Correct en eerlijk. Met een service die naam waardig.
Wat een mooi compliment! Bedankt voor de fijne feedback, Hans! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Pertinence comp�tences et d�lais de livraison tr�s r�sonables.
Great product at best price with good service. Product was delivered to France in 3 days from Belgium. I will by again on this shop.
Thank you for your feedback. Great to hear that our service and delivery were as expected. We hope you will enjoy your purchase and we look forward to seeing you again soon! Original reply on Trustpilot at 13/01/2021, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Spulletjes voor de TomTom besteld. Makkelijk te vinden op de site en makkelijk te bestellen. Bezorging was zeer snel, ondanks de Kerst en Corona tijd.
Wat een fijne beoordeling, bedankt Ron! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle website, goede zoekmogelijkheden. Product dus snel gevonden. Besteld en werd 2 dagen nadien al geleverd. Geen problemen te melden, tevreden van de service.
Bedankt voor deze fijne feedback! Altijd leuk om te lezen dat onze klanten tevreden zijn! We wensen u veel plezier toe met uw bestelling en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Si tous les fournisseurs �taient comme RAD c'est � dire --> (EXCELLENTS) on aurait surement plus de travail en France...
Quelle belle remarque! Merci beaucoup, Jacky! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat et nous espérons de vous revoir bienôt chez RAD! Réponse originale à Trustpilot le 13/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Product in prima staat geleverd. DPD werkt niet feilloos... beloofde leveringsdatum werd niet gerespecteerd en niet aangepast in de tracking. Kan beter.
Bedankt voor uw feedback! Het spijt ons te vernemen dat de levering met DPD niet helemaal naar wens verliep. Dagelijks doen wij onze uiterste best om niet alleen onze eigen service, maar ook de samenwerking met onze transportdienst te verbeteren. We geven uw feedback zeker door, zodoende dit in de toekomst vermeden kan worden. We wensen u veel plezier toe met uw bestelling en hopelijk snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Conforme rapide
Merci pour votre agréable remarque! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 13/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Keurig geleverd alles klopt en was netjes verpakt.
Het doet ons plezier dit te lezen! Bedankt voor de fijne feedback, Arie! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Alles prima verlopen. Dag vroeger geleverd dan opgegeven.
We zijn blij te lezen dat u tevreden bent! We wensen u veel plezier toe met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
snelle en correcte service voor een correcte prijs.
Bedankt voor deze fijne feedback! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
tres bien livraison rapide et � l'heure contenu conforme continuez ! ;-)
Snel geleverd en correct geleverd!
Het doet ons plezier dit te lezen, bedankt voor de fijne feedback! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Top! Je suis tomb� sur ce site via un comparateur ou le prix �tait le moins cher, pourtant le service est parfait! Top! Une gamme vari�e, des prix comp�titifs et un service de qualit�. Je recommande et recommanderais!
- Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 12/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prima en snelle service
Bedankt en tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
eerlijk gezegd ik ben zeer tevreden over RAD wat betreft prijs;kwaliteit en het snelle service
Dat is eerlijk gezegd fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Service rapide et produit conforme ??
merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 12/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commande et exp�dition au top
Merci pour la confiance que vous nous portez Réponse originale à Trustpilot le 12/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapide et efficace
Perfecte Service De bestelling werd correct uitgevoerd door RAD. Prijs kwaliteit een zeer goede service.
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Steeds grote keuze en scherp geprijsd.Gratis levering vanaf toch een kleine aankoop en nog snel geleverd.Dus,waarom zou ik ergens anders kopen?
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
prima verlopen.
Perfect! Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Large choix, exp�dition rapide et conseil au top...
Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 12/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s bien. Objet conforme, bon emballage et envoi rapide.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 12/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Maandagochtend besteld, levering voorzien op woensdag. Om 10u bericht dat de bestelling al klaar gemaakt was. Bericht van transporteur dat het dinsdag al werd geleverd. Om 10u correct aan huis geleverd op de plaats(extra aangebracht door RAD op de doos) die gevraagd werd. Minder dan 28u tussen bestelling en levering, top!
Wow, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023