Casque command� le samedi et re�u ��

Casque command� le samedi et re�u � domicile le mardi. Produit conforme � la commande. Service parfait.

Commande rapide

Commande rapide. Produit conforme � la description. Une affaire rondement men�e !

Goede service - uitstekend; prima tanktas

Het contact met de servicedesk was prettig en deskundig. De bestelling ging makkelijk en de levering was sneller dan aangegeven. Toen ik een vraag had of ik wel de goede tankring voor de gekochte tas had werd ik terzake snel en deskundig geholpen. Uitstekend. De tanktas is heel praktisch. Erg blij mee. (De ingebouwde pocket voor de telefoon is overigens maar n�t passend voor een Iphone 11, dus er past zeker geen grotere telefoon in; maar dit is net goed dus happy ??).

super!

ondanks alle vertragingen in het bezorgwereldje was mijn bestelling binnen 2 dagen in huis! super snel en netjes geleverd door RAD

Snelle levering in goede staat

Snelle levering in goede staat, tegen een lage prijs

Een helm kopen zonder kopzorgen

Bij de keuze van een helm werd ik op een professionele en vriendelijke wijze geholpen. Het passen van de helm was coronaproof. Aan de inkom zat een mederwerker die info gaf en de Corona maatregelen opvolgde. Model in mijn maat was niet aanwezig, verzenden liep vlot (zaterdag in winkel, dinsdagochtend thuis geleverd)

Commande parfaite et livraison rapide.

Commande parfaite et livraison rapide.

Altijd vriendelijk en behulpzaam zelfs�

Altijd vriendelijk en behulpzaam zelfs aan de telefoon

correcte en snelle levering !!

correcte en snelle levering !!

Qualit� et rapidit� d�expedition.

Commander le lundi, livr� le mardi. Qualit� RAD au RDV comme � chaque fois. Un petit regret il n�y a pas de magasin RAD pour la province de Namur o� Luxembourg.

Zeer snelle levering,product precies�

Zeer snelle levering,product precies als omschreven . Deze zaak is echt een aanrader.

excellent service et excellent conseil

excellent service et excellent conseil

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering

Super service rapide

Super service rapide . Livraison � temps et � heure comme indiqu� sur le mail de DPD. Et toujours marchandises de qualit�. Merci !

Goede bediening

Goede bediening, gemakkelijk besteld en afgehandeld. Snellere levering dan verwacht. Kortom, super.

Nickel..

Nickel... commande conforme et service rapide. Merci

Premi�re commande produit au top livr�

Premi�re commande produit au top livr� tr�s rapidement et en parfaite �tat je recommande vivement

Topwinkel

Topwinkel. Top producten!

Tr�s bon service ,prix correct�

Tr�s bon service ,prix correct exp�dition ultra rapide. Merci.

Perfecte omschrijving,super handige�

Perfecte omschrijving,super handige website, snelle levering. Bedankt

Correcte en vlugge levering

Correcte en vlugge levering Grts Alex

Vlotte levering, prima service

Vlotte levering, goede prijzen Mijn cardo moest retour enkele dagen na de bestellingen, onmiddellijk nieuwe gekregen Bekwaam en vriendelijk team!

Bon rapport qualit� prix plus�

Bon rapport qualit� prix plus livraison. Avec une r�ponse rapide au question.

Ik heb een broek, jas en handschoenen van IXS

Ik moet zeggen dat het merk IXS een goede kwaliteit is voor zijn prijs. En de OMRUILING en NALEVERING van een broek die niet paste ging vlekkeloos. Na duidelijke uitleg en omschrijving van het pas probleem heb ik de gepaste broek ontvangen. De mensen hebben kennis van zaken. Ik kan deze winkel zeker aanraden. Hatelijk dank en mvg Maurice

Correct en op tijd geleverd.

Correct en op tijd geleverd.

Landegemstraat 4

9031 Drongen