Super prix, produits de qualit� et livraison rapide
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 04/11/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/11/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Ik ben super tevreden!!! Top. Goede kwaliteit voor de beste prijs op de markt. Super service. Heel snel geleverd. Doe verder zo... ??
Wow, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 31/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
facilit� de commande, explications impec, rapidit� exellente, prix plus que convenable....merci � RAD et son personnels .
Fantastique, merci beaucoup pour votre évaluation positive. Merci d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Nous sommes donc très heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 31/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison dans les 2 jours et produits impeccables.
Super! Merci !! Heureux d’entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 31/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super snel geleverd en een zeer nette en degelijke mover en zoals altijd prima service van RAD.
Commande tr�s bien, livraison rapide et s�curis�, je recommande ce site
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 31/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Top service! Probleem met levering (verdwenen pakket bij koerier) binnen de kortste keren opgelost.
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 31/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
perfect, niets op aan te merken
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 31/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Colis re�u un jour avant d�lai dans un bon �tat avec la bonne marchandise en bon �tat.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 30/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s bien, prix comp�titifs et livraison avant la date annonc�e
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 30/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
perfect zowel bestelling als levering
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
produit conforme , rapidit� d'envoi , top
Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. A la prochaine fois! Réponse originale à Trustpilot le 30/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Envoi rapide et possibilit� de changer de lieu de livraison si absent, ce que j'ai du faire sur un point de livraison autre. Tr�s bonne r�activit�.
Nous sommes heureux d'entendre ça! Merci beaucoup pour votre agréable remarque. Réponse originale à Trustpilot le 30/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
S�rieux,rapide,le bon march�!!
Merci à vous, Thierry! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat. Réponse originale à Trustpilot le 30/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s bon blouson avec de nombreux rangements, doublure int�rieure amovible, finition et tissu de qualit�. Juste une infime critique, j'aurai aim� que la doublure int�rieure arrive jusqu'au bout des manches et non 10cm avant. Mais avec une bonne paire de gants qui couvre bien le poignet �a ne se ressent pas. Ah oui j'ai oubli� de dire, livraison en 4 jours, c'est top! En r�sum�, pour ma premi�re fois sur ce site, tr�s agr�ablement surpris, avec des produits de qualit�s � petits prix et une livraison Express. Je reviendrai commander avec plaisir. Bien � vous. Beno�t
Merci beaucoup pour cette belle remarque, Benito! Ça nous fait plaisir! Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. Réponse originale à Trustpilot le 30/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Als nieuwe motorrijder een bezoekje gebracht aan de winkel in Drongen om een aantal "basics" aan te kopen. Rustig wat rondgekeken en na een eenvoudige vraag werd ik vlot geholpen. Ik gaf mee waar ik ongeveer naar op zoek was, waaronder een 3-1 broek, die me goed zou dienen maar geen stukken van mensen kost. De verkoper luisterde effectief en hielp me een aantal modellen uitproberen, waaruit al snel bleek dat ik dankzij m'n lange benen nood had aan een extra-lange broek. De lange modellen die binnen waren, bleken toch te kort, dus er werden 2 extra-lange modellen uitgezocht en besteld. Een weekje later waren ze binnen, opnieuw rustig kunnen uitproberen, veel info en tips gekregen en ook vlot beslist om de bijhorende jas aan te kopen. Ik kom zeker terug, als de ervaring telkens zo is zal ik het ook niet nalaten dat aan anderen aan te raden. De prijzen zijn competitief, de service is (zeker in de winkel) perfect en gemoedelijk. Merci en keep it up! (Geen idee of de mensen in de winkel dit te zien krijgen, maar ik hoop van wel :))
Beste Olivier, Bedankt voor deze superpositieve beoordeling en nogmaals bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Deze beoordeling zullen de medewerkers van de winkel in Drongen zeker en vast te zien krijgen! :-) Veel plezier toegewenst met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Site web tr�s bien fait. Facile pour naviguer. Grand choix de produits et des prix bien plac�s. Livraison rapide. Tr�s efficace. Je recommande RAD.
Merci beaucoup Richard pour cette agréable remarque! Nous sommes heureux d'entendre ça! Nous espérons vous revoir bientôt! :-) Réponse originale à Trustpilot le 30/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
super efficace comme toujours....merci !
Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 30/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
casque au meilleur prix que j'ai pu trouver, livr� tr�s rapidement et en parfait �tat. les photos de pr�sentation correspondent parfaitement � la r�alit�.
Super!! Nous sommes heureux d'entendre ça! Ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 30/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Een duidelijke uitleg over de gewenste producten waarna men je in vrijheid laat kiezen. Zeer eenvoudig, sterk en klantvriendelijk en geen toeters en bellen. Maw, een aanrader voor de motor-rijder.
Wat een mooie beoordeling, Dirk! Bedankt om de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te schrijven! Hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Ik heb voor mijn S1000XR schijven en blokken besteld, ik had bij een ander gezien dat de schijven voor �30,- per stuk goedkoper werden aangeboden. Nadat ik dit gemeld had kreeg ik keurig een e-mail dat ik ze bij RAD voor het zelfde geld kon bestellen. Ik bestelde deze op dinsdag en ze gaven aan dat ze op maandag zouden worden bezorgd, dit bleek niet zo te zijn....... nee ze werden eerder bezorgd al op vrijdag dus ik kon ze nog de zelfde week monteren. Ik was natuurlijk super blij dus JA ik ben zeeeer tevreden
Bedankt om de tijd te nemen om deze toffe review te schrijven, Ruud! We zijn blij dat onze diensten u kunnen bekoren, en hopen u in de toekomst nog veel goede service kunnen bieden. Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
J'ai commander 2 fois est je ne suis pas d��u, correspond bien aux photos envoie parfait! "Avec de l'avance" En cas de probl�me ils nous contactent... Je n'ai aucune critique � faire!
Merci pour la confiance que vous nous accordez ! Heureux d'apprendre que tout va bien et que vous êtes toujours satisfait de nos services. Nous travaillons quotidiennement sur la qualité de nos services et votre évaluation en est le fruit. Je vous remercie ! Réponse originale à Trustpilot le 30/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Produits de qualit� et conformes, livraison rapide et soign�e.
Overzichtelijke website. Snelle levering. Waren goed verpakt.
Bedankt voor uw positieve beoordeling! :-) Veel plezier toegewenst met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 29/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023