Scherpe prijzen

Scherpe prijzen, gratis levering. Zelfs 1 dag sneller dan aanvankelijk aangegeven. Prima.

Une bonne paire

Paire de gants REV'IT confortable. Etanche sous crachin breton. Pas encore test�e sous d�luge. Donc, pas v�ritablement essay� le rev�tement GoreTex. Gants courts munis d'une manchette en tissu. Pas facile de mettre les manches de la combinaison pluie par dessus.

Heel duidelijk en snelle afhandeling�

Heel duidelijk en snelle afhandeling online. Ook super vriendelijk en behulpzame mensen in de winkel.

Services tr�s rapide

Services tr�s rapide

Bestelling was er rapper dan ik�

Bestelling was er rapper dan ik dacht.super content

Prima website...

Product zoals omschreven, Snelle levering.

Selle en correcte levering

Selle en correcte levering

Op de afgesproken dag en tijdstip�

Op de afgesproken dag en tijdstip geleverd.

Gisteren besteld en vandaag aangekregen�

Gisteren besteld en vandaag aangekregen SUPER en bedankt.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen. Levering eveneens eenvoudig op te volgen. Ook het product zelf (Oxford Oximiser) voldoet volledig aan de verwachtingen.

Kwalitatief artikel voor een eerlijke�

Kwalitatief artikel voor een eerlijke prijs. Vlotte afhandeling van de bestelling en omruiling naar een maatje groter.

Toujours livr� en temps et en heure

Toujours livr� en temps et en heure. De bons prix en g�n�ral et un professionnalisme reconnu.

Zeer snelle en juiste levering

Zeer snelle en juiste levering

Commande re�ue en trois jours

Commande re�ue en trois jours, tr�s bien emball�e, je recommande vivement cette enseigne.

Duidelijke omschrijving van het�

Duidelijke omschrijving van het product, snelle afhandeling en levering. Ik ben een tevreden klant.

Een zoveelste positieve ervaring...

Een zoveelste positieve ervaring... dat doet een mens terugkomen. Doe zo voort.

Levering volgens afpraak verlopen

Levering volgens afpraak verlopen

bon service

bon service et tres bon renseignement

Parfait comme d'habitude.

Parfait comme d'habitude.

Perfecte levering

Perfecte levering, goede kwaliteit/prijs

Snelle levering! Top.

Parfait

Livraison tr�s rapide, produits conformes, emballage ok, tarifs raisonnables. Rien � reprocher, tr�s bien.

Je suis all� au magasin RAD de�nivelles

Je suis all� au magasin RAD de Nivelles. Il y a toujours quelqu un qui me propose de m aider. Service impeccable, j ai eu les reponses a toutes les questions. Ils sont pro et serviable. J ai �galement commander par leur site et niveau service... c est au Top!!!. J ai eu les article en meme pas 4jours si les articles etaient en stock chez eux. J ai meme annul� 1 article et ils m ont rembours�s sans problem. Que demander de mieux. RAD vous avez gagn�s un client sur la dur�e??.

Transaction facile

Transaction facile, livraison rapide !

Overzichtelijke website en na�

Overzichtelijke website en na bestelling die goederen in "No time" ontvangen. Top.

Landegemstraat 4

9031 Drongen