Rien � redire, tr�s bon service
Bonjour Monique, Super! Merci à vous. Cordialement, team RAD Réponse originale à Trustpilot le 08/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Site tr�s clair ,commande re�ue rapidement et bien prot�g�,prochaine �tape,me rendre dans un de vos magasin !
Renseignements aupr�s de certains vendeurs vont de tr�s bons � m�diocre. Par contre la livraison via le net, rien � redire.
Bonjour Gilles, Nous sommes désolés que votre expérience d'achat ait été variée. Malgré cela, vous êtes toujours satisfait de notre service web et ça nous fait plaisir! Nous espérons pouvoir vous servir encore mieux à l'avenir. Cordialement, team RAD Réponse originale à Trustpilot le 08/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ondertussen al vrij vaste klant bij Rad Zaventem, met de lockdown toch een aantal spulletjes gekocht voor op de motor; na het ondervinden dat niet alles lekker zit deze zonder enige problemen gaan omruilen. Personeel is vriendelijk, brede selectie aan motorkleding & alles voor je motor wat te onderhouden Levering is snel, voor het laten overkomen van een ander filiaal kan het eventjes duren; je gaat nooit meer dan een week moeten wachten als het op voorraad is. Kortom als je service waardeert is het altijd de moeite om bij Rad binnen te wippen; ook voor de beginnende motard kunnen ze je wat op weg lijden & dit zeg ik uit ervaring =)
Dag Sven, Wow, hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling. Bedankt voor je aankoop bij ons en dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. Jouw mening is enorm belangrijk voor ons. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat je tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groeten, RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s tr�s s�rieux et livraison ultra rapide.....????� recommander.....????
Bonjour Christian, Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. Merci pour la recommandation. À bientôt! Cordialement, team RAD Réponse originale à Trustpilot le 08/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prima bedrijf met redelijk snelle levering, ondanks de Corona omstandigheden. Ik heb een K&N filter besteld, concurerend in prijs
Beste, Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Vriendelijke groeten, Team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
niets dan lof, dag vroeger aangekregen dan verwacht zelfs
Dag Paul, Leuk om te lezen, bedankt! Vriendelijke groeten, team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Personnel accueillant et qualifi�. D�lais de livraison courte et respect�.
Ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 09/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
livraison dans les temps
Sinds 2014 klant bij jullie vanaf dag 1 perfecte communicatie en leveringen...TOPZAAK....
Bedankt voor u vertrouwen in ons! Blij te horen dat alles goed verloopt en dat u nog steeds tevreden bent met onze diensten. We werken dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening en uw beoordeling is daar de vrucht van. Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Magasins s�rieux , bon prix et ne r�le pas pour une question
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 09/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rien a dire toujours au top
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 09/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapide et efficace
Stipte levering, de verpakking was veel te groot in verhouding met het bestelde artikel
Beste Kristel Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij te vernemen dat uw pakket geleverd werd op het voorziene tijdstip! Wat betreft de verpakking, nemen we uw tip zeker mee, bedankt hiervoor! Veel plezier toegewenst met uw aankoop en hopelijk tot heel binnenkort! Met vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produit correct A tester r�ellement maintenant Parcontre livreur DPD compliqu�...
Profitez bien de votre achat. Réponse originale à Trustpilot le 09/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zoals steeds correct geleverde producten, netjes op tijd, met een goede online communicatie. Enig verbeterpuntje: Het op dit moment nog ontbreken van de mogelijkheid om online bestelde goederen af te halen in een winkelpunt.
Bedankt voor deze positieve review! De mogelijkheid om een afhaalpunt als leveringsadres te kiezen is wel effectief mogelijk. Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Je le recommande
Snel besteld snel geleverd
Snelle levering van de door mij te groot bestelde helm. Retourneren en opnieuw geleverd krijgen verliep eveneens prima. Mijn volgende motor gerelateerde aankoop zal weer bij RAD zijn.
Zoals steeds een vlugge en correcte levering.
Tr�s content, envoi rapide. Avec prix align�s � la concurrence
zeer vriendelijk personeel en overzichtelijke winkel met veel keuze
Goede webshop+service. Dit omdat het allemaal duidelijk is en de verzending erg snel. Geen 5 sterren omdat er niet super veel voorraad in helmen is.
RAD en plus de proposer une gamme compl�te d'article destin� au monde de la moto c'est aussi La r�f�rence qualit� et s�rieux du secteur avec une mention particuli�re aux membres du personnel de vente en magasin.
Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. A la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 09/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Altijd goede kwaliteit en super snel geleverd. Ook de COVID-19 maak hier niets uit. Het blijf goed en snel. Veel online winkels zouden hier van kunnen leren!