Bestelling is correct en vooral heel snel verwerkt. RAD is een echte aanrader voor elke motorliefhebber.
Bedankt voor deze fijne feedback, Jurgen!! We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over de geboden service! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Promo tr�s int�ressante et livraison rapide
Scherpe prijs, snelle levering
Bedankt voor uw positieve beoordeling, Hans! Veel plezier toegewenst met uw aankoop en hopelijk snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Parfait, produit attendu et livraison rapide
Nous sommes heureux d'entendre ça, Thierry! Nous espérons vous revoir bientôt chez RAD! Réponse originale à Trustpilot le 08/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ik ben bij RAD heel goed ontvangen.heel vriendelijke bediening en een heel goede uitleg gekregen , top winkel
Het doet ons deugd te lezen dat u tevreden bent over de geboden service! :) Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zeer snelle verwerking van de bestelling en vlotte levering. Top!
We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de geboden service! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Site simple , choix complets et prix attractifs , livraison tr�s rapide et soign�e , 10/10 .
Merci beaucoup pour votre agréable remarque, Dominique! Réponse originale à Trustpilot le 08/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
produit conforme au catalogue, placement facile. Article re�u tr�s rapidement, �tat impeccable.
Quelle belle remarque! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 17/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Aankopen gedaan in RAD Doornik. Mensen waren daar heel behulpzaam en gaven bevredigende uitleg. Ik kreeg ook de nodige tijd en stukken om te passen.
Site clair et facile d'utilisation. Articles disponibles et non sur commande qui peut durer des mois. Envoi tr�s rapide. RAD = RAS ! Parfait !
Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. A la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 17/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zeer goede winkel! Vriendelijk personeel dat kennis van zaken heeft. Laagste prijsgarantie klopt.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Op alle gebied perfect verlopen ! Site met info = super, levertermijn duidelijk en correct, alles super
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering, zoals beloofd Goede prijs/kwaliteitsverhouding
tr�s bien . Rapide et produit impec . Merci
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 17/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapide.. Correct � la description.. Totalement satisfait..
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 17/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super snel in huis en goedkoop
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snel verwerkt en snel geleverd. Klein minpuntje > bij bestelling doorgegeven op op latere datum te leveren > hier is geen rekening mee gehouden.
Bedankt voor uw aankoop en de 5 sterren! Onze excuses voor ongemak betreffende de leveringsdatum, dat is normaal geen enkel probleem. Daar zullen we voortaan beter op letten zodoende dergelijke situaties in de toekomst te vermijden. Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Grand choix Service exp�dition rapide Produit conforme taille nickel
Heureux d’entendre ça! Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 17/09/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Hoi, Na ontvangst van een kapotte levering heb ik contact opgenomen met de RAD support-desk, en heb direct per e-mail de benodigde retour documenten ontvangen. Na retour verzenden pakket, inclusief opsturen foto's van het beschadigde artikel, heb ik na een paar dagen een nieuw artikel toegestuurd gekregen volgens afspraak. Bedankt voor de snelle service! Mvg Eduard Kepel
Snelle en zeer correcte verwerking en verzending . Prima prijs / kwaliteit Doe zo verder !
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
motorhelm HJC gekocht in solden via webwinkel RAD. helm geleverd met antidiefstalalarm nog aan kinriem,binnenkant helm hing vol haarschilfers. dag nadien helm binnengebracht in winkel te drongen, geld teruggekregen. terug thuis zelfde helm terug besteld bij bikershop.nl, nog 10 euro goedkoper en paar dagen nadien nagelnieuwe helm geleverd in originele ongeopende verpakking.
Beste meneer De Smet, Bedankt voor uw beoordeling. We sturen steeds een nieuwe helm toe in de originele verpakking indien deze op stock is in het hoofdmagazijn. De helm die u gekozen had, was helaas niet meer voorradig in ons magazijn en was niet meer bestelbaar bij onze leverancier. Aangezien het om een laatste stuk ging, had deze een mooie korting. Nogmaals onze excuses dat de helm niet goed werd nagekeken. Zoals beloofd in de mail, hebben we dit intern bekeken om na te gaan wat er fout is gegaan. Jammer dat u ons geen tweede kans heeft gegeven. Ons aanbod blijft echter: Indien u opnieuw een artikel zou willen bestellen online of in een shop zou willen reserveren, mag u ons gerust contacteren en vragen naar een nieuw artikel of om het artikel voor u dubbel na te kijken, alvorens te reserveren. Sowieso reserveren we indien mogelijk steeds een nieuwe artikel, rechtstreeks vanuit onze stock! Met vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tweemaal het leveringsadres verkeerd, nochtans paar keer daarover een mail paar keer gestuurd
Beste Rudy Bedankt voor uw beoordeling. Het is steeds belangrijk de juiste adresgegevens in te geven, of ons onmiddellijk op de hoogte te brengen indien er toch een foutje in geslopen is, want van zodra het order verzonden is, kunnen wij zelf helaas geen wijzigen meer toekennen. U heeft ons inderdaad gemeld dat de adresgegevens niet volledig correct ingevuld waren, maar dit pas wanneer uw order reeds verzonden was diezelfde middag. We hopen dat u begrip kunt opbrengen voor het feit dat wij dan geen wijzigingen meer kunnen aanbrengen aan het leveradres, wat wij u toen ook hebben meegedeeld. Wij hebben dit wel onmiddellijk voor u gemeld bij DPD, zodoende zij het adres alsnog konden wijzigen. Het spijt ons te vernemen dat deze wijziging niet goed werd uitgevoerd. Alsnog veel plezier toegewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet Mieke Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zoals steeds een supersnelle levering (binnen de 48 uur)
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/09/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prix canons, exp�dition soign�e et rapide ??
Parfait et re�u avant la date