tr�s satisfait de la livraison�

tr�s satisfait de la livraison ;rapidit� et s�rieux article command� correspond a mon attente je conseil vivement .

Uitstekende klantenservice!

Mijn bestelling werd snel verzonden, echter was de klantenservice van DPD (de dienst via wie ze hun pakjes verzenden) erg slecht. Via de track and trace kon ik het pakje volgen. Het zou de volgende dag afgeleverd worden. Ik ben die dag de hele dag thuis geweest en er is niemand het pakje komen afleveren. Toen ik via Track and Trace keek stond er bij dat het pakje om 11.15 was afgeleverd. Maar vond het nergens, en er lag ook niets in de brievenbus. Maandag onmiddellijk contact opgenomen met de klantenservice van RAD. De mensen waren erg vriendelijk en konden mij onmiddellijk helpen, ze wisten mij te vertellen dat het pakje 10 huizen verder was afgeleverd?? Raar toch?! Doordat de gene bij wie het pakje geleverd was dacht dat het pakje van hem was, had hij dit alvast opengemaakt en alles eruitgehaald, Hij had dus ook al een deel weggegooid. Terug contact opgenomen met de klantenservice van RAD en deze hebben de dag zelf direct de benodigdheden die er niet bij waren gratis terug opgestuurd! Dat noem ik nog eens een goede en snelle service.

Parfait

Parfait, la marchandise correspond � la description.

Top en snel

Top en snel geleverd

besteld vizier shark helm en klein spul

besteld : vizier voor shark helm. Perfect. koelvloeistof 5 ltr. Perfect. RainX , vloeistof die water afstoot van vizier enz. perfect. Alles was apart verpakt in kleine doosjes en samen in 1 grote doos afgeleverd met veel bubbelplastic om beschadiging te voorkomen.

Snelle levering.

Snelle levering.

Excellent service

Excellent service, rapide, et efficace.

Tres satisfait du services en ligne et�

Tres satisfait du services en ligne et tr�s satisfait du d�lais qui est tr�s rapide

Livraison rapide

Livraison rapide, d�lais respect�s, je recommande.

super snel geleverd

super snel geleverd, alles zoals gewenst.

livraison rapide ,conforme � la�

livraison rapide ,conforme � la description ...

Helemaal goed!

Gemakkelijk kunnen vinden wat ik nodig had voor mijn motor. Goede en duidelijke foto's en omschrijvingen. Iets waar je wat aan hebt als je aan het uitzoeken bent. Gemakkelijk bestellen en snelle verzending. Echt top!

Tr�s bon magasin en ligne

Tr�s bon magasin en ligne Prix attractifs,bonne communication Livraison rapide je recommande

Site tr�s clair et service rapide

Site tr�s clair et service rapide . Livraison RAS

J'ai commander un TopCase

J'ai commander un TopCase! ET je n'ai pas re�u les cl� de ce TOpCase! Avec la livraison... Comment est-ce possible?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en goede levering

Snel en goede levering

Correct en snelle levering

Correct en snelle levering

tr�s bon site commande conforme a ma�

tr�s bon site commande conforme a ma demande livraison rapide enregistrer dans mes favoris !

Rapide et efficace

Rapide et efficace. Que demander de plus !

Helm besteld van Shark tubetje om�

Helm besteld van Shark tubetje om rubbers in te wrijven was volledig leeg gelopen in pakket met het resultaat dat het scherm zodanig vettig is dat dit moeilijk te pijnigen is, Heb de indruk dat ze mij een showroommodel hebben opgestuurd

Alles vlot verlopen( bestelling en�

Alles vlot verlopen( bestelling en levertermijn) maar dan ging het fout Pakje nooit geleverd, ook al stond op DPD site dat het geleverd was. Na de buren aflopen gevonden. Ja er was iemand aanwezig, doen alleen geen moeite om de ogen open te doen. Grtjs. Jerry

Uitstekende prijs en kwaliteits�

Uitstekende prijs en kwaliteits verhouding. De motorvest was perfect passend en van zeer goede kwaliteit.

Bonjour Merci pour le s�rieux et la�

Bonjour Merci pour le s�rieux et la vitesse du colis re�u, mat�riel de qualit� rien � dire Bonne journ�e Patrice

Excellent rapport qualit�/prix.

Excellent rapport qualit�/prix.