Juiste product

Juiste product. Correcte prijs en z��r snelle levering. Top !

Zeer goed product

Zeer goed product. Was ook veel sneller geleverd dan gepland!

Tr�s bien

Tr�s bien et rapide

Des pro toujours efficace et sympa�

Des pro toujours efficace et sympa merci RAD NIVELLES ??????

men is tweetalig en heel behulpzaam in�

men is tweetalig en heel behulpzaam in de winkel heb ik mogen ondervinden bij elk bezoek in de winkel

Rad Tournai au top

Rad Tournai : personnel au top, j�ai re�u d�excellents conseils afin d�acheter ce qu�il me fallait. Top !

Envoi rapide

Envoi rapide, produit conforme, perfect !

Snelle, verzorgde levering. Rad heeft ruim aanbod van producten voor de motor rijder.

Mars 2021

Mars 2021. Commande d'une bulle GIVI pour mon YAM Tracer. Site internet bien fait, livraison ultra rapide, livreur impeccable et ponctuel. Emballage solide. Simplicit� et efficacit�. Je suis tr�s satisfait de ma commande et je recommande ce site. Cordialement.

Bons conseils

Bons conseils, disponibilit� et prix correct.

RAD Alleur.

Merci au vendeur du magasin de Alleur pour ses conseils. Je suis content de mon achat.

Nickel

Nickel ! Super vite re�u ma commande rien � dire ! Merci � toutes l'�quipe

Probleemloos de Givi Airflow besteld

Probleemloos de Givi Airflow besteld, in ontvangst genomen en ge�nstalleerd. Weer een tevreden klant :-)

Respect du d�lai de livraison et�

Respect du d�lai de livraison et mat�riel correspondant � la commande

Totalement satisfait.

Totalement satisfait. Livraison tr�s rapide. Articles soigneusement emball�s et parfaitement conformes � la commande. Facturation claire et lisible Que demander de plus ?

Gemakkelijk besteld

Gemakkelijk besteld , duidelijke site , goede feedback over verloop bestelling en levering . Tevreden over kwaliteit bestelde onderdelen, Past perfect, werkt goed , zelf op een moto van 25 jaar oud ??????

Really good services!

Really good services!

Service au top

Service au top

zeer snelle levering tegen een scherpe�

zeer snelle levering tegen een scherpe prijs

Perfecte service online-aankoop

Perfecte service online-aankoop

Gewoon (weer !) een goede ervaring met�

Gewoon (weer !) een goede ervaring met RAD, besteld wat ik nodig had voor een scherpe prijs en in een paar dagen in huis zoals je wilt, Prima !

Parfait

Arriv� tr�s vite, emballage parfait r�ception parfaite et produit � la hauteur de mes esp�rances! Super !

Doordat de module voor een nieuwe accu�

Doordat de module voor een nieuwe accu op basis van het merk en model van de motor niet juist werkt heb ik de verkeerde accu ontvangen bij mij thuis. De zwaarte van de accu was correct maar de afmetingen niet. Daarom geef ik voor de site 3 sterren. Ik ben vervolgens naar de winkel van rad in drongen geweest en daar hebben ze me direct en vriendelijk geholpen met de juiste accu te vinden. Voor de winkel zou ik 5 sterren willen geven.

Top winkel!

Top winkel! Altijd kwaliteit en super opvolging!!

Rapide et bien

Rapide et bien