Ben bij Motorrad Brugge achter een Systeem Helm geweest bij Motorrad Brugge�

Ben bij Motorrad Brugge achter een systeem helm geweest ben z��r goed geholpen geweest door een medewerkster over de verschillende merken en modellen van helmen . En heb uit eindelijk voor een integraal helm van ROOF Boxxer gekozen .En zoals steeds z��r vriendelijk geholpen met de glimlach en een goede service zoals gewoonlijk . Ben weer zeer tevreden tot later Mvg Dany

Snel en correct !!

Snel en correct !!

Produit conforme � la pr�sentation

Produit conforme � la pr�sentation. Livraison rapide

satisfait

produit conforme � la commande, livraison rapide, emballage adapt�. RAS

Bonjour GiVi aluminium!!!

Bonjour, D�lai, contenu, suivi, et livraison tout � fait conforme.... En revanche, amis consommateurs et motards, attention � votre lecture et interpr�tation sur les sites : ��XTRK52B GIVI TRK52 Trekker top case cache noir aluminium�� ET OUI seul le cache EST en aluminium, c�est �vident � la lecture.��NON..!.!.! Le produit est de qualit� mais Petite d�ception Beau joueur tout de m�me alors et on garde et on sera plus vigilant la prochaine fois Cordialement,

Wauw

Wauw, wat een top ervaring. Super scherpe prijs en echt zo blij met de snelheid van de bestelling. Was sneller dan gedacht en helaas paste het niet. De terugbetaling was binnen 2 dagen. Fantastisch, dat is service. Aanrader!!

livraison rapide

livraison rapide , colis tr�s bien emball� et conforme � mes attentes et tarif tr�s comp�titif , je recommande.

Service impeccable

Service impeccable

Heel fijn geregeld

Heel fijn geregeld. Vrijdag besteld en maandag in house.

beter kan niet.

voor de aankoop : product goede en volledige uitleg beschreven. Via tel contact opgenomen om zeker te zijn. Zeer vriendelijk behulpzaam en professioneel. aankoop : betaling was snel , levering ook (veel sneller dan was opgegeven). Top product aan de beste prijs. geweldig.

Snel

Snel, correcte levering! gewoon zoals het hoort te gaan, top dus !!

Fijn personeel

Fijn personeel

Livraison parfaite

Livraison parfaite, dans les temps. Produits correspondent � la commande.

Kousen zijn klein voor maat 44

Kousen zijn klein voor maat 44. Rest van de bestelling tip top in orde.

Tr�s r�actif

Tr�s r�actif, colis re�u en a peine une semaine, bien emball�,bravo !

�quipement de qualit�

�quipement de qualit� , super rapport qualit� / prix , en magasin ambiance g�niale et personnel sympathique et comp�tent Site internet tr�s clair et facile d'utilisation , rapidit� de livraison

Topkoffer met rugsteun en�

Topkoffer met rugsteun en bevestigingsplaat voor mijn motor besteld. Goede informatieve site. Door Corona zou het allemaal wat langer kunnen duren. Ze geven ook een datum wanneer de bestelling verwacht wordt, ongeveer 1 week, wat ik niet heel erg lang vind. Het bedrijf zit in Belgi� en ik woon in Nederland. Tot mijn grote verbazing werd de bestelling al na 2 dagen geleverd. Van te voren enig marktonderzoek verricht, maar al snel bleek RAD veruit de goedkoopste te zijn. Kortom prima service voor de goedkoopste prijs. Wat wil je nog meer. O ja, je wordt steeds op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

RAD a recommander

Client depuis 2007, j'ai toujours eu un tr�s bon accueil et de bons conseils. A Nivelles, l'�quipe est super, � votre �coute, comp�tente, et r�active. On frise la perfection !

Goede service ,correcte informatie ivm�

Goede service ,correcte informatie ivm moto- jeans en protectoren. Vriendelijke en professionele aanpak zonder opdringerig te zijn .

Commande tr�s vite arriv�e

Commande tr�s vite arriv�e

Zonder masker

Zonder masker! Laten we duidelijk zijn: mochten we zonder masker een winkel ingemogen zijn, dan was ik veel liever live langsgekomen, had ik eerst even alles bekeken en van dichtbij gezien, een praatje gemaakt, wellicht nog wat extra zaken gekocht, en dan was dat de eerste keus geweest. Maar je verkleden als Dustin Hoffman in Outbreak is niet aan mij besteed, dus deze keer online besteld. Klinischer, minder aangenaam, minder passionerend, maar wel heel effici�nt en met een prima service! Dankjewel! Ik vertrek morgen met mijn bestelde accessoires richting Valencia op roadtrip. En ik kom graag terug live langs eens onze Belgische politici doorhebben dat het allemaal maar... een nutteloze maskerade was ;-) Tot binnenkort!

Toujours un service au top !

Toujours un service au top ! Je suis client depuis 15 ans et jamais aucun soucis.

Le produit est parfait

Le produit est parfait. Le prix est correct. La livraison est m...dique.

Top verkoper.

Top verkoper. Snelle levering en scherpe prijzen. Steeds antwoord op vragen en zeer ruime keuze.

Commande arrive comme pr�vu

Commande arrive comme pr�vu. Taille correspond a la charte mis a disposition.

Landegemstraat 4

9031 Drongen