Heel tevreden!

Helm besteld op een donderdag, levertijd zou een week later zijn. Tot mijn verassing kwam het op de maandag al binnen. Helaas bleek er een klein probleem te zijn met het vastklikmechanisme van het vizier. Na dit gemeld te hebben (vriendelijke klantenservice medewerkster) kreeg ik de optie de helm terug te sturen, of ze zouden me de onderdelen leveren zodat ik hem zelf kon maken. Op de woensdag dat afgehandeld, vrijdag alles in huis en uiteindelijk heb ik een tophelm met een mooie korting. Snellere levertijden dan beloofd en een goede probleemafhandeling. Super tevreden!

Commande livr� vite et en bonne �tat.

Commande livr� vite et en bonne �tat.

NICKEL EXTRA

NICKEL EXTRA Commande pass�e le dimanche Commande arriv�e le mercredi suivant (Trois jours) Produit de qualit�, de bonne facture � un tr�s bon prix

Super service snel geleverd en de�

Super service snel geleverd en de geleverde goederen in perfecte staat.

livraison conforme et extemement rapide�

livraison conforme et extemement rapide , site a recommander ;)

Goede prijzen

Goede prijzen, snelle levering. Top servie

Mon colis est bien arriv� rapidement et�

Mon colis est bien arriv� rapidement et dans un bon �tat.Il manquait juste dans une des caisses les autocollants fluos � coller sur les casques pour �tre en r�gle avec la l�gislation de certains pays.A part cela tout �tait tr�s bien.

Ma commande est arriv�e tr�s vite et le�

Ma commande est arriv�e tr�s vite et le produit �tait tr�s bien emball� je vous le recommande

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Vragen over producten worden snel en helder beantwoord. Makkelijk en overzichtelijk aankopen via webshop. Stipte levering via DPD met goede track-and-trace. Doen niet moeilijk bij omruilen.

Bestellen

Bestellen - levering en verpakking waren Tip - Top. RAD zeker een aanrader om daar iets te bestellen voor de moto.

livraison tres rapide

livraison tres rapide

tr�s bien

tres bien .serieux pour la qualit� et le transport je conseille le site

Besteld, 1 dag verwerking + verzending, levering. Mooi! Producten zijn goed verpakt en kwalitatief. Ook levering mogelijk wanneer niet thuis, enkel moet DPD de moeite doen om het pakje achter te laten op de voorziene plek en niet op de vensterbank (in de regen)...

Topproduct

Topproduct, topprijs, topkwaliteit en supersnel geleverd

Super prix livraison tr�s rapide

Super prix livraison tr�s rapide

Prima levering

Prima levering, netjes op tijd, goed verpakt, zoals aangegeven.

Snelle thuis levering

Snelle thuis levering

Livraison tr�s rapide et articles au top

Livraison tr�s rapide et articles au top

Livraison � la date pr�vue.

Livraison � la date pr�vue.

Produits conformes et rapidit� de�

Produits conformes et rapidit� de livraison. Ce n'est pas ma 1�re commande et ne ne sera pas la derni�re.

Steeds positieve ervaringen bij RAD.

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

snelle levering goede prijzen topservice

snelle levering goede prijzen topservice