Commande tr�s rapide re�u en 2 jours tr�s bien emball� au top
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 09/02/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Mooi materiaal en prima pasvorm en daarbij ook een snelle levering,zeker voor herhaling vatbaar. Groet Rob
Veel rijplezier!!! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/02/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle correcte levering.
Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/02/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tevreden over deze producten
Fijn om te lezen Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/02/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
zeer snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit van het product.
Top! veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/02/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Service rapide et tr�s accueil sympathique
Livraison rapide et prix promo int�ressant je recommande
Merci de votre confiance! Réponse originale à Trustpilot le 08/02/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Eerder geleverd dan verwacht??
Toppie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/02/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Site bien fait, donc commande facile, livraison tr�s rapide et prix concurrentiels, que demander de plus ?
Merci pour la confiance que vous nous portez Réponse originale à Trustpilot le 08/02/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Altijd dik in orde bij RAD.Snelle afhandelig in webshop of behulpzaam en vriendelijk personeel in de winkel!
Offres tr�s vari�s ! Service rapide pour la France , et frais de port gratuit � partir de 25�!
Merci! Nous espérons vous revoir bientôt Réponse originale à Trustpilot le 08/02/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Impeccable...rapidit� ????????
Top! Merci! Réponse originale à Trustpilot le 08/02/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Wederom net als andere keren snel geleverd en tegen de bekende scherpe prijzen. Ik ben eigenlijk niet anders gewend, van mijn zuiderburen TOP !!!
Fijn om te lezen dat u tevreden bent van onze diensten! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/02/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Scherpe prijzen en goede service
Top! Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/02/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
De bestelling liet lang op zich wachten, maar dat kwam doordat het een online bestelling was en ze rechtstreeks van de leverancier moest komen en niet via RAD. Rad heeft alles in goede banen geleid. Prima telefonische bijstand en opvolging! Zoals altijd een tevreden klant van RAD.
Fijn om te lezen dat u toch vertrouwen in ons heeft, inderdaad we hebben veel op stock maar af en toe kan het voorvallen dat we van derden afhangen... wij wensen je veel plezier met je aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/02/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Service de livraison impeccable. Colis livr� dans une tranche horaire de 2 heures.
ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 08/02/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Etant client depuis 15 ans je n'ai jamais eu de surprise et livraison parfaite, bien emball� et rapide vraiment donc continu� ainsi bien sur ...
Wow, Merci de votre fidelité !! A bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 08/02/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Pr�sentation des produits claire et livraison rapide
Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 08/02/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commande livr�e rapidement. Parfait.
Parfait, merci! Réponse originale à Trustpilot le 08/02/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Laarzen kopen op internet , leuk dus niet . zelfde aanbieder dus de zelfde maat besteld , resultaat te krap, dat vindt ik een groot nadeel van internet. Het goede is wel dat de servies eerste klas is van RAD , Terug in de doos ,label er op geplakt en naar de DPD depot gebracht . En zie daar een dag later is er al een mail dat de juiste maat laarzen op pad is. had ik niet verwacht zo vlotte en nette bediening. Een duim voor jullie allemaal .
Schoenen online kopen is inderdaad niet handig, maar we zijn blij dat u tevreden bent van onze vlotte afhandeling/omruiling. veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/02/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Great shop thank you
No, thank you for your trust! Original reply on Trustpilot at 08/02/2021, imported into Kiyoh at 28/06/2023
De tr�s bons conseils associ�s � des prix comp�titifs, je recommande vivement!
Quelle belle remarque! Réponse originale à Trustpilot le 08/02/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Je recommande ce site, gamme de produits compl�te, quelques marques diff�rentes que celles g�n�ralement pr�sentes sur les sites fran�ais, et bon rapport qualit� prix. Livraison conforme et sans mauvaise surprise.
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 08/02/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rien � redire totalement satisfait comme toujour.
Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 08/02/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
gewoon TOP!!!!
Bedankt!! :) Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/02/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023