Clear product description. Fast delivery. Excellent service

Everything is described clearly. The service has been performed quickly and with high quality. I recommend this company to everyone

bon tarif, livraison rapide

parfait

Goede ervaring

Het product vinden en betalen was gemakkelijk. Het enigste wat nog "beter" kan zijn is de verzending. Op zich was het niet heel erg lang 3-5 dagen, maar het kan altijd sneller :) Over het algemeen geen klachten en een goeie service

goede bediening in de winkel

juiste aankoop en goede bediening in de winkel

Keurig op tijd, product naar behoren zo op het eerste gezicht en concurrerende prijs

Extra

Très bon service

Snelle levering, niets om aan te merken

superbe klant ervaring!!

bij een aantal vragen over motorkledij, werd ik uitermate professioneel, maar vooral vriendelijk en met betrokkenheid geadviseerd. Top ontvangst en afhandeling in Herk-de-Stad.

very good

overall was good

Impeccable

Très rapide et prix parfait

Good service, excellent product

Rev’it Pioneer boots - the delivery took a little longer than expected but I received regular updates Boots arrived and they are without doubt the best short motorcycle boots I’ve owned, both in quality, comfort and ease to put on and take off and on top they are completely waterproof

Excellent!!! Toll!!

Schnelle Lieferung, pünktlich, alles wurde wie vereinbart erfüllt.

Really good

On motarinn.com i waited 1 month for a helmet, here the indicated date was the correct one, arriving earlyer.

Excellent service as usual

Excellent service as usual would highly recommend RAD

Excellent

Excellent service que ce soit en magasin personnel là pour vous conseiller, très aimable et par envoi envoi rapide et soigner

Wat een service!

Ik had een motorbroek besteld maar deze was 1 maat te klein. RAD heeft zeer goede retourservice. RAD houdt een maat groter apart zonder dat ik deze hoef te betalen. Wanneer de door mij retour gestuurde broek ontvangen is door RAD wordt de apart gehouden broek verstuurd. Wat een service. Ik koop zeker weer bij RAD!

Sans encombre

Je n'ai pas eu le manuel d'utilisation normalement présent à l'intérieur du packaging mais sinon, tout s'est bien passé. Livraison rapide et produit reçu dans un bon état.

Goede levering door vriendelijke leverancier

Komen belofte na

Ik had op internet een product voor een goedkopere prijs gevonden. het scheelde 70 euro. Via de site RAD hierover geïnformeerd en nadat zij eea gecheckt hadden kreeg ik zonder verdere vragen en binnen een hele korte tijd een positieve reactie op mijn 'claim'.

Great experience

Simple and easy to use website. Fast delivery

Excellent service

Excellent service

Klasse service

Zeer bekwaam en behulpzaam, de communicatie was zeer goed. Mijn wens (Helm HJC) werd meteen naar mijn huis in Duitsland gestuurd. Zonder extra portokosten in rekening te brengen. Bedankt voor de geweldige service, en: Duim omhoog :o)

Alles is verlopen zoals gezegd

Alles is verlopen zoals gezegd

5+ stars

Great service as usual.

Des gens sympathiques

Bonjour Toujours un bon service et de personnes compétentes dommage que DPD n’est pas à la hauteur j’ai un casque qui se promène depuis deux semaines, espérons que celui-ci ne sera pas abîmé

Landegemstraat 4

9031 Drongen