Commande tr�s rapide re�u en 2 jours�

Commande tr�s rapide re�u en 2 jours tr�s bien emball� au top

Mooi materiaal en prima pasvorm en�

Mooi materiaal en prima pasvorm en daarbij ook een snelle levering,zeker voor herhaling vatbaar. Groet Rob

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

Tevreden over deze producten

Tevreden over deze producten

zeer snelle levering

zeer snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit van het product.

Service rapide et tr�s accueil �

Service rapide et tr�s accueil sympathique

Livraison rapide et prix promo�

Livraison rapide et prix promo int�ressant je recommande

Eerder geleverd dan verwacht??

Eerder geleverd dan verwacht??

Site bien fait

Site bien fait, donc commande facile, livraison tr�s rapide et prix concurrentiels, que demander de plus ?

Een tevreden klant

Altijd dik in orde bij RAD.Snelle afhandelig in webshop of behulpzaam en vriendelijk personeel in de winkel!

Offres tr�s vari�s !

Offres tr�s vari�s ! Service rapide pour la France , et frais de port gratuit � partir de 25�!

Impeccable...rapidit� ????????

Impeccable...rapidit� ????????

Wederom net als andere keren snel�

Wederom net als andere keren snel geleverd en tegen de bekende scherpe prijzen. Ik ben eigenlijk niet anders gewend, van mijn zuiderburen TOP !!!

Scherpe prijzen en goede service

Scherpe prijzen en goede service

De bestelling liet lang op zich�

De bestelling liet lang op zich wachten, maar dat kwam doordat het een online bestelling was en ze rechtstreeks van de leverancier moest komen en niet via RAD. Rad heeft alles in goede banen geleid. Prima telefonische bijstand en opvolging! Zoals altijd een tevreden klant van RAD.

Service de livraison impeccable

Service de livraison impeccable. Colis livr� dans une tranche horaire de 2 heures.

Etant client depuis 15 ans je n'ai�

Etant client depuis 15 ans je n'ai jamais eu de surprise et livraison parfaite, bien emball� et rapide vraiment donc continu� ainsi bien sur ...

Pr�sentation des produits claire et�

Pr�sentation des produits claire et livraison rapide

Commande livr�e rapidement

Commande livr�e rapidement. Parfait.

Laarzen kopen op internet

Laarzen kopen op internet , leuk dus niet . zelfde aanbieder dus de zelfde maat besteld , resultaat te krap, dat vindt ik een groot nadeel van internet. Het goede is wel dat de servies eerste klas is van RAD , Terug in de doos ,label er op geplakt en naar de DPD depot gebracht . En zie daar een dag later is er al een mail dat de juiste maat laarzen op pad is. had ik niet verwacht zo vlotte en nette bediening. Een duim voor jullie allemaal .

Great shop

Great shop thank you

Impeccable

De tr�s bons conseils associ�s � des prix comp�titifs, je recommande vivement!

Je recommande ce site

Je recommande ce site, gamme de produits compl�te, quelques marques diff�rentes que celles g�n�ralement pr�sentes sur les sites fran�ais, et bon rapport qualit� prix. Livraison conforme et sans mauvaise surprise.

Rien � redire totalement satisfait�

Rien � redire totalement satisfait comme toujour.

gewoon TOP!!!!

gewoon TOP!!!!