Rapide et efficace

Rapide et efficace ! J'ai command� le mardi, le jeudi qui a suivi j'ai re�u ma commande conforme � la description du site.

Conformes aux attentes et dans les�

Conformes aux attentes et dans les d�lais de livraison

op tijd geleverd,goede producten

op tijd geleverd,goede producten

Super efficace

Tres fiable et rapide

Commande 5 *

Commande facile sur le site et livraison en 48h comme indiqu�e et bien conforme. Je recommande

extra chemise correspond � la�

extra chemise correspond � la description , envoie rapide rien � dire merci � vous

Tr�s bon service

Tr�s bon service

Comme d'habitude

Comme d'habitude, commande exp�di�e super rapidement et tr�s bien emball�. Merci

vlotte service

vlotte service. Niet voorradig in de winkel dus bestellen ze het ter plaatse online voor jouw en 2 dagen later geleverd. Toppie!

Tevreden over RAD

Ik ben zeer tevreden over de winkel en de klantvriendelijkheid van de medewerkers van RAD in Herk De Stad en niet te vergeten de prijs van mijn aankoop. Thuis heb rustig mijn keuze kunnen maken en 2 dagen later had ik mijn bestelling thuis. Tot hiertoe ben ik dan ook zeer tevreden over RAD.

Levering als het me past!

Eindelijk bezorging met een pakjesdienst waar je de leveringsdatum kan kiezen.

De koning(in) van onze motorfietshobby :-)

Zoals altijd schitterende prijzen, professioneel advies door Kim van de winkel in Zaventem en snelle levering. Laat ons hopen dat RAD nog lang bestaat :-).

Blouson alpinstars

Produit nickel, arriv� tr�s rapidement, rien � dire, tr�s bon site � conseiller

Commande pass�e dimanche soir re�ue�

Commande pass�e dimanche soir re�ue mercredi matin. � recommander.

De bestelling is correct geleverd

De bestelling is correct geleverd, alleen is wel alleen de dag van levering kenbaar gemaakt en geen verdere informatie over het uur. Dus hele dag thuis wachten.

A l'image du service dans les magasins�

A l'image du service dans les magasins RAD : nickel, pro et soign�. Envoi rapide !

Mooie Jethelm , aan mooie korting, netjes thuis geleverd, Top !

Mooie Jethelm , aan mooie korting ! netjes & vlug thuis geleverd , Top !

Gewoon super geregeld bij Rad snelle�

Gewoon super geregeld bij Rad snelle levering en altijd een strake prijs ??

Deuxi�me achat sur RAD.

Deuxi�me achat sur RAD avec plusieurs ann�es d'�cart entre. Service toujours au top! rapide, simple des prix int�ressant et une livraison rapide! Merci � toute l'�quipe et surtout changez rien! :)

Promotion tr�s int�ressante !

Promotion tr�s int�ressante (testeur Optimate). Commande facile, envoi tr�s rapide. Parfait !

Service rapide

Service rapide. Marchandise de qualit�

Een motorhelm besteld

Een motorhelm besteld. Netjes een bevestigingsmail gehad, en doorgezet naar de pakketdienst. Binnen een paar dagen had ik de helm in huis. Top service!

top!

Zoals steeds vriendelijk bediening in Brugge. Zeer vlugge levering van men aankoop.

Alles prima

Alles prima. Snelle levering.Top prijs/kwaliteit verhouding.

Hero tropic 3 geel/zwart 5xl

Hero tropic 3 geel/zwart 5xl besteld.. voor �75 ......super mazzel dus.... De jas is een "echte" 5xl... Had al andere jassen geprobeerd in 5xl maar die varieerden van 5xl maar zitten als 3xl...tot gewoon te smalle armen...te korte armen... Maar deze Held Tropic 3 zit echt als een 5xl.. Super dunne jas...heel veel doorwaai...en voelt toch super stevig. Lijkt mij heerlijk van de zomer...ga nu dood achter de kuip ??. Voor mij lekker wat ruimer maar dat vindt ik lekker zitten...ik zit toch vol uit de rijwind. Enige punt(en) van kritiek : *Had liever een verstelbare taile band gezien. *bij de ritsen (als ze dicht zijn)...een lipje er om /over heen...of een verstelbare strip (over het eind van de rits) zodat je polsen wat kunt afsluiten , nu gaan de ritsen van de mouwen steeds wat open. * geen standaard dunne rug protector (niet dat dat dan veel voorsteld , maar toch...wel wat dikkere elleboog en schouder protectors (beide level 1)... Rugprotector van held kost �40 (level 2)...kijk eens op aliexpress...daar zelfde level 2 oranje protectors rug/elleboog/schouder voor �35 incl verzending. *je krijgt echt alleen de jas...dus niks geen dun jasje erbij...(bij jasje van dochter keurig erbij..rolleff en �45 (aanbieding)..jas van mijn zoon...alpinestar...jasje erbij.) -----Maar verder een goede aanschaf...ben er erg blij mee (ook om deze prijs). De verzending was goed en op tijd (niet verwacht van dpd)

Landegemstraat 4

9031 Drongen