduid op de productpagina van de batterij dat het zuur afzonderlijk bij te bestellen is. Om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden, raad ik u aan om de productpagina van een artikel goed door te nemen, zodoende u niet voor verrassingen komt te staan. Bedankt voor uw aankoop bij ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s bien , bon produit, envoi rapide
Ik heb bij jullie nuttige en kwaliteitsproducten gekocht die ik nergens anders heb gevonden. De volgende keer zal ik alles van jullie kopen. Dank je.
Besoin urgent de batterie en vue du W-E : prix raisonnable, command� mardi 22h00, re�ue jeudi 12h00 ! Parfait.
Conforme � mes attentes livraison rapide emballage soign�
Produit conforme et envoi rapide, tr�s bien, le seul probl�me a �t� un des colis qui est arriv� ouvert (il ne manque rien).
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 15/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zeer vlugge levering, bedankt.
Snelle en correcte levering.
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023