Hero tropic 3 geel/zwart 5xl

Hero tropic 3 geel/zwart 5xl besteld.. voor �75 ......super mazzel dus.... De jas is een "echte" 5xl... Had al andere jassen geprobeerd in 5xl maar die varieerden van 5xl maar zitten als 3xl...tot gewoon te smalle armen...te korte armen... Maar deze Held Tropic 3 zit echt als een 5xl.. Super dunne jas...heel veel doorwaai...en voelt toch super stevig. Lijkt mij heerlijk van de zomer...ga nu dood achter de kuip ??. Voor mij lekker wat ruimer maar dat vindt ik lekker zitten...ik zit toch vol uit de rijwind. Enige punt(en) van kritiek : *Had liever een verstelbare taile band gezien. *bij de ritsen (als ze dicht zijn)...een lipje er om /over heen...of een verstelbare strip (over het eind van de rits) zodat je polsen wat kunt afsluiten , nu gaan de ritsen van de mouwen steeds wat open. * geen standaard dunne rug protector (niet dat dat dan veel voorsteld , maar toch...wel wat dikkere elleboog en schouder protectors (beide level 1)... Rugprotector van held kost �40 (level 2)...kijk eens op aliexpress...daar zelfde level 2 oranje protectors rug/elleboog/schouder voor �35 incl verzending. *je krijgt echt alleen de jas...dus niks geen dun jasje erbij...(bij jasje van dochter keurig erbij..rolleff en �45 (aanbieding)..jas van mijn zoon...alpinestar...jasje erbij.) -----Maar verder een goede aanschaf...ben er erg blij mee (ook om deze prijs). De verzending was goed en op tijd (niet verwacht van dpd)

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Was op de juiste datum geleverd

Was op de juiste datum geleverd

Commande respect�e

Commande respect�e, livraison rapide d�lai respect�s

Produit excellent mais ...

Produit excellent. Livraison rapide Par contre frais de livraison prohibitif.

Livraison en temps et en heure.

Livraison en temps et en heure. Commande pass�e un jeudi, re�u le lendemain vendredi. Bravo !

Commande correspond � la description�

Commande correspond � la description ,livraison plus que correct en tempe et heure

Rapidit�

Rapidit�, efficacit� et �change de mon casque trop petit sans probl�me et sans frais de retour. Parfait. Je recommande

Tout est bien conforme � ma demande hormis le souci de livraison...

Tout est bien conforme � ma demande. Le livreur �tait sympa malgr� le souci de peinture pendant le transport. Mais une �toile en moins parce que les mails du transporteur devant pr�ciser le jour et l'heure �taient totalement incomplets, et l'information n'�tait pas non plus disponible sur le site! J'ai �t� oblig� de rester � la maison � attendre le colis de 8h00 � 15h00! Et �a, ce n'est pas cool du tout. Je crois que la prochaine fois, je ferai "enl�vement en magasin".

Vandaag besteld morgen in huis�

Vandaag besteld morgen in huis .duidelijke site prima .

RAD une tr�s bonne enseigne

RAD une tr�s bonne enseigne situ�e en Belgique Choix, qualit�, prix, satisfaction Livraison tr�s rapide Une enseigne dans la fourchette haute en mati�re de prestations et de relation client MERCI

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Artikel wel niet in originele verpakking, en er ontbrak het middelste cacheplaatje voor als je de klep van de helm verwijdert. Zal proberen dit via de shop te bekomen. Voor de rest zeer tevreden over service RAD, zowel in de shop Brugge als online.

Tr�s satisfait

Commande re�ue rapidement, emballage impeccable et prix imbattable... Merci RAD!

Super prefect

Super prefect, fast and exact. I'm a lot satisfied.

op tyd geleverd en van de verwachte�

op tyd geleverd en van de verwachte kwaliteit

Livraison super rapide et super matos

Livraison super rapide et super matos

Efficace

Livraison conforme au d�lais, efficace et rapide.

Goede service. Mijn tankard met een drukfout werd zonder problemen omgewisseld voor een nieuwe.

Rapidit� et prix corrects

Rapidit� et prix corrects

Tr�s bon service

Tr�s bon service, produit conforme � la commande et livraison rapide

Perfecte levering op korte termijn

Perfecte levering op korte termijn

rapide et fiable

commande trait�e le jour m�me. livraison rapide en point relais parfait.

Kwaliteit matig

Kwaliteit matig De plakstrippen hebben los gelaten

Prima webshop en in de winkels�

Prima webshop en in de winkels vakkundig en vriendelijk personeel. Doe zo voort.

Snel geleverd en uitstekend service

Snel geleverd en uitstekend service