Prix int�ressant

Prix int�ressant, livraison gratuite et rapide Et produits de qualit� ??

Achat sur RAD

Envoie rapide. Article conforme. Aucun soucis :)

RAD...parfait

RAD...parfait sur toute la ligne.Par exemple j ai annul� ma cde remboursement sans discutions.Bravo

Vlotte afwerking en mooi op tijd aan�

Vlotte afwerking en mooi op tijd aan huis geleverd!

Duidelijke website met voorraadstand en�

Duidelijke website met voorraadstand en verwachtte verzendtijd. Uitgebreide productinformatie. Bijzonder veel merken en huismerken onder ��n klik. Prijs kwaliteit top. Leverbetrouwbaarheid top. Aanrader.

Ze doen het w��r!!! .

Op 12/08 een bestelling geplaatst. Op 14/08 hing mijn nieuwe Modeka "doorwaaijas" al netjes in mijn kleerkast. Echt: mocht RAD niet bestaan, dan moesten ze dat uitvinden!

zoals gewoonlijk

zoals gewoonlijk prima materiaal en snel geleverd

Netjes binnen de voorziene timing�

Netjes binnen de voorziene timing geleverd, perfect verpakt, niets op aan te merken.

Livraison rapide et conforme

Livraison rapide et conforme

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!

Rien A Dire ou juste impeccable !

Rien A Dire ou juste impeccable !

Des produits au top

Des produits au top, disponible et comp�titifs au niveau des prix Une livraison hyper rapide Je suis tr�s satisfait et recommande particuli�rement ce site

Bestelling zeer vlot verlopen.

Bestelling zeer vlot verlopen.

Colis �cras�

Mon colis est arriv� assez rapidement, en revanche le filtre moto �tait �cras� dans son emballage donc inutilisable alors qu emball� dans du papier bulle....et le carton d emballage externe lui n��tait pas ab�m�, j en conclus que ce n est pas la faute du transporteur. Je ne recommanderai pas sur rad.eu .

• Nous recommanderiez-vous? Non

bon choix bons conseils ambiance ax�e�

bon choix bons conseils ambiance ax�e sur le motard prix corrects.

Levertijd was korter dan aangegeven.

Levertijd was korter dan aangegeven. Produkt voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Gunstige prijs kwaliteit verhouding

service client�le super efficace et�

service client�le super efficace et prix acceptable

site s�rieux,prix vraiment�

site s�rieux,prix vraiment comp�titif,livraison rapide.je recommande ce site

Articles conformes � la description et�

Articles conformes � la description et livraison rapide, dommage qu'il n'y ai pas plus de tailles diff�rentes dans les articles sold�s

Snelle levering!

Zoals steeds weer opnieuw betrouwbare service en snelle levering van RAD !

Alles altijd zoals afgesproken

Alles altijd zoals afgesproken . Heel tevreden dus .

Goede klantenservice maar beschadigd artikel

Ik kocht online een Shark Citycruiser helm en die werd heel snel geleverd. Bij het openen van de verpakking bleek de helm een defect zijpaneeltje te hebben. Ik heb foto's gemaakt, een mail verzonden en via de schitterende retourprocedure de helm teruggezonden. Ondertussen is mijn aankoop al terugbetaald. Topservice!

Superbe produit et livraison effectu�e�

Superbe produit et livraison effectu�e sur 2 jours, vraiment un s�rieux in�galable, exp�rience � refaire

Livraison ?? parfaite en temps et heure�

Livraison ?? parfaite en temps et heure nickel

Service en magasin impec

Service en magasin impec. Livraison rapide. Merci