Ben heel tevreden over mijn bestelling bij jullie . Mijn pakje was er heel snel ,zelfs een dag vroeger als verwacht . Prima verpakt . Het artikel was ook nog boven de verwachting . Hier een heel tevreden klant
Het doet ons deugd dit te lezen, Miranda! Bedankt voor deze fijne beoordeling en graag tot een volgende keer! Veel plezier toegewenst met uw aankoop. Origineel antwoord op Trustpilot dd 29/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s bon commerce que ce soit en ligne ou en magasin. Livraison rapide. La taille d'un de mes articles ne me convenait pas et j'ai pu faire l'�change le lendemain en magasin. Personnel tr�s agr�able. J'ai d�j� effectu� de nombreux achats et toujours ravi des produits et du service. Je recommande !!!!
Quelle belle remarque!! ! Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue ! Au plaisir de vous revoir bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 29/12/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ik ben heel blij met mijn bestelling. Op de site is voldoende en duidelijke info voorzien zodat ik de juiste keuze kon maken. Mijn pakketje kwam snel en goed ingepakt aan.
Het doet deugd dit te lezen, Yana! Bedankt voor uw positieve beoordeling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Choix, prix et rapidit�. RAS
Super! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 23/12/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Top � tous les niveaux, prix, d�lais de livraison..
Nous sommes heureux d'entendre ça! Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 23/12/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bons conseils, disponible, livraison rapide et commande facile.
Levering ging absoluut vlot. Helaas paste het artikel niet.
Beste Erwin, We zijn blij te vernemen dat de levering vlot verlopen is! Indien de maat van het bestelde artikel toch niet helemaal goed is, heeft u steeds 30 dagen de tijd om het artikel aan ons te retourneren en om een terugbetaling of omruiling te vragen. Voor meer informatie, zie: https://www.rad.eu/nl/general/retour Vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
goede en duidelijke site , perfecte levering en werkende track en trace
Dat horen we graag, Cris! Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Geleverd zoals afgesproken
Super! Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bestelling online uitgevoerd. Op 2 dagen ontvangen.
zeer snelle levering
Dat horen we graag! Bedankt, Steven! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Altijd snelle service en correcte levering.
Blij te vernemen dat u tevreden bent over de geboden service bij RAD! Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super tevreden met de service en levering
Het doet ons deugd dit te lezen, Edwin! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Droom winkel voor iedere motorrijder.
Wat een mooi compliment! Bedankt Frederik! Met plezier tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Wij hebben een motor jas besteld. deze jas was duidelijk te zien op de site en de maten waren ook goed inzichtelijk. Bestelling was ondanks de kerstdrukte binnen 2 dagen binnen. Alles was zoals beschreven.
Bedankt voor de 5 sterren, fijn te vernemen dat alles naar verwachting verlopen is! Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s bon site avec un tr�s bon rapport qualit� prix. Je recommanderais sur ce site avec plaisir. Je recommande � 100%
Super! Merci pour la confiance en RAD, Bruno! Avec plaisir à la prochaine fois! Réponse originale à Trustpilot le 23/12/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
livraison rapide
Heureux d'entendre ça!! Merci beaucoup pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 23/12/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
rapide et conforme merci
Merci beaucoup pour votre agréable remarque, Philippe! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 23/12/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commande facile Paiement facile Livraison correct et rapide Je suis satisfait sur tous les plans.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande et nous espérons de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 23/12/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Envoi rapide
Merci pour votre agréable remarque, Daniel! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 23/12/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Produits conforment � mes attentes. Et livraison tr�s rapide. Merci
Nous sommes heureux d'entendre ça, M. Dupont! Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 23/12/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Besteld, ontvangen, prima goed.
Snelle en correcte levering van bestelling, prima service
Bedankt voor deze positieve beoordeling, François! Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Alles perfect
Het doet ons deugd dit te lezen! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
zoals altijd alles vlot afgehandeld en levertijd OK
Bedankt voor het vertrouwen in RAD, Michel! Hopelijk snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023