pr�cis

pr�cis , rapide sans bavure

Levering jas

Over het product niets op aan te merken. Over de levering paar puntjes van commentaar. De levering is naast mijn woning geplaatst waar iedereen deze kan meenemen. Ook was het heel de dag aan het regenen. Ik heb tevens niets moeten aftekenen aangezien ik niet thuis was op het moment van de levering.

Altijd SUPERSNEL geleverd...

Altijd SUPERSNEL geleverd...! Scherpe prijs en goed verpakt. Prima adresje voor �Ollanders�.....

Goede service, zowel in de winkel als op de webshop.

service au top

service au top et livraison rapide

Excellente exp�rience ..

Excellente exp�rience ... Bravo ! Extra: J'aurai souhaiter faire livrer ma commande dans le shop de Zaventem. Je n'ai pas trouv� comment faire. Est-ce possible ? @+

Makkelijk en snel

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Parfait

Parfait, livraison rapide et colis impec

Parfait

Livraison tr�s rapide (2 jours) . Suivi du colis hyper d�taill�. Produit bien emball� et en parfait �tat.

Conforme � la description.

Conforme � la description.

Clart� du site

Clart� du site, rapidit� d'envoi de la commande, je recommande. Et je suis heureux d'avoir vu arriver ma marque de v�tements pr�f�r�e (Dainese).

Parfait !

Exp�dition rapide et colis bien emball� !

entierement satisfait excellent.

produit livr� dans les d�lais bien emball� et correspond � mes attentes,le prix est tr�s concurrentiel (50%) je ne suis jamais d��u par ce site de distribution.cordialement.

Top accu snelle service perfect

Top accu snelle service perfect

Tr�s satisfait

Tr�s satisfait. Livraison rapide, produit bien emball�. Je recommande.

De scherpste prijs en super snelle�

De scherpste prijs en super snelle levering naar Nederland. Super service!

Parfait

Tout s'est bien pass�. Clair net pr�cis et � un bon prix. Une bonne boutique vers laquelle je reviendrai.

uitstekend !

snel, correct en goede kwaliteit van goederen !

Bonne communication

Bonne communication Bon produit et Bon prix Tout va tr�s bien

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit, gemakkelijk te bestellen

Goed bedrijf

Goed bedrijf pakketje werd goed en verzorgd afgeleverd.

Zuider buren ik ben heel blij met�

Zuider buren ik ben heel blij met jullie! Top service binnen 1 dag geleverd en een goeie prijs! Ik ga vaker hier bestellen

Produit conforme et livraison rapide

Produit conforme et livraison rapide. Merci

Produit conforme � la commande

Produit conforme � la commande, bien emball� et livr� en trois jours. C'est parfait

Landegemstraat 4

9031 Drongen