Formidable service

Formidable service Commande re�u le jour qui suit Franchement je recommande !!!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, bestelling was 1 dag vroeger dan vooropgesteld.

SHOEI J-Cruise II Adagio Zwart-Rood TC-1

Ik was al een tijdje aan het uitkijken om een Shoei J-Cruise II aan te schaffen. Overal kwamen deze in promotie door de Corona-crisis maar net de kleur die ik wou niet bij RAD. Daar ik bijna al mijn motorspullen bij RAD koop wou ik nog wat wachten op een korting. Op een andere website bij de concurrentie stond deze wel met een fixe korting. Dan heb ik gebruik gemaakt van de laagste prijs garantie en heb de helm dan ook aan de prijs gekregen van de concurrentie. De helm was op twee dagen geleverd. Maar bij het uitpakken was hij de helm vol met vegen en zelfs kleine krasje. Het leek wel of deze al verschillende keren gedragen was(gepast in de winkel). Door de vegen was duidelijk dat iemand een poging had gedaan om hem op te poetsen wat niet echt professioneel gedaan was. Voor de rest een zeer mooie helm. Aan de wangen is hij echter te groot en moeten er dikkere wangkussens in komen. Deze kan ik echter niet terugvinden in de webshop bij RAD. Nu heb ik de vraag gesteld om deze te bestellen maar nog geen antwoord bekomen. Voor de rest ben ik altijd tevreden geweest bij RAD.

Commande re�us en 2 jours nickel

Commande re�us en 2 jours nickel

Zoals verwacht

Zoals verwacht

Commande/Suivi/Livraison

Commande, suivi de commande, livraison efficace et pr�cise en temps. Pas de mauvaise surprise. Dommage qu'il ne soit pas possible de commander en ligne et de se faire livrer au magasin proche du travail (Zaventem).

Heel vlotte levering!

Heel vlotte levering!

Conseil en magasin m�diocre et aucun tact (commercial)lors de la r�ception de la commande

J�ai effectu� 150 km �/R pour avoir un conseil pr�cis en magasin (Alleur/ commande 359487 (Thread:5519458) ) . Au final , conseil m�diocre , erreur de la part du vendeur et je me retrouve � devoir recommand� un accessoire qui �tait cens� se trouver avec ma commande initiale . Malgr� une r�clamation suite � la r�ception de la commande initiale , on m�a r�pondu par mail tel un ��robot�� et aucune r�ponse concr�te (encore moins commerciale) ne m�a �t� fournie de la part de RAD.eu . Plus jamais je ne mettrai un pied dans vos magasins et encore moins via votre service web . Vous vous plaindrez que l�on commande sur Amazon ou � l��tranger , au moins , ils ont un sens commercial . Suite � la r�ponse du vendeur : On se demande si vous lisez les commentaires , j�ai d�j� recommander la housse de protection ( je n�avais pas le choix) et vous pouvez voir cela via l�historique du compte client . Ce n�est pas un malentendu Monsieur , j�ai bien insist� aupr�s du vendeur pour avoir le pack avec housse aupr�s du vendeur et m�a bien certifi� que c��tait en ordre en me montrant son �cran . C�est fait , c�est fait , dommage qu�il faille une �valuation pour avoir une r�ponse un �peu�� plus professionnel et courtoise .

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering naar Nederland en goede�

Snelle levering naar Nederland en goede prijs

Super tevreden

Heel goed en snel ontvangen, en ook in deze tijd super goed geholpen geweest aan de telefoon

Topproduct en snel geleverd .

Topproduct en snel geleverd .

Livrer rapidement et bonne qualit� des�

Livrer rapidement et bonne qualit� des pieces re�u

Pasvorm is correct.

Pasvorm is correct. Stevige hoge schoen. Levering correct ondanks COVID-19 beperkingen.

Rapide et efficaces

Rapide et efficaces, retour et livraison gratuit. personnel � l'ecoute

Veste d'�t� HELD TRopic III

Excellent choix que cette veste d'�t� d�marqu�e (-46%) et re�ue dans les temps, bien emball�e.

Tr�s bon service.

Tr�s bon service.

werkt goed, een tevreden klant

na 4 dagen gebruik werkt dit goed, alleen jammer dat er voor deze prijs geen mogenlijkheid is om van zonne energie over te schakelen op netstroom, Ook jammer dat de bijhorende kabel zo kort is en dat je een langere kabel moet bij kopen. Maar het doet wat het hoort te doen en het doet dit goed.

Alles

Alles, zoals altijd trouwens, perfect verlopen.

Tres satisfaisait

Tres satisfaisait

Fiable malgre le confinement

Fiable malgre le confinement

Prix attractif et livraison super�

Prix attractif et livraison super rapide! Rien � redire!

Tr�s bon produit et tr�s rapide

Tr�s bon produit et tr�s rapide

Goede aankoop en snelle levering

Goede aankoop en snelle levering

Givi navigatie beugels voor BMW F850 GS Adventure

Snelle levering en duidelijke communicatie. Eerste ervaring met RAD maar zeker voor herhaling vatbaar. Top!!

Vite livr�

Vite livr�, exactement ce que j'ai demand�.

Landegemstraat 4

9031 Drongen