Geweldig product, snelle levering.
Dat horen we graag! Geniet van uw aankoop en hopelijk snel tot weerziens, Arnold! Origineel antwoord op Trustpilot dd 20/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
alles perfect en super vlot verlopen
Het doet ons deugd dit te lezen. We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en hopelijk spoedig tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 20/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
livraison d�s le lendemain impeccable tous mes articles �taient dans le carton, bien emball�s transaction nickel
Heureux d'entendre ça, Joe! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande et nous espérons de vous revoir bientôt chez RAD! Réponse originale à Trustpilot le 20/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snel en goed , misschien checks van 100� maken
Bedankt voor uw beoordeling! We nemen uw feedback mee voor in de toekomst! Geniet van uw aankoop en graag snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 20/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Excellent grand choix de produit et � un prix d�fiant toute concurrence. De plus les d�lais de livraison sont tr�s satisfaisant.
Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 20/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Contact par t�l�phone tr�s chaleureux. Prix super comp�titifs.
Nous sommes heureux d'entendre ça, Antoine! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 20/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Article me convenant � 100% et livraison le surlendemain de la commande
Merci pour votre agréable remarque! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 20/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Perfecte broek, zit comfortabel, maat was prima. Dus samengevat heel tevreden van men aankoop.
Dat horen we graag! bedankt voor deze fijne feedback, Flip! Graag snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 20/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Juste parfait...Prix tr�s attractifs, un code promo offert d�s la premi�re commande, une exp�dition soign�e et rapide, bref je d�couvre RAD, et ils viennent de gagner un client fid�le car je n'ai aucune intention de faire des achats ailleurs, quand on trouve une bonne �quipe, on la garde !
Super! Merci beaucoup, Philippe! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 20/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
correct, maar niet zeer efficient. 1 vd 4 bestelde onderdelen was niet in voorraad. Na een week een bericht of ik een deelzending wou, eerst de ond in voorraad en dan het deel in backorder want ging nog zeker een week duren. Dus akkoord met deelzending, vervolgens heb ik 2 pakjes ontvangen binnen 2 dagen, de 3 delen die al een week klaar lagen en het onderdeel dat zogezegd nog een week ging duren voor het beschikbaar was... mij maakt het verder weinig uit, maar lijkt mij weinig efficient eerst de boel een week te laten liggen en vervolgens alles met 2 pakjes samen op te sturen :-)
Loopt altijd zoals een trein, geen 5 sterren omdat de verpakking van losse onderdelen in de grotere doos beter kan, nu is er kans op beschadiging.
Bedankt voor uw feedback! We nemen uw opmerking ter harte en zal intern worden doorgegeven! Hopelijk snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 20/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Premier achat et loin d��tre le dernier, rapidit� et livraison nickel . merci
Merci pour la confiance en RAD! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 20/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
toujours satisfait du produit respect� bien la description sur internet livraison rapide magasin � recommander
Tr�s bon prix, envoi rapide : parfait !!
Super! Nous sommes heureux d'entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 20/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles correct verlopen. Ook de koerierdienst gaf goede feedback ivm tijdstip levering
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne feedback, Kurt! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 20/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Vlotte levering en vlotte omwisseling van een artikel naar een andere maat. Kortom, heel tevreden.
Dat horen we graag, Erwin! Bedankt voor uw positieve feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zelfs te vroeg geleverd. Perfect verpakt. Alles correct.
Bedankt voor de 5 sterren, Tim! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Heel correcte service , vriendelijk en behulpzaam personeel in Drongen
Bedankt voor dit mooie compliment, Ludo! Geniet van uw aankoop en hopelijk snel tot weerziens bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
De sleutel van de topkoffer zat wel op een vreemde plaats verstopt ( onderzijde doos in doos) waardoor ik lang heb lopen zoeken naar de sleutel
Rien � dire service top et rapide ??
Super! Nous sommes heureux d'entendre ça, Francis! Réponse originale à Trustpilot le 26/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Parfait. D�lais de livraison courts.
Merci pour les 5 étoiles, Bruno! Réponse originale à Trustpilot le 26/04/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison rapide??
Pas de soucis. Tout �tait ok et rapide
Altijd correct !
Bedankt voor het vertrouwen in RAD, Bob! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/04/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rapide et correct comme les gens aimeraient que se soient partout...continuez comme cela ..