tr�s satisfait de la livraison ;rapidit� et s�rieux article command� correspond a mon attente je conseil vivement .
Quelle belle remarque, merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 07/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Mijn bestelling werd snel verzonden, echter was de klantenservice van DPD (de dienst via wie ze hun pakjes verzenden) erg slecht. Via de track and trace kon ik het pakje volgen. Het zou de volgende dag afgeleverd worden. Ik ben die dag de hele dag thuis geweest en er is niemand het pakje komen afleveren. Toen ik via Track and Trace keek stond er bij dat het pakje om 11.15 was afgeleverd. Maar vond het nergens, en er lag ook niets in de brievenbus. Maandag onmiddellijk contact opgenomen met de klantenservice van RAD. De mensen waren erg vriendelijk en konden mij onmiddellijk helpen, ze wisten mij te vertellen dat het pakje 10 huizen verder was afgeleverd?? Raar toch?! Doordat de gene bij wie het pakje geleverd was dacht dat het pakje van hem was, had hij dit alvast opengemaakt en alles eruitgehaald, Hij had dus ook al een deel weggegooid. Terug contact opgenomen met de klantenservice van RAD en deze hebben de dag zelf direct de benodigdheden die er niet bij waren gratis terug opgestuurd! Dat noem ik nog eens een goede en snelle service.
Beste Hannelore, Bedankt voor deze positieve beoordeling en voor het geduld dat u opgebracht heeft gedurende deze kwestie! Blij te horen dat we u toch nog een goede service hebben kunnen bieden en dat u toch nog kunt genieten van uw bestelling Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat de pakjesdienst u bracht, we nemen dit zeker mee bij verdere beoordelingen. Tot de volgende keer! Vriendelijke groeten, Het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Parfait, la marchandise correspond � la description.
Top en snel geleverd
Bedankt, Joop, voor deze positieve noot! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
besteld : vizier voor shark helm. Perfect. koelvloeistof 5 ltr. Perfect. RainX , vloeistof die water afstoot van vizier enz. perfect. Alles was apart verpakt in kleine doosjes en samen in 1 grote doos afgeleverd met veel bubbelplastic om beschadiging te voorkomen.
Bedankt voor uw bestelling! Blij dat uw pakje heelhuids is toegekomen, we geven deze positieve beoordeling door aan onze inpakkers! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering.
Bedankt voor uw positieve beoordeling, Eddy! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Excellent service, rapide, et efficace.
Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. A la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 12/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tres satisfait du services en ligne et tr�s satisfait du d�lais qui est tr�s rapide
Merci pour la confiance que vous nous accordez ! Heureux d'apprendre que tout va bien et que vous êtes toujours satisfait de nos services! Réponse originale à Trustpilot le 12/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison rapide, d�lais respect�s, je recommande.
Merci pour la confiance que vous nous portez! Réponse originale à Trustpilot le 12/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
super snel geleverd, alles zoals gewenst.
Super! Bedankt voor deze positieve beoordeling Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
livraison rapide ,conforme � la description ...
Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 07/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Gemakkelijk kunnen vinden wat ik nodig had voor mijn motor. Goede en duidelijke foto's en omschrijvingen. Iets waar je wat aan hebt als je aan het uitzoeken bent. Gemakkelijk bestellen en snelle verzending. Echt top!
Tr�s bon magasin en ligne Prix attractifs,bonne communication Livraison rapide je recommande
Merci pour cette belle remarque! Nous sommes heureux d'entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 06/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Site tr�s clair et service rapide . Livraison RAS
Merci pour votre remarque! :-) Réponse originale à Trustpilot le 06/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
J'ai commander un TopCase! ET je n'ai pas re�u les cl� de ce TOpCase! Avec la livraison... Comment est-ce possible?
Snel en goede levering
Dat horen we graag! Bedankt voor uw review, Arno! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Correct en snelle levering
Fijn dit te vernemen! Bedankt voor uw beoordeling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
tr�s bon site commande conforme a ma demande livraison rapide enregistrer dans mes favoris !
Quelle belle remarque, Jean Yves! Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services! Réponse originale à Trustpilot le 06/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapide et efficace. Que demander de plus !
Super! Merci beaucoup, Christian! :-) Réponse originale à Trustpilot le 06/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Helm besteld van Shark tubetje om rubbers in te wrijven was volledig leeg gelopen in pakket met het resultaat dat het scherm zodanig vettig is dat dit moeilijk te pijnigen is, Heb de indruk dat ze mij een showroommodel hebben opgestuurd
Beste meneer Vercauteren, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te vernemen dat de bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet. Voor dergelijke problemen neemt u best contact op met onze klantendienst. Zij zijn er speciaal voor u om u een zo goed mogelijke service na aankoop, in dit geval een geschikte oplossing, aan te bieden. Helaas werd de klantendienst hiervan nog niet op de hoogte gebracht en hebben zij bijgevolg nog niets voor u kunnen betekenen. Wij zien onze klanten graag tevreden en daarom vragen wij u vriendelijk een mailtje te sturen naar onze klantendienst ([email protected]), zodoende zij u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Alles vlot verlopen( bestelling en levertermijn) maar dan ging het fout Pakje nooit geleverd, ook al stond op DPD site dat het geleverd was. Na de buren aflopen gevonden. Ja er was iemand aanwezig, doen alleen geen moeite om de ogen open te doen. Grtjs. Jerry
Uitstekende prijs en kwaliteits verhouding. De motorvest was perfect passend en van zeer goede kwaliteit.
We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent Erik! Hopelijk tot snel bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bonjour Merci pour le s�rieux et la vitesse du colis re�u, mat�riel de qualit� rien � dire Bonne journ�e Patrice
Merci pour la confiance en RAD! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 06/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Excellent rapport qualit�/prix.
Super!! Merci beaucoup pour cette belle remarque! Réponse originale à Trustpilot le 06/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering ??
Dat horen we graag! Bedankt Will! Veel plezier toegewenst met uw bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023