Livraison rapide et s�curis�e. Rien � redire, je recommande...
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 15/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Le produit (valises Givi) �tait indisponible chez mon concessionnaire. Je me suis adress� � divers revendeurs en ligne qui l'affichaient "en stock", � chaque fois avec la r�ponse "On ne l'a plus en stock, il faut 4 semaines pour le r�approvisionnement"... Je me suis adress� � RAD qui m'a r�pondu dans la journ�e qu'il restait un exemplaire en stock et l'a mis de c�t� le temps que je valide ma commande. J'ai re�u la commande en trois jours. Le produit est top. Parfait ???
Fantastique, merci beaucoup pour votre évaluation positive. Merci d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Nous sommes donc très heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 15/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle en correcte levering
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Vlotte afhandeling.
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Helaas niet compleet.
Beste Mr. Vroom Het spijt me te vernemen dat uw pakje niet compleet was. Indien dit voorkomt, meld u dit best aan onze dienst na aankoop via [email protected] zodoende zij een gepast oplossing kunnen voorstellen op deze situatie. Echter zie ik geen communicatie naar onze dienst na aankoop betreffende uw opmerking. Om u alsnog een compleet bestelling te kunnen bezorgen, raad ik u aan dit even te melden via [email protected]. Het kan weleens voorkomen dat er een artikel van de band valt, maar dit kan echter niet de bedoeling zijn, waarvoor onze oprechte excuses. Met vriendelijke groeten, Het RAD Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Lekker snel geleverd
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produits conforme, livraison rapide.
prima service en zeer snelle levering
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
snelle en correcte service, veilig verpakt
Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
topservice zoals ik gewoon ben van RAD. Netjes en correct en snel geleverd. Kan niet verbeterd worden!
Dag Rudi, Wat fijn om te lezen! Bedankt en tot snel, team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering tegen een goede prijs!
Dag Rick, Zo horen we het graag! Fijn dat je tevreden bent van onze service. Vriendelijke groeten, Team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Artikel besteld wat in NL nog niet verkrijgbaar was. Vrijdagmiddag 1500 uur de betaling gedaan, zaterdagmorgen geleverd aan huis! Supersnel en dus ook super tevreden :-)
Dag Marcel, Super! Goed om te horen dat alles vlot verliep. Veel plezier met je aankoop, team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prima levering
Dag Henk, Bedankt voor je positieve bericht! Vriendelijke groeten, team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Service au top ! Livraison du web shop rapide !
Bonjour, Ca nous fait plaisir, merci! Cordialement, team RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapidit� de la livraison et produit conforme � mon attentes
Bonjour monsieur Mayeux, Merci pour les cinq étoiles! Cordialement, team RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Top aankoop met zeer goede uitleg in winkel
Dag David, Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen! Veel plezier met je aankoop. Team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Sur-pantalon Rev'it Varenne conforme et re�u rapidement. Merci.
Bonjour Philippe, Merci d'avoir pris le temps d'écrire ce commentaire positif ! Cordialement, team RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prima! Uitzoeken, bestellen, betalen en binnen een paar dagen de spullen in huis. Precies wat ze beloofd hebben.
Beste, Bedankt voor u vertrouwen in ons! Blij te horen dat alles goed verloopt en dat u tevreden bent met onze diensten. We werken dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening en uw beoordeling is daar de vrucht van. Vriendelijke groeten, team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison rapide. Packet bien prot�g�
Bonjour Vincent, Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. A la prochaine fois ! Team RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Perfecte service!
Dag Luc, Wow, bedankt voor deze krachtige review! Dat doet ons plezier. Vriendelijke groeten, team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Merci, envoi rapide et soign�
Bonjour Yann, Heureux d’entendre ça! Merci pour la confiance en RAD. Cordialement, team RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
commande dans les d�lais et conforme
Bonjour Mario, Merci pour les 5 étoiles! Cordialement, Team RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prijs goed. Levering heel snel
Dag Mario, Daar streven we naar! Fijn om te horen. Vriendelijke groeten, Team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prix tr�s comp�titif. Livraison rapide et fiable. A recommander sans h�sitation !!
Bonjour Alain, Wow, quelle belle évaluation ! Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue ! Au plaisir de vous voir bientôt ! Team RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Comme d'habitude aucun probl�me de la commande � la livraison
Bonjour Philippe, Heureux d'entendre ça. Merci pour la confiance que vous nous portez! Cordialement, Team RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023