Bestelling wordt snel en keurig geleverd vanuit Belgi�. Nu al diverse producten bij rad.eu besteld en gaat altijd goed. Ook retourneren gaat prima en snel.
Duidelijk, overzichtelijk, snel, correct!!
Beste, Het doet ons plezier dat te horen! Bedankt voor uw aankoop en graag tot snel. Team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bonjour, Pour moi votre site est l'un des meilleurs, produits conforment � la demande, livraison rapide et du choix.
Bonjour Ronald, Quelle belle évaluation ! Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette revue ! Au plaisir de vous voir bientôt ! Team RAD Réponse originale à Trustpilot le 09/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
D�lais de livraison respect� et produit conforme � mes attentes. Excellent, je recommande RAD ??
Bonjour Alain, Merci beaucoup pour cette revue. Nous travaillons quotidiennement sur la qualité de nos services, donc ça nous fait plaisir! Cordialement, Team RAD Réponse originale à Trustpilot le 09/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bestelling is snel en correct uitgevoerd, zoals altijd bij RAD. Producten zijn van heel goede kwaliteit.
Dag Luc, Bedankt voor je vertrouwen in RAD. We doen steeds ons best om onze klanten de best mogelijke service te bieden! Hopelijk tot snel, Team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bestellen gaat makkelijk, jammer dat men verzendkosten moet betalen als men iets terug stuurt wat niet bevalt. Dit geldt mogelijk niet als men een product om wil wisselen (Dus beter 1 keer een maat bestellen en steeds terugsturen voor een andere maat dan 2 maten laten komen en 1 terug sturen ????
Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Heel eenvoudig op te zoeken welke onderdelen passen voor jouw motor. Correcte en snelle levering aan aan huis, top!
Bedankt voor je positieve beoordeling, Jerry! Veel plezier toegewenst met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Ma commande est arriv�e comme pr�vu, ayant achet� des bottes, un tableau de conversion des pointures suivant les marques pourrait �tre utile.
Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 08/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snel en correcte dienstverlening, top !
Bedankt voor de vijf sterren! Veel plezier toegewenst met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Service rapide et prix corrects m�le si le montant pour b�n�ficier du franco de port � �t� augment� de 15 � 25 euros r�cemment.
snel geleverd !!
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Jos! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Reception on ne peut plus vite Super produit qui as d�j� parcouru 1500 km dans les Vosges et j en suis plus que satisfait
j'ai command� une visi�re chez RAD re�u tr�s rapidement je recommande RAD
Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 08/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Envoi tr�s rapide. Description de la marchandise ok. Recommande
Merci beaucoup pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 08/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
satisfait d'avoir trouv� les pi�ces que j'avais besoin..tarif dans la moyenne
Prima prijs en snelle verzending
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering en scherpe prijs.
Bedankt voor deze positieve feedback! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Super prix, rapide et efficace ! Merci et � bient�t !
Merci beaucoup pour votre agréable remarque, Gerard! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande! Réponse originale à Trustpilot le 08/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zoals altijd, makkelijk te bestellen, netjes en snel geleverd.
Bedankt voor uw vertrouwen in RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Ik heb een Shoei jet air ll gekocht , top service gehad in de zaak. Ik kom zeker weer terug.
Bedankt voor deze fijne feedback! We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over de geboden service! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
zoals altijd, prima prijs en snelle foutloze levering
Bedankt voor uw vertrouwen in RAD, Mark! We wensen u veel plezier toe met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Parfait ! Du choix, des prix bien plac�s, une livraison rapide. Bravo
Nous sommes heureux d'entendre ça! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande! Réponse originale à Trustpilot le 08/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prima prijs en 2 dagen nadien perfect aan huis geleverd. Met dank voor julle service !
Bedankt voor uw positieve beoordeling en uw vertrouwen in RAD! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Netjes verpakt en snel opgestuurd.
Bedankt voor deze fijne feedback, Benny! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bestelling is correct en vooral heel snel verwerkt. RAD is een echte aanrader voor elke motorliefhebber.
Bedankt voor deze fijne feedback, Jurgen!! We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over de geboden service! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023