Tr�s bien merci
Merci beaucoup pour les 5 étoiles, Christian! Réponse originale à Trustpilot le 14/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service impeccable, rien a dire. Toujours autant satisfaite de RAD
Merci beaucoup pour la confiance en RAD, Patricia! Réponse originale à Trustpilot le 14/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Excellent!!! Livraison rapide et articles d'excellente qualit�!!!
Nous sommes heureux d'entendre ça! Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 17/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super snel en eerlijke prijs serieuse korting gehad Koop meeste spullen in rad spalbeek
Bedankt voor de 5 sterren! Veel plezier met uw aankoop en hopelijk snel tot weerziens! :) Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s bon service! R�ponse rapide par email. Efficace et de bons conseils. Attitude professionel et orient� satisfaction client. D�lai trop long des fournisseurs (commande le 17/07, livraison retard�e � 3 ou 4 reprises) Changer ma commande pour mat�riel de stock.
Prima Produkt, levering op tijd
Super! Veel plezier met uw aankoop, Stef! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Toujours impeccable ! De la commande � la r�ception, tout se fait tr�s bien. Bravo !
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 17/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Re�u la marchandise rapidement, les pi�ces sont vraiment adapt�s � la moto, c�est super ??
Nous sommes heureux d'entendre ça, Ali! Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 14/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Fijne firma om zaken mee te doen, goede prijs, snelle verzending. top!
Bedankt voor deze positieve beoordeling, het doet deugd deze te lezen! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
6 mei een bestelling gedaan en eindelijk op 10 september is het dan toch verzonden . in en in trieste ervaring met deze webshop , meerdere mails gestuurd en elke keer excuses en het advies om nog maar eens geduld te hebben . aantal keer de belofte gehad dat het na contact toch echt die zelfde week verzonden zou worden beloftes die elke keer dus niet nagekomen werden . zeker de laaste keer geweest dat ik hier ooit iets besteld heb.
Beste Martin Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u op uw bestelling heeft moeten wachten. Deze levertermijn is echt uitzonderlijk. Echter hebben wij u steeds zo goed mogelijk proberen informeren van zodra u uw bestelling geplaatst heeft. Wij hebben in het begin ook steeds heel voorzichtig voorspellingen gedaan betreffende de levertermijn. Nadat de levering uitbleef, hebben wij meermaals contact opgenomen met de leverancier om meer informatie op te vragen betreffende de levering. Helaas kwamen zij hun belofte van levering niet na, waardoor ook wij onze belofte naar u toe niet konden waarmaken. Het spijt ons dat u ons geen nieuwe kans geeft bij een volgende bestelling om u het tegendeel te bewijzen. We wensen u alsnog veel plezier toe met uw aankoop! Met vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tout f�t parfait
Merci beaucoup pour votre agréable remarque, Fabrice! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 14/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Que dire � part continuez comme �a ! C'est super ! ??????
Merci beaucoup pour la confiance en RAD! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande et nous espérons vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 14/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s bon service
Merci pour les 5 étoiles, Olivier! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande! Réponse originale à Trustpilot le 14/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snel en juiste levering!
Bedankt voor dit mooie compliment, Nico! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Rapide, efficace et conforme au descriptif !
Nous sommes heureux d'entendre ça, Fabrice! Ça nous fait beaucoup de plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 14/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison au top dans les d�lais annonc�s, emballage OK eet produit correspondant � la commande, vraiment tip top.
Livraison tr�s rapide Tr�s belle qualit� Je conseille fortement ce site
Merci pour la confiance en RAD, Marilyne! Profitez bien de votre achat et nous espérons vous revoir bientôt chez RAD! Réponse originale à Trustpilot le 14/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Altijd heel goed geholpen! Al verschillende keren gekocht bij RAD en altijd heel veel uitleg en hulp gekregen, bij de keuze van helm, regenkleren, oplader, hulpstukken,... noem maar op. Top winkel !
Wat een mooie beoordeling, Nick! We danken u dat u de tijd nam om deze review voor ons achter te laten! Bedankt voor het vertrouwen in RAD en hopelijk snel tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Product volgens specificatie, stipte en correcte levering
Dat horen we graag, Danny! Bedankt voor uw review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Een uitgebreid gamma en snel geleverd
Super! Dat lezen we graag! Veel plezier toegewenst met uw aankoop! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Commande exp�di�e rapidement et produit conforme. Tr�s content du service. Je remercie toutes les �quipes de RAD
Merci pour votre agréable remarque, Ahmed! Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 14/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering en goede service.
Bedankt voor de 5 sterren, Rachid! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Gisteren besteld en vandaag op een afhaalpunt geleverd.
Dat horen we graag! Geniet van uw aankoop en hopelijk tot heel binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bonjour, je vous remercie pour la rapidit� avec laquelle vous m'avez envoy� le casque que je souhaitais offrir � mon �pouse. Je conseille vivement votre site � mes amis motards.
Merci beaucoup pour la confiance en RAD, Daniel! Nous espérons vous revoir bientôt chez RAD! Réponse originale à Trustpilot le 14/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bij deze firma een Roof helm besteld. Via de zeer duidelijke site. Binnen no time het produkt binnen zonder strubbelingen en / of moeilijkheden. Een geweldige zaak! Chapeau!!!!!
Bedankt voor deze fijne review, Paul! Het doet ons deugd te lezen dat u tevreden bent over de geboden service! Hopelijk snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023