Bestelling & levering is perfect verlopen het is plezierig om met jullie samen te werken Gegroet Jean Pierre
Wat een mooi compliment, Jean-Pierre, dat is fijn om te horen! We wensen u veel plezier toe met uw bestelling en hopen u spoedig opnieuw te mogen ontmoeten bij een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zeer vlotte levering en correkte afhandeling
We zijn blij dit te vernemen, Jan! Veel plezier toegewenst met uw aankoop en hopelijk tot binnenkort bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
service rapide
Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 23/04/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Parfait... d�lai... livraison ... Woaw
Merci pour les 5 étoiles, Jacques! :D Réponse originale à Trustpilot le 23/04/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Correct en vlotte levering
Bedankt voor uw positieve beoordeling, Frank! Hopelijk tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snel correcte levering
Fijn om te lezen, Serge! Bedankt voor de vijf sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Gewoon snel ontvangen wat je bestelde !!!
Daar doen we het voor! Bedankt voor de vijf sterren! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison rapide, colis tr�s bien emball�, juste parfait. Merci � toute l'�quipe.
Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 23/04/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bon produit, bon suivi pour commande par internet
Merci pour les 5 étoiles, Elias! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande! Réponse originale à Trustpilot le 23/04/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
excellent, commande le lundi r�ception le jeudi chez moi, rien � dire... super service. Merci � RAD et chronopost.
Nous sommes heureux d'apprendre que votre commande a été livré rapidement ! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 23/04/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
tr�s bon service et livr� rapidement ,parfait!
Merci beaucoup pour cette agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 23/04/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Achat sur internet, produits de qualit� correspondants � la commande, livraison en 72h.
Snelle en correcte levering. Zelfs in deze corona tijden....
Bedankt voor uw positieve beoordeling, Christophe! We zijn blij te vernemen dat u uw pakket snel in ontvangst heeft kunnen nemen! Veel plezier toegewenst met uw aankoop en hopelijk tot binnenkort bij een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Ik heb me na jaren terug een moto gekocht en moest alles opnieuw aankopen. Een vriend had me RAD aangeraden. Ik ben super tevreden over RAD. Zowel het gamma en de bediening en service in Herk de Stad. Ook de webshop en verzending is een topper. Doe zo verder.
Bedankt voor deze mooie review, Peter! We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over de geboden service bij RAD! Hopelijk tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle service,heel verzorgd verpakt,snel antwoord op de gestelde info die ik wilde weten. De verzending en mededelingen daaromtrent geven een klant vriendelijke weergave. Prijs kwaliteit staat zeker in balans
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling, Ludwig. Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om voor ons een review achter te laten. De mening van onze klanten is enorm belangrijk voor ons. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Het gestuurde raampartij van onze profitent 3x6 bleek foutjes te bevatten. Na een email en telefoontje zijn excuses gestuurd en de mededeling dat een nieuw onderweg is samen met een pakketje elastieken. De oude hoeft niet te worden terug gestuurd en kunnen we bewaren als reserve. Grandioos. 5 sterren waard.
Bedankt voor deze mooie review, Roel! We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met de geboden oplossing. We wensen u veel fijne motorritjes toe en hopelijk tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Envoi super rapide malgr� les conditions actuelles (COVID-19). Service client efficace et r�actif, �change tr�s ais�. Service au top!
Nous sommes heureux d'apprendre que votre colis a été livré rapidement et nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 23/04/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Besting juist en snel ontvangen.
We zijn blij dit te vernemen, Wilfred! Veel plezier toegewenst met uw aankoop en hopelijk tot binnenkort bij een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede service dank u
Hartelijk bedankt, Francis, voor deze mooie beoordeling, we wensen u veel plezier toe met uw bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
perfect en snel
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Freddy! Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Mat�riel souhait� livr� comme pr�vu rien � dire ...
Merci, Philippe, d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 21/04/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison tr�s rapide, malgr� les difficult�s d� au confinement. Merci
Merci pour la confiance que vous nous accordez ! Heureux d'apprendre que tout va bien et que vous êtes toujours satisfait de nos services. Réponse originale à Trustpilot le 21/04/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ik ben heel tevreden over het product,en de service,dik in orde . Mvg. JEAN PIERRE.
Hartelijk bedankt voor deze positieve review Jean Pierre! We wensen u veel plezier met uw bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bonjour Conforme � la description tr�s bien emball�e rien � redire sinon que tout �tait parfait
Quelle belle évaluation ! Merci, Georges, d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue ! Au plaisir de vous voir bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 21/04/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Perfect, zoals beschreven bij het product, vlotte levering en goeie degelijke verpakking