Tr�s bien

Tr�s bien satisfait

Vlotte bediening en snel geleverd

Vlotte bediening en snel geleverd

Bestelling compleet en op afgesprokens�

Bestelling compleet en op afgesprokens datum geleverd. Een woord PERFECT

Correct nakomen afspraken

Correct nakomen afspraken, snelle levering

Boite � outils. S250

Commande+ Envoi + produit au TOP. Je recommande ce site. Merci RAD

je vien chez Rad nivelle depuis 4ans et�

je vien chez Rad nivelle depuis 4ans et je n'ai jamais �t� d��u. pour la premi�re fois je suis pass� par le Erad et j'ai �t� constamment mis en relation d'o� se situai mon colis sans m�me devoir aller regarder o� il se trouve. merci de votre service

Heel vriendelijke service

Heel vriendelijke service. Spijtig genoeg is bij het verzenden mijn bestelling verwisseld met die van een andere klant. Binnen enkele dagen was alles geregeld en mijn bestelling uiteindelijk toch bij mij geleverd. Fouten kunnen gebeuren en alles uiteindelijk snel en correct afgehandeld. Zowel in de winkel als aan de telefoon iedereen zeer vriendelijk en hulpvaardig. Was het niet van de foute verzending dan gaf ik 5 sterren.

snelle corecte levering

snelle corecte levering

le commercial � pu me conseiller de la�

le commercial � pu me conseiller de la meilleur mani�re, je pense. Large choix d'accessoires et d'�quipements.

materiel de qualit�

materiel de qualit� , service d'envoi tres rapide , site serieux a recommander ;)

Excellent site.

Excellent site. Les prix sont int�ressants, la gamme de produit est vaste, le site clair et une livraison rapide et soign�e. Je recommande!!

Expedition rapide et soign�e

Expedition rapide et soign�e ! Produits conformes aux descriptifs et commentaires.

La livraison a pris un petit peu plus�

La livraison a pris un petit peu plus de temps que pr?vue mais ceci est sans doute d� � la logistique donc tout � fait acceptable. Les articles re�us sont parfaits et conformes � ma commande. Merci � vous.

Super service

Super service

Snelle verzending en duidelijke�

Snelle verzending en duidelijke website. Annulering van een overbodig besteld artikel ging met 1 druk op de knop direct. Kortom prima service, scherpe prijzen en duidelijke website. Geen minpunten? Tja, zaterdags bezorgd de gekozen koeriersdienst niet...........weekend wachten op het bestelde, maar ach ik mag niet zeuren.

Efficacit� professionnelle rapide merci�

Efficacit� professionnelle rapide merci Rad

Uitstekende service

Uitstekende service! Hier heerst nog een bijna ouderwetse bereidwilligheid om de klant te helpen en in mijn specifieke geval een deskundigheid die ik bij andere motorzaken (nog niet) ben tegengekomen. Chapeau!

Tr�s bien conforme � ma demande

Tr�s bien conforme � ma demande Bravo � vous

Eenvoudige montage

Eenvoudige montage, werkt perfect

Super bien en moins de 24 heures mon�

Super bien en moins de 24 heures mon colis est arriv�e

Perfect gelopen bestelling na prima�

Perfect gelopen bestelling na prima raadgeving door de helpdesk

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden

Uitzonderlijk goed

Uitzonderlijk goed, komen altijd afspraken na. Top producten tegen een top prijs.

Excellent..

Excellent..

Commande effectu�e

Commande effectu�e , et re�ue le lendemain , j�ai d�j� effectu� 2 commandes , et tout est parfait

Landegemstraat 4

9031 Drongen