Gewoon goed en snelle levering
Bedankt voor deze positieve feedback, Johnny! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Magasin au top que ce soit au super show room ou sur internet Personnels agr�ables et professionnels faisant des efforts pour parler fran�ais je recommande ce magasin
Merci pour la confiance en RAD! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Makkelijk besteld en snel geleverd
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne feedback, Eric! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rien � dire, prix et d�lai nickel!
Super! Merci pour les 5 étoiles, David! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bien re�u et rapidement. Bon emballage. Merci
Nous sommes heureux d'entendre ça! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Heb een batterij besteld en een dag nadien had ik hem... dank voor de goede en snelle service.. mijn zie je nog bij jullie ??
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snel en zeer goed verpakt!!
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne feedback!! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Il manque toujours la carte de fid�lit� qui donnerait un avantage � revenir dans cette chaine de magasin
Merci pour votre agréable remarque votre suggestion. Nous le prenons à cœur ! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Produit conforme, livraison extr�mement rapide (24h)
Nous sommes heureux d'entendre ça! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande et nous espérons de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bonjour. J'ai command� un casque jet moto. La taille et parfaite. Le produit est conforme. Le d�lai respect�. Tr�s bon marchand. Merci
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service au top, personnel agr�able et de bon conseil.
Merci beaucoup pour votre évaluation positive. Merci d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Nous sommes donc très heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles prima. Duidelijke website en bezorging is zoals je mag verwachten
Dat horen we graag! Bedankt voor het mooie compliment! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Convient parfaitement, conforme � la description et livraison tr�s rapide
Super! Heureux d'entendre ça, Fred! Au plaisir de vous revoir bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zeer snel antwoord op vraag omtrent product (batterij scooter) Onmiddellijke levering. Prima bediening. Felicitaties
Envoie Tr�s rapide emball� soigneusement Site clair Je recommande
Snelle, perfecte afhandeling.
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne feedback! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle levering. De artikelen zijn gemakkelijk om te monteren
Bedankt voor de 5 sterren, Geert! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bon magasin je recommande.
Merci pour la confiance en RAD, Youssef! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s bon rapport qualit� prix Livraison rapide et bien emball�. Je recommande vivement. ?
Correcte en snelle levering.
Na afspraak gaan winkelen bij Rad Zaventem. Zoals steeds goed bijgestaan door een vriendelijke behulpzame verkoper. Ben blij met aankoop zomer handschoenen.
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne feedback en veel plezier toegewenst met uw nieuwe handschoenen! Hopelijk tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s satisfait du d�lai de livraison
Nous sommes heureux d'entendre ça, Alain! Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Superbe disponibilit� des produits, livraison rapide (plus rapide que n�cessaire). Emballage impeccable. Merci.
Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. À la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prima en vlotte levering. Bestelde onderdelen voldeden aan wat er beschreven werd op de site.
Fijn om dit te lezen! Bedankt voor de mooie feedback, Michael! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Via de website een bestelling geplaatst voor levering aan huis van een batterij. De info op de website was conform de afmetingen van de constructeur en gelijklopend met de eigen controle-metingen van de originele batterij. Bij levering bleek dat de afmetingen van de batterij afweken van de afmetingen op de website. Terugsturen was tijdrovend (tot 14 dagen) en kost RAD de verzendingskosten. Op afspraak bij RAD bleek een alternatief minder interessant; ofwel een batterij met de juiste afmetingen maar met noodzaak tot installatie van een overloop tot volledig onderaan de motorfiets (ongeveer 50 cm), ofwel een veel duurdere batterij (ongeveer 3 keer duurder). Daarom de (fout) geleverde batterij terug mee naar huis (verplaatsing 2 x 34 Km) en gemonteerd met hulpstuk om het verschil in hoogte van 9 mm te overbruggen om zo de bevestigingsbeugel te laten aansluiten. Gemeende excuses aangeboden maar geen enkel gebaar voor tussenkomst in de verplaatsing, zelfs niet tot beloop van de door RAD uitgespaarde verzendingskosten in het geval zou zijn gekozen voor het terugsturen van de batterij via de koerierdienst. Het argument dat de klant moet opdraaien voor de foute gegevens op de website is tot op vandaag onbeantwoord gebleven. Conclusie; bestel je iets via de online-winkel, dan zijn de consequenties van foute uitwisseling van de gegevens tussen de leverancier van RAD er RAD als verkoper volledig voor de klant die geen fouten heeft gemaakt. Stefaan