super

super geholpen geweest door de crew van RAD Brugge

l�article command� est le bon et�

l�article command� est le bon et livraison rapide et temps et en heure je peux recommander RAD les yeux ferm�

Hallo Rad mede werkers

Hallo Rad mede werkers Ik vind GIVI op de web geen goed foto's bij het product heeft misleidend heeft staan De topkoffer rek plaat foto m8 ik zie naar uit zoeken een M8 en ander soorten onder dat moet Givi niet doen fout XSR1156 Als je een kleding stuk ziet is de goed foto's te zien wat je koopt . Nu heb ik weer en verkeerd GIVI product gekocht ,elk Givi product heeft een eigen foto simpel is dat de Italianen zij te lui om het goed te doen. Daar moet ik toch wat van zeggen De stoten van van Givi GRT790 Gravel-T Canyon 2x 35 L Om het gang baar te maken heb ik het maar kunststof af gevijld RVS pal in Kunststof Frame valt zeer zwaar dat is niet goed naar gekeken tijdens de kwaliteitscontrole geef mij maar Kappa dat is het 1e zelfde bedrijf De Vriendelijke groeten A.H.Hilhorst

Hartelijk dank voor uw service RAD DRONGEN

Klantgericht , kennis en klant vriendelijkheid zijn in de winkel RAD DRONGEN een tweede natuur . De manager Jonas B en zijn team staan voor een prachtige service t.o.v elke klant ! Een speciale dank voor manager Jonas B , zo een service heb ik in jaren niet mogen ontvangen TOP WINKEL RAD DRONGEN PROFICIAT

Het klaar maken van het pakket duurde�

Het klaar maken van het pakket duurde langer dan voorzien. En de verzending door dpd verliep ook niet volgens plan. Zou ik opnieuw bestellen neen. Ik geef jullie een sterretje bij omdat jullie wel een punt hebben het zijn covid tijden.

Excellent service de livraison

Clart� de l'offre sur le site et respect des d�lais de livraison. Je passerai encore commande via internet, m�me si c'est toujours agr�able de passer aussi par le magasin ... ??????

La pr�paration de la commande parfaite

La pr�paration de la commande parfaite. La livraison effectu�e par le transporteur ne vaut rien. Livre dans un magasin pour enl�vement a la place de chez moi et quand on arrive � les contacter il nous dit que vous pouvez enlever le colis le lendemain Donc perte de temps et non respect du client. RAD est responsable du colis jusqu'� la livraison

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellent service apr�s vente

Excellent service apr�s vente

Personnel aimable

Personnel aimable, accueillant et offrant de tr�s bons conseils.

Super !!! � recommander

Tr�s bon produits, tr�s bon suivi aussi, je recommande cette soci�t� !!! Client chez eux (qui sont eux-m�me motards d'ailleurs !) depuis de nombreuses ann�es, on peut acheter sur leur site, les yeux ferm�s...pas de soucis !!! Et le magasin de Nivelles vaut le d�placement, produits de qualit� et accueil "motards" garanti...Merci RAD

Livraison en �tat et dans les d�lais

Livraison en �tat et dans les d�lais

Achat de casque puis d�intercom ..

Achat de casque puis d�intercom ... rien � redire tout est top. Les prix le suivi la date de livraison tout est hyper r�glo. J�enregistre le lien dans mes favoris !! Merci !!

Product voldoet aan verwachting

Product voldoet aan verwachting, snelle levering.

Top service! Gemakkelijk je onderdelen/accessoires vinden voor je motor. 1ste keer besteld... klantendienst zeer vriendelijk en behulpzaam. Goederen in zeer goede staat ontvangen.

Verkeerde bestelling

Verkeerde bestelling, bestelling geannuleerd, geld na 3 dagen terug. Nieuwe bestelling 1 dag later geleverd dan voorzien door drukte maar daar perfect van op de hoogte gebracht. Super tevreden

Een tevreden klant

Een tevreden klant, snelle levering, perfect materiaal.

Tr�s bon rapport qualit�/prix...

Commande re�ue rapidement et conforme (pendant le confinement). Rien � dire...

Le site est bien fait et le service est�

Le site est bien fait et le service est top

bon site

Ce site a un tr�s bon choix, avec des prix corrects. De plus le retour est facile et le remboursement est rapide.

Service top

Service top, �quipe accueillante, stock impressionant, site web nikel!

Parfait

Service rapide et conforme, merci.

Produit conforme

Produit conforme. Livraison rapide.

Windscherm Givi

Bestellen via RAD, leveren/ontvangen via koerier en installeren (ikzelf wel een beetje handig zijn) super. Maar het product op zich vind ik minder goed, Givi vergroot windscherm. Ik ben al wat groter en het windscherm doet wat het moet doen maar ik ondervind enorm veel windgeruis wat zeker niet de bedoeling zou moeten zijn. Dus een bijkomend schermpje erboven bevestigen op of een ander merk bestellen.

Efficace et pas cher au top a�

Efficace et pas cher au top a recommander sans h�siter.

Bon service, impeccable

je viens de r�aliser une bonne transaction avec Rad.eu , impeccable - Merci