perfeckt

perfeckt levering van scooter batterij nitro

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Cruise controle

Snel en correct ! Aanrader ! Goed alternatief als de motor geen cruise controle heeft.

Zoals het hoort.

Snelle en correct afhandeling van mijn bestelling.

100% satisfait..

100% satisfait... envoit rapide et soign� avec un bon suivit

Livraison rapide et correcte

Livraison rapide et correcte

Zeer snelle levering..zeer tevreden�

Zeer snelle levering..zeer tevreden over de servies....

Livraison rapide

Livraison rapide, bon produit c'est ma deuxi�me b�che, un peu plus de 2 ans de tenue ext�rieur sud est France

Bestellen en twee dagen nadien thuis

Bestellen en twee dagen nadien thuis, super service.

'elders goedkoper gezien'�

De procedure 'elders goedkoper gezien' is lekker moeilijk gemaakt en zeer beperkt in tijd. Beste Rad, naar aanleiding van uw antwoord; gaan we een wedstrijdje doen om om ter meest beleefde woordjes te schrijven ? Jullie gaan dat winnen !

Livraison rapide et produit conforme ��

Livraison rapide et produit conforme � leur description sur le site

Super contant !!

Super contant !! Super rapide !!! Bravo

goede producten tegen een eerlijke, concurrerende prijs!

Ik had alleen maar een doorwaaibroek besteld en die werd vlot geleverd. Helaas te klein dus teruggestuurd en gelijk een doorwaaijas erbij besteld. De broek had een goede kwaliteit en dus heb ik dezelfde besteld alleen een maat groter. Hoe het gaat bevallen weet ik nog niet maar de verwachtingen zijn hoog! Dan worden er goede producten geleverd tegen een eerlijke, concurrerende prijs!

Rapidit� d'exp�dition

Rapidit� d'exp�dition. Commande effectu�e un soir et produit exp�di� d�s le lendemain matin.

service s�rieux et livraison rapide et�

service s�rieux et livraison rapide et tr�s bonne communication t�l�phonique avec le si�ge. je recommande !!!

Zoals steeds

Zoals steeds. Goed produkt en snel geleverd??

Un service de qualit�

Malgr� les conditions particuli�res li�es au covid, le service est tr�s professionnel: D�lai, information, conditionnement du produit. Continuez.

Snelle levering en onderdelen correct!

Snelle levering en onderdelen correct!

Pakket is al 7 dagen onderweg :(

Pakket is al 7 dagen onderweg :(

Rapide

Livraison dans les d�lais

Snelle en correcte levering en niet�

Snelle en correcte levering en niet onbelangrijk (foto op website klopt met het geleverde )

Tr�s bon conseil

Tr�s bon conseil, tr�s bon service et une livraison � domicile rapide

alles geleverd zoals besteld

alles geleverd zoals besteld, en dit is voor vandaag niet vanzelf sprekend . Bedankt RAD

prima service

prima service , snelle levering