Uitstekende service, snelle levering en bij retouren ook snelle afhandeling. Zeker aan te raden als web-winkel
Hartelijk bedankt voor deze motiverende beoordeling. We zijn blij te vernemen dat u een tevreden klant bent en dat u onze webwinkel een aanrader vindt. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/06/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zeer goede service!
Hartelijk bedankt, Roland, voor deze korte maar zeer veelzeggende beoordeling. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Hopelijk tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/06/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
In mei heb ik Givi handkappen gekocht voor mijn Guzzi. Zeer snel ontvangen. Perfect. Na ongeveer 1,5w brak 1 van de handkappen, doordat de manier van monteren niet geschikt was voor plexiglazen handkappen. Na contact te hebben gehad met RAD klantenservice, het geheel geretourneerd naar RAD als garantiegeval. Na beoordeling van het geval, werd het aankoopbedrag geretourneerd. Top service, RAD.
Commande re�ue 1 jour apr�s a mon domicile que dire de plus .tout simplement parfais .??????????????????????????
Wow, quelle belle évaluation ! Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue ! Au plaisir de vous voir bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 24/06/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Gewoon goed.
Hartelijk bedankt voor uw review. We wensen u veel plezier met uw bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/06/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bedankt voor uw beoordeling, Marc! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/06/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tweemaal geholpen door dezelfde verkoper die uitstekend werkt, een topper voor zijn werkgever. Geef die jongen opslag.
Hartelijk bedankt voor deze motiverende beoordeling, blij te vernemen dat onze verkoper u goed heeft geholpen. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/06/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
goede levering op de dag dat genoemd werd bij bestelling. heel fijn.
Blij te vernemen dat alles naar wens verlopen is, we wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel opnieuw van dienst te mogen zijn! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/06/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Besteld voor 6/7 en geleverd 23/6 dank je wel ??????
Hartelijk bedankt voor deze positieve beoordeling! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/06/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zeer vlugge correcte levering.
Bedankt voor uw review, blij te vernemen dat alles vlot verlopen is. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/06/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prima levering
Blij te vernemen dat alles naar wens verlopen is! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u binnenkort opnieuw van dienst te mogen zijn! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/06/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Anders geen probleem, nu vest besteld 10 Xl en Xl gekregen, beetje te klein ??
Beste Mr. Hulstaert Het spijt me te vernemen dat u niet het juiste artikel ontvangen heeft. Dit gaat waarschijnlijk over een plakfout. Echter zie ik geen communicatie naar onze klantendienst betreffende u bevindingen. Aangezien dat uw aankoop van 15/6 is en het hier waarschijnlijk over een plakfout gaat, dient u dit aan onze klantendienst door te geven, zodoende zijn deze situatie voor u zo snel mogelijk kunnen goedmaken. Indien u het artikel nog niet geretourneerd heeft, gelieve er de klantendienst voor te contacteren via [email protected]. Zij zullen het nodige doen voor het retour en u de correcte maat bezorgen. Met vriendelijke groeten, RAD Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/06/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Site super facile � utiliser, prix tr�s int�ressants, livraison extr�mement rapide et conforme � l'attendu. Un vrai plaisir
Livraison rapide, paiement s�curis�.
snel, goede prijs, top service
Gewoon prima
Hele vlotte levering
Jammer dat de kerel van dpd te lui was om aan te bellen ( zoon was thuis )of het pakje te overhandigen aan de buurvrouw waardoor ik het een dag later zelf heb moeten halen maar van rad ben ik tevreden snelle levering
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Mat�riel de qualit� et d�lai de livraison tr�s correcte
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 09/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapide et efficace
Ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 09/07/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s rapide au sujet de la livraison
Onderdeel gemakkelijk gevonden op de site. Goede track en trac�. Goed verpakt
Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/07/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bonjour, je ne doute pas de la qualit� de l'article ( Sena SF2) mais bien de vos vendeur du magasin de Alleur. Je m'explique, �tant dans le doute quant a la compatibilit� du Sena SF2 et une moto harley de 2018 je me suis renseign� aupr�s de vendeurs � votre magazin d'aller et ils m'ont certifi� que oui sauf sur les mod�les CVO. Ma moto n'�tant pas CVO, j'ai donc command� le Sena et la � ma grande d�ception mon GPS le reconnais pas.!!! Ah quand on emploi du personnels incomp�tent. Pour ma part j'ai compris que plus JAMAIS je ne ferai confiance aux personels de votre enseigne. Michel Marchal
Bonjour Mr. Marchal Je suis désolé d'apprendre que vous avez été mal informé. Bien sûr, il est difficile pour les motos Harley-Davidson de recommander le bon interphone car elles disposent d'un système spécial. Cependant, pour rendre le Sena SF2 compatible, il existe un adaptateur stéréo/audio Sena Freewire pour Harley-Davidson. Avec cet appareil, votre GPS devrait être capable de localiser l'interphone. Malheureusement, nous ne vendons pas cet article pour le moment, mais vous pouvez le trouver chez Louis et Motardinn. Voir les liens suivent. https://www.louis-moto.fr/artikel/sena-freewire-adaptateur-stereo-audio-pour-harley-davidson/10037094 et https://www.motardinn.com/equipement-moto/sena-freewire-bluetooth-cb-and-audio-adapter-for-harley-davidson/136942990/p. Si vous n'êtes pas satisfait avec cette solution, vous pouvez également échanger le Sena SF2 ou demander un remboursement dans notre magasin à Alleur. Toutes nos excuses pour le désagrément. Cordialement, RAD Team Réponse originale à Trustpilot le 23/06/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
excellent service livraison rapide,tr�s s�rieux,je recommande