Service et personnel au TOP

Service et personnel au TOP

Super rapide pour la livraison

Super rapide pour la livraison. Merci beaucoup � RAD pour le service.

Ik heb de helm besteld en enkele dagen�

Ik heb de helm besteld en enkele dagen later werd hij bij mij thuis afgeleverd via DPD. DPD is wel prettig omdat je vrij nauwkeurig kunt tracen wanneer ze bij je voor de deur staan.

Snel geleverd tegen redelijke prijs.

Snel geleverd tegen redelijke prijs.

Product is zoals aangeboden

Product is zoals aangeboden, correcte verzending ben zeertevreden,een aanrader!

Que du positif !

Que du positif !. Mat�riel de qualit�, prix int�ressant (surtout en p�riode de solde) et vendeurs toujours de bon conseil. Achat tr�s simple sur le site web, et livraison dans les 24h (jusqu'ici, jamais eu de retard).

Product zoals omschreven en tijdig�

Product zoals omschreven en tijdig geleverd,

Impec

Livraison rapide et emballage soign� que du +

Zeer snel en correct

Zeer snel en correct

Exp�dition du colis tr�s rapide et tr�s�

Exp�dition du colis tr�s rapide et tr�s bien emball�e je recommande rad � tout le monde tr�s s�rieux

prima service

prima service

Accueil au top

Accueil au top Personnel au service du client et tr�s sympathique Un article non pr�sent en magasin livr� 3jours apr�s chez soi, g�nial! Merci RAD

Duidelijke website en geleverd zoals�

Duidelijke website en geleverd zoals beloofd. Na meerdere keren online te hebben besteld, geen problemen ondervonden. Alles vlotjes verlopen.

Vite et bien comme chaque fois

Vite et bien comme chaque fois. Livraison m�me plus rapide que pr�vue, on ne va pas s'en plaindre.

Transaction parfaite

Transaction parfaite

Vlot verlopen alles correct en thuis�

Vlot verlopen alles correct en thuis geleverd.

Excellent comme d'habitude. Merci.

Een nieuwe helm bestellen.

Ik zocht een nieuwe integrale helm en ik had al enkele modellen gezien via hun website. Ben dan naar hun winkel in Willebroek gegaan om deze in het echt te bekijken en om de juiste maat te passen. Helaas hadden ze dat model dat ik wou in niet te winkel. Geen enkel probleem zeiden ze, we bestellen deze online en wordt de helm naar jou thuis opgestuurd ??????. Vrijdag gekocht, en dinsdag was het thuis geleverd ??. Ideaal ??????.

aanrader

Pluspunten: de aankoop met soldenkorting voldoet aan mijn verwachtingen prijs/kwaliteit. De verzending zonder kosten is zeker een pluspunt, ook de snelle levering. Minpuntje: de bijgeleverde montageschroeven lijken mij niet 100% geschikt.

top service

top service, eenvoud om vouchers te bestellen !

Correcte levering en product voldoet�

Correcte levering en product voldoet aan de voorschriften

goede communicatie en correcte�

goede communicatie en correcte levering, ook tracking tool top

Zoals steeds een heel goede service

Zoals steeds een heel goede service

Snelle verzending en levering, zeer tevreden

Snelle verzending en levering. Mooie spullen en ook mooie prijzen. Heel tevreden met de bestelde producten! Alles past ook gelukkig qua maatgeving die ik uit de maattabellen heb opgevolgd. Tevreden klant hier.

Landegemstraat 4

9031 Drongen