Une exp�rience de web-shopping parfaite!

Une exp�rience de web-shopping juste parfaite. J'ai d� contacter RAD pour un changement d'adresse et leur service a �t� exemplaire de rapidit�, d'amabilit� et d'efficacit�. Je recommande donc vivement !

impeccable

impeccable tarifs, rapidit�, ...

Facilit� de commande

Facilit� de commande, suivis de l'acheminement du colis tr�s simple et fiable, et parfait respect du d�lais de livraison. En r�sum�, impeccable et je recommande RAD plut�t 2 fois, qu'une!

Perfect gegaan !

Perfect gegaan !

commande r�pondait � mes attentes.

commande r�pondait � mes attentes.

Eenvoudige bestelling.

Eenvoudige bestelling. Geleverd op de afgesproken dag en tijd

Produit conforme et surtout livr�

Produit conforme et surtout livr� rapidement. Merci

Correct en zeer vlotte bezorging van�

Correct en zeer vlotte bezorging van cadeaubonnen!

aangenaam shoppen met goede koophulp

Zeer volledige, duidelijke en overzichtelijke site. Prima levering, met een firma die de mogelijkheid geeft om tot het laatste moment een alternatieve neerzet-toestemming te geven bij afwezigheid. Enige minpunt: veel te grote kartonnen doos die opgevuld was met plastieken (!!) ballonnetjes, om het produkt op zn plaats te houden.

prix correct

prix correct, livraison tr�s rapide. Rien � dire.

Pakje heeft meer dan vier dagen in het�

Pakje heeft meer dan vier dagen in het depot van DPD gelegen eer het aan huis besteld werd. Uiteindelijk pakje toch goed ontvangen.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen. Zeer snelle levering!

Mischien DPD laten leveren in een�

Mischien DPD laten leveren in een pick-up point in functie van het afleveradres

Correct en vlot geleverd

Correct en vlot geleverd, goede producten. Tevreden!

Zeer degelijke product..

Zeer degelijke product... Zeer snel geleverd en in zeer goede staat ontvangen. H��l tevreden over de hele lijn.

Tr�s content de leurs s�rieux et envoie�

Tr�s content de leurs s�rieux et envoie tr�s rapide,je recommande vraiment top ??

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Komen steeds de afspraak na

Komen steeds de afspraak na

De juiste maat snel geleverd!

TWR remblokken voor Beta 390. Benieuwd naar de slijtage tov de goedkopere merken! Snel geleverd en perfekt passend.

Perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering

Simple et efficace

Simple et efficace ! Je recommande

Jullie zijn geweldig

Jullie zijn geweldig! Jullie zijn de top! Jullie zijn als kleine kinderen! Goed ventje, goed gedaan! Ik merk alle dagen dat jullie in China inkopen en dat de spullen dan met een winst van 1000,10,000 % doorverkopen.Wij moeten meer binnenlands gaan kopen? Echt? Alibaba doet jullie broek af! Jullie zijn ontmaskerd en wij voelen ons ******en. Zo is dat genoeg?

Snelle levering.

Snelle levering. Prima prijs - kwaliteit

Zeer tevreden , snelle levering !!!!

Parfait

Parfait, livraison gratuite et rapide vers la France. J'ai achet� une paire de charni�res de visi�re Shoei NXR et du rain x, � des tarifs tr�s concurrentiels. Le tout tr�s bien emball�. Je recommanderai sur ce site sans probl�me si l'occasion se pr�sente. Un gros merci � votre �quipe.

Landegemstraat 4

9031 Drongen