Cols

Super snelle levering

Excellent j ai commander un mercredi ��

Excellent j ai commander un mercredi � 15h au magasin et re�u mon colis le jeudi � 11h

Goede tank tas.... en niet duur

De tas ziet er goed uit en heeft ruimte genoeg om er een weekend mee op uit te trekken De levering en afhandeling gingen beter als perfect

Snel verstuurd prima winkel

Snel verstuurd prima winkel

prima en goed bedrijf zeer tevreed met�

prima en goed bedrijf zeer tevreed met mijn koop

Commande livr�e super vite rien a�

Commande livr�e super vite rien a redire je recommanderai

imp�ccable

Tr�s large choix et produit trouv� au meilleur prix; commande exp�die tr�s rapidement

Snel geleverd Goed verpakt

Prima winkel

Prima winkel. Snel verstuurd en aangekomen. Enige aanmerking is dat ik een gigantische doos kreeg voor erg kleine producten. Ik bestel hier zeker nog eens.

Prima product en geleverd om de�

Prima product en geleverd op de vermelde datum bij bestelling

goe bezig

goe bezig, produktaanbieding zeer overzichtelijk quotatie van de produkten is positief. Snelle afwerking geen problemen gehad met de levering

Super snelle levering

Super snelle levering, producten zoals verwacht !

Super rapide et gentil

Super rapide et gentil lors d une commande. Ils savent de quoi ils parlent. Pro

Service au top

Bons conseils, choix, possibilit� de commande en magasin, livraison rapide (24h) et service apr�s vente top. Que demandez de plus

Commande facile

Commande facile, site tr�s clair, rapidit� de livraison... parfait !

Snel service en correct geleverd�

Snel service en correct geleverd afspraak sneller dan gepland dus ??top

Waarom is mijn bestelling van Belgie�

Waarom is mijn bestelling van Belgie naar Engeland dan naar Nederland om te slotte terug in Belgie geleverd te worden . indien dit rechts streeks was geleverd had ik deze de dag er op geleverd gekregen . 31/07/2020 10:03 Je pakket is bezorgd Ieper, BE 31/07/2020 08:28 Je pakket is onderweg Kortrijk, BE 31/07/2020 08:28 Wij informeerden je via e-mail dat je pakket zal worden bezorgd op vrijdag 31 juli 2020 tussen 9:59 en 10:59 Kortrijk, BE 31/07/2020 06:28 Je pakket is aangekomen in ons leveringsdepot Kortrijk, BE 30/07/2020 17:35 Je pakket is gesorteerd voor transport naar het volgende depot Veenendaal, NL 29/07/2020 15:41 Je pakket is vertrokken van de gateway Oldbury, GB 29/07/2020 15:41 Wij voeren het exportproces uit Oldbury, GB 29/07/2020 15:40 Je pakket is gesorteerd voor transport naar het volgende depot Oldbury, GB 28/07/2020 20:33 Je pakket is onderweg Mechelen, BE 28/07/2020 20:18 Je pakket is gesorteerd voor transport naar het volgende depot Mechelen, BE 28/07/2020 16:46 Je pakket is onderweg Aalter, BE 28/07/2020 16:31 Je pakket is klaar voor transport naar ons volgende depot Aalter, BE

Tr�s satisfait de ma commande

Tr�s satisfait de ma commande: commande facile sur le site, bon choix et prix, , suivit de commande avec tracking, expedition rapide, produit conforme � mon attente.

0het beste materiaal en een zeer vlugge�

0het beste materiaal en een zeer vlugge aflevering

Snelle levering van intercom

Snelle levering van intercom. Laagste prijs garantie. Had intercom ergens anders goedkoper gevonden en kreeg dadelijk de intercom voor dezelfde prijs van in die andere winkel.

Aankoop steunverbreder

Snelle levering, correcte afhandeling. Duidelijke info, gebruiksvriendelijk online bestellen.

Prima winkel zeer snelle levering van�

Prima winkel zeer snelle levering van de tanktas , alleen jammer dat ik de ring onder de tanktas een kwartslag moest draaien om hem in lengterichting van de tank te krijgen

Article re�u dans les temps et confirme�

Article re�u dans les temps et confirme � la description faite sur le site.

Produits conformes et envois rapides

Produits conformes et envois rapides

Commande rapidement re�u et bien�

Commande rapidement re�u et bien emball�.

Landegemstraat 4

9031 Drongen