Scherpe prijzen, snelle reactie op e-mails en zending een dag eerder ontvangen dan gepland. Erg tevreden over de service van RAD.
Het doet ons plezier dit te lezen! Bedankt voor de fijne feedback, Maarten! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Client depuis de nombreuses ann�es, je constate que vous �tes toujours les meilleurs! Ne l�chez rien! Merci pour votre service... Ronald
Quelle belle remarque! Merci pour la confiance en RAD, Ronald! Je vous souhaite beaucoup de plaisir avec votre commande! Réponse originale à Trustpilot le 25/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service Top, frais de port offerts d�s 25 �, c'est cool.
Merci beaucoup, Charles! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison rapide, prix correct.
Heureux d’entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 24/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service au top rapide efficace c�est parfait je recommande
Parfait, livraison tr�s rapide et conforme � ce que j'attendais.
Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 24/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Vlotte afhandeling van mijn bestelling! Heel snel geleverd. Had een item dat niet paste en omruiling helemaal geen probleem.
Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Parfait , rien � redire.
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 24/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
prima producten
Fijn om te horen! Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Service rapide, et niveau prix au top
Online besteld GPS, 3 dagen later in postpunt aangekomen, zaterdag opgehaald, zondag gemonteerd, perfect!
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Voor het aankomend motorseizoen was ik opzoek naar een nieuw paar motorlaarzen. Na wat rondzoeken op internet naar reviews over het paar laarzen ik voor ogen had, kwam ik een aanbieding tegen die goedkoper was dan bij RAD. Daar RAD de laagste prijsgarantie geeft, een aanvraag ingediend en binnen de 24u werd deze goedgekeurd. Na het plaatsen van men bestelling met kortingscode werden deze laarzen zeer snel geleverd. Voor al deze zaken, een dikke duim up!
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Een grote duim up voor RAD.eu van mij. Bestellingen keurig geleverd, ��n paar laarzen met gemak omgeruild omdat ik een maat kleiner wilde. Mooier werd het zelfs toen kort na mijn eerste aankopen, dezelfde artikelen in een kortingsactie vielen. Een telefoontje naar het bedirijf was voldoende, complimenten voor de dame die het voor mij heeft geregeld. Met de compensatie in waardebonnen heb ik direct nog kunnen profiteren van een aantal mooie andere artikelen. Ook die werden weer snel en keurig afgeleverd tegen een prima prijs. Bstellen bij RAD? Voor mij volgende keer zeker weer...
Bedankt voor u vertrouwen in ons! Blij te horen dat alles goed verloopt en dat u nog steeds tevreden bent met onze diensten. We werken dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening en uw beoordeling is daar de vrucht van. Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Parfait et le site fonctionne bien. Prix correct
Bonjour � l'�quipe R.A.D., Depuis la commande et jusqu'� la livraison avec 1 jours d'avance Tout roule et les marchandises r�pondent � mes attentes !! Super !! � recommander aux Amis motards. Belle saison � tous et toutes !! Philippe.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 24/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rien � redire, tout s�est tr�s bien pass�, totalement satisfait de ma commande et mes produits !
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 24/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Produit conforme � mes attentes. Livraison rapide et prix contenu. Totalement satisfait de mon achat.
Snelle service en producten zoals beschreven op de site. Het was niet de eerste keer dat ik daar besteld heb en de service is zoals gewoonlijk...voortreffelijk.
Wat een mooi compliment, bedankt hiervoor Jurgen! Geniet van je aankoop en graag tot weerziens! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Sterke, lichtgewicht, waterdichte roltas. Enorm veel ruimte en makkelijk in te pakken door grote opening. Even opletten alleen met kleding wat aan het klittenband kan haken. Mooi klein embleem ipv grote reclame. Stevige bevestigingen qua compact maken en voor bevestigen aan de motor. Enorm blij mee! Super tas voor een super prijs en snel geleverd gekregen en hij staat helemaal top op mijn motor! :-)
We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over uw aankoop! We wensen u veel veilige, maar vooral leuke motorritjes toe! Graag snel tot weerziens, Els! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rapide et efficace
Super! Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 25/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Comme d'habitude service impeccable et rapide, ne changez rien!
Merci pour la confiance en RAD, Martin! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commande dans les temps Produit impeccable
Nous sommes heureux d'entendre ça, Younes! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s r�actif et tr�s bons prix. Livraison rapide en temps et en heure.
Nous sommes heureux d'entendre ça, Christophe! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering, goede prijzen en top service. Keep up the good spirit!
Bedankt voor deze fijne feedback, we zijn blij te lezen dat u tevreden bent! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goede kwaliteit, gemakkelijke site, vriendelijk personeel.
Bedankt voor uw positieve beoordeling, Britt! Veel plezier toegewenst met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023