Goede service tegen een scherpe prijs

Scherpe prijzen, snelle reactie op e-mails en zending een dag eerder ontvangen dan gepland. Erg tevreden over de service van RAD.

Client depuis de nombreuses ann�es

Client depuis de nombreuses ann�es, je constate que vous �tes toujours les meilleurs! Ne l�chez rien! Merci pour votre service... Ronald

Service Top

Service Top, frais de port offerts d�s 25 �, c'est cool.

Livraison rapide

Livraison rapide, prix correct.

Service au top rapide efficace c�est�

Service au top rapide efficace c�est parfait je recommande

Parfait

Parfait, livraison tr�s rapide et conforme � ce que j'attendais.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Vlotte afhandeling van mijn bestelling! Heel snel geleverd. Had een item dat niet paste en omruiling helemaal geen probleem.

Parfait , rien � redire.

prima producten

Service rapide

Service rapide, et niveau prix au top

Online besteld GPS

Online besteld GPS, 3 dagen later in postpunt aangekomen, zaterdag opgehaald, zondag gemonteerd, perfect!

Laagste prijs, snelle service

Voor het aankomend motorseizoen was ik opzoek naar een nieuw paar motorlaarzen. Na wat rondzoeken op internet naar reviews over het paar laarzen ik voor ogen had, kwam ik een aanbieding tegen die goedkoper was dan bij RAD. Daar RAD de laagste prijsgarantie geeft, een aanvraag ingediend en binnen de 24u werd deze goedgekeurd. Na het plaatsen van men bestelling met kortingscode werden deze laarzen zeer snel geleverd. Voor al deze zaken, een dikke duim up!

Een grote duim up voor RAD.eu

Een grote duim up voor RAD.eu van mij. Bestellingen keurig geleverd, ��n paar laarzen met gemak omgeruild omdat ik een maat kleiner wilde. Mooier werd het zelfs toen kort na mijn eerste aankopen, dezelfde artikelen in een kortingsactie vielen. Een telefoontje naar het bedirijf was voldoende, complimenten voor de dame die het voor mij heeft geregeld. Met de compensatie in waardebonnen heb ik direct nog kunnen profiteren van een aantal mooie andere artikelen. Ook die werden weer snel en keurig afgeleverd tegen een prima prijs. Bstellen bij RAD? Voor mij volgende keer zeker weer...

Parfait �et prix correct

Parfait et le site fonctionne bien. Prix correct

Bonjour � l'�quipe R.A.D.,

Bonjour � l'�quipe R.A.D., Depuis la commande et jusqu'� la livraison avec 1 jours d'avance Tout roule et les marchandises r�pondent � mes attentes !! Super !! � recommander aux Amis motards. Belle saison � tous et toutes !! Philippe.

Au top !

Rien � redire, tout s�est tr�s bien pass�, totalement satisfait de ma commande et mes produits !

Parfait

Produit conforme � mes attentes. Livraison rapide et prix contenu. Totalement satisfait de mon achat.

Snelle service en producten zoals�

Snelle service en producten zoals beschreven op de site. Het was niet de eerste keer dat ik daar besteld heb en de service is zoals gewoonlijk...voortreffelijk.

GIVI Cilindertas 40l zwart EA115BK

Sterke, lichtgewicht, waterdichte roltas. Enorm veel ruimte en makkelijk in te pakken door grote opening. Even opletten alleen met kleding wat aan het klittenband kan haken. Mooi klein embleem ipv grote reclame. Stevige bevestigingen qua compact maken en voor bevestigen aan de motor. Enorm blij mee! Super tas voor een super prijs en snel geleverd gekregen en hij staat helemaal top op mijn motor! :-)

Rapide et efficace

Rapide et efficace

Comme d'habitude service impeccable et�

Comme d'habitude service impeccable et rapide, ne changez rien!

Commande dans les temps

Commande dans les temps Produit impeccable

Tr�s r�actif et tr�s bons prix

Tr�s r�actif et tr�s bons prix. Livraison rapide en temps et en heure.

Snelle levering, goede prijzen en top service. Keep up the good spirit!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, gemakkelijke site, vriendelijk personeel.

Landegemstraat 4

9031 Drongen