Conseils et services au top. Ce qui n'est pas de stock est livr� rapidement et gratuitement � domicile. personnel sympathique et serviable.
Quelle belle remarque! Merci beaucoup! Ça nous fait beaucoup de plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Articles correspondant � la description. Super bien emball�s. La livraison �tait dans les temps. Rien � redire. Top
Merci pour votre agréable remarque! Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Re�.u rapidement et correspond bien � la description
Super! Heureux d'entendre ça! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle en correcte levering gr Carlos
Bedankt voor de 5 sterren, Carlos! Hopelijk snel tot weerziens bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Geleverd zo als vermeld. Zeer te vrezen!
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
TOP !!! SITE TRES SERIEUX. SERVICE RAPIDE, PRODUITS CONFORMES A MA COMMANDE. 100% CONFIANCE.
Quelle belle remarque, Christian! Merci pour votre agréable remarque et pour votre confiance en RAD! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande et nous espérons de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Sena communicatie systeem besteld. Mooi op tijd geleverd en prima product. Goede service voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor deze mooie feedback! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de geboden service! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer, Luc! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle en nette levering
Bedankt voor de 5 sterren! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Parfait. Ras.
Super! Heureux d'entendre ça, Alain! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles vlot verlopen en top product
Dat horen we graag! Geniet van uw aankoop, Patrick! Hopelijk tot een volgende keer bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Personnels tr�s comp�tents , serviables, Je recommande
Merci pour la confiance en RAD, Eric! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service sans probl�mes
Ça nous fait beaucoup de plaisir! Merci beaucoup pour votre agréable remarque, Chantal! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles mooi volgens afspraak, snel en aan een scherpe prijs!
Bedankt voor de 5 sterren! Geniet van uw aankoop en hopelijk snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Gemakkelijke bestelling en betaling. Zeer vlotte en correcte aflevering.
Dat horen we graag! Bedankt voor uw positieve feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
snel en correct
Bedankt voor de 5 sterern, Alain! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zeer behulpzame mensen die er werken. En prijs kwaliteit zeer aan te raden
Dat horen we graag, bedankt voor dit mooie compliment! Geniet van uw aankoop en hopelijk snel tot weerziens, Dieter! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
De accu snel en in prima staat ontvangen. Eerst een tweetal uren extra opgeladen volgens de bijgeleverde handleiding. De motor startte enorm snel. Naar mijn ervaring is dit een zeer krachtige accu. Eerste klas. ??
Prima spullen, correcte communicatie, prima logistieke provider. Lead time voor Nederland wat aan de lange kant.
J'adore, le stock correspond avec ce qu'il y sur le net. Le personnel est toujours sympa et qualifi�. Je conseille 200%!
Quelle belle remarque!! Ça nous fait beaucoup de plaisir! Merci pour la confiance en RAD! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande et nous espérons de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Colis conforme � la commande et arriv� dans le d�lai pr�vu. Comme d'habitude !
Merci pour la confiance en RAD, Vincent! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super rien � dire. Super rapide. Bien emball� top
Merci beaucoup pour cette belle remarque! Ça nous fait beaucoup de plaisir! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Heel snelle levering en zeer goed ingepakt. De prijzen zijn heel schappelijk.
Goeie service, vriendelijke medewerkers.
Het doet deugd dit te lezen, bedankt Christophe! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Perfect afgehandeld zoals beloofd. Prettig om zo bestellingen te kunnen plaatsen en ontvangen. Zal zeker nog beroep op jullie doen.
Wat een mooie beoordeling! Het doet deugd dit te lezen! Met plezier tot een volgende keer, Ludo! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
mooi op tijd snel geleverd