Snel en betrouwbaar
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Envois rapide et fiable !
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 25/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Produits conforme � la description. Livraison rapide. Parfait !
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 25/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Die communicatie ging uitstekend . Bedankt .
Beste Cornelis, bedankt voor je reactie. Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groeten, Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering vanuit Belgi� naar NL. Ik bestelde dameshandschoenen in de maat small. Helaas waren mijn handen toch nog te groot voor ze. Ik gaf aan dat ik ze wilde ruilen voor een grotere maat L. Dus ik retourneerde de te kleine handschoenen aan Rad met DHL. Hierop antwoordde de medewerker dat de grotere maat niet beschikbaar was. Dat bevreemde me.... Want ik had juist op Rad.eu gezien dat er nog wel een exemplaar L van beschikbaar was. Dit mailde ik de medewerker met een screenshot en een link naar het artikel terug. Hierna kreeg ik een melding van de medewerkers dat het inderdaad klopte. Nu 2 dagen later, nog in afwachting van de grotere handschoenen.
Beste Marilyn, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals ik via mail reeds meedeelde werd dit (laatste) exemplaar van deze handschoenen even gereserveerd voor een andere klant en later blijkbaar toch geannuleerd. Daarom konden wij dit artikel niet voor u reserveren. Donderdagavond bracht u ons ervan op de hoogte dat er op onze website stond dat er wel nog voorraad was. Gezien de werkdag toen reeds voorbij was hebben wij de volgende werkdag pas de voorraad van dit artikel opnieuw kunnen controleren. Er bleek inderdaad nog voorraad en toen heb ik deze onmiddellijk voor u in bestelling geplaatst. Dit heb ik ook zo naar u toe gecommuniceerd op vrijdag 22/11. U heeft de handschoenen inderdaad nog niet ontvangen, daar er een weekend tussen zat. We hebben vandaag het order klaargemaakt voor verzending en dit staat momenteel klaar om verzonden te worden. Morgenvroeg worden deze naar u toegestuurd. De volledige procedure van een terugzending kan tot twee weken in beslag nemen. U heeft de terugzending op 19/11 in gang gezet en morgenvroeg worden deze naar u verzonden. Met vriendelijke groet, het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Vlotte en snelle service.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Weeral alles ok.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD, Eduard! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s s�rieux
Merci beaucoup pour la confiance, Filippo! Réponse originale à Trustpilot le 22/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zeer snel en perfect
Daar doen we het voor! :-) Veel plezier toegewenst met uw aankoop en hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering en correcte service.
We zijn blij dit te vernemen, Bernard! Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produit conforme livraison rapide prix concurrentiel ???
Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 22/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison, et �change d�article tr�s rapide. Tr�s bon site.
Perfect !!!!!!!!!
Bedankt voor uw beoordeling! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
zeer vlug bestelling ontvangen
Dat doet ons plezier! Hopelijk tot binnenkort bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zeer snel geleverd. Goede communicatie en voor een heel nette prijs waarvoor ik het in Nederland niet kon kopen.
Het doet ons deugd dit te lezen! We zijn blij dat u tevreden bent over de geboden service bij RAD! Hopelijk tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Pour une premi�re sur le site, j'ai command� une paire de bottes ALPINESTARS Toucan le jeudi en fin de soir�e, commande dispo le samedi matin en point relai. Produit nickel, taille conforme au guide et � ma taille habituelle. Sans h�siter pour une prochaine commande.
Merci pour cette belle remarque! Ça nous fait plaisir! :-) Réponse originale à Trustpilot le 22/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service tr�s rapide ma commande a mit trois jours seulement a �tre livrer le colis est tr�s bien prot�ger je recommande vivement rad pour leur s�rieux je recommanderai chez eux
Quelle belle remarque! Merci beaucoup pour votre confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 22/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
colis re�u en bon �tat et rapidement
Merci beaucoup! :-) Réponse originale à Trustpilot le 22/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Re�u rapidement produit � l'air de bonne qualit�. Attendons voire � l'usage 'je recommande. GF37
Merci pour votre agréable remarque, Freddy! :-) Réponse originale à Trustpilot le 22/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goed en snel geleverd,
Bon contact et efficace.
Nous sommes heureux d'entendre ça, Philippe! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre remarque! Réponse originale à Trustpilot le 22/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goede snelle service.
Bedankt voor uw positieve beoordeling, Rob! We hopen u snel terug te mogen ontmoeten bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
En g�n�ral une bonne exp�rience, mais les frais d'envois sont tr�s haut. Je voulais acheter un c�ble � 9.95 EUR, le livraison allait co�ter 10.21 EUR, total plus de 20 EUR alors que le livraison gratuit est � 25 EUR, donc j'ai achet� 2 choses en plus que je n'aurais pas achet� sinon.
Bonjour Sarah, Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. Nous offrons des produits à des prix compétitifs et nous aimerions qu'il en reste ainsi, c'est pourquoi nous facturons le coût d'expédition minimum séparément. Vous pouvez être sûr qu'il ne s'agit que des frais d'expédition effectifs et rien de plus. Réponse originale à Trustpilot le 25/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison rapide, produit impeccable et prix d�fiant la concurrence !
Super! Merci pour votre remarque! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande. Réponse originale à Trustpilot le 21/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
J'ai �vit� de racheter un top case complet. Serrure changer en 5mn. Et produit re�u en temps et en heure Merci
Merci pour votre remarque! Nous espérons vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 21/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023