Algemeen ben ik zeer tevreden over de�

Algemeen ben ik zeer tevreden over de bestelling en verzending van de TomTom motor GPS. Alles werd correct bevestigd door RAD en ook de verzending via DPD liep zoals men het eigenlijk verwacht. Via de website kon ik de zending en de status van de levering volgen. Ook het tijdsframe dat werd opgegeven voor de levering (1 uur) werd gerespecteerd. Je kan de GPS elders wel goedkoper vinden dan bij RAD.

Parfait produit et livraison parfait

Parfait produit et livraison . Comme chaque fois.

service rapide

service rapide et emballage tr�s correct

rapidit� de la livraison

Rapidit� de la livraison. Suivi en ligne tr�s pratique de la livraison en temps et en heure. Prix int�ressant.

Service rapide et impeccable

Service rapide et impeccable

Het artikel zondag besteld en dinsdag�

Het artikel zondag besteld en dinsdag geleverd,prima toch.Alleen het juiste uur van levering zou nog beter kunnen omschreven worden.

Zeer goed, ook de aftersales!

jamais d��u des services de chez RAD

jamais d��u des services de chez RAD, commande rapide et vite livr�e comme toujours

De bestelling en levering ging super

De bestelling en levering ging super , heb mijn bestelling wel moet terug sturen wegens een verkeerde maat . Maar al bij al super fijne afhandeling

Bestellen bij RAD is eenvoudig en wordt�

Bestellen bij RAD is eenvoudig en wordt snel verwerkt en afgehandeld tot aan de huisdeur.

Avec les 20% c'est un tr�s bon achat

Avec les 20% c'est un tr�s bon achat, livr� tr�s rapidement sans frais que demander de plus.

Super goed ingepakt en snelle levering

Super goed ingepakt en snelle levering. Toppers!

Rapide

Rapide, s�rieux, bien emball� et prix super.

Rapide et pr�cis :)

Rapide et pr�cis :)

Bons produits

Bons produits

envoi tr�s rapide

envoi tr�s rapide, vendeur s�rieux

Parfait

Parfait livraison tr�s rapide

online - winkel

na online aankoop toch makkelijk om een andere maat te passen in de winkel. Top!

Perfecte en snelle levering.

Perfecte en snelle levering. Ook elders een artikel goedkoper gevonden. heb dit dan ook gemeld en meteen een code gekregen om het artikel aan nog lagere prijs te verkrijgen. Uitstekende service van RAD zoals altijd!

Toujours content...!

Qualit� et d�lai de livraison ultra rapide...!

Alles tiptop verlopen

Alles tiptop verlopen, Gr Eddy Missotten

Snelle en correcte bediening.

Snelle en correcte bediening.

Rapide et conforme aux attentes

Produits conformes � ce qui �tait attendu et livraison rapide

Perfecte service!

Perfecte service!

Commande trait�e avec s�rieux et�

Commande trait�e avec s�rieux et rapidit�. Le produit, bien emball�, correspond � l'attente. S�te � recommander.

Landegemstraat 4

9031 Drongen