Snel en correct
Super! Bedankt voor deze review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 29/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Alles zoals gevraagd en vlot geleverd @RAD - de transporteur vroeg wel om een stevigere doos te gebruiken wanneer de inhoud zo zwaar is (doos snel stuk)
Bedankt voor deze tip, Geert! Deze geven we zeker door aan de inpakdienst! Veel plezier toegewenst met uw bestelling en hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 29/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zoals altijd snelle levering, goed verpakt, en eerlijke prijs/kwaliteit. :)
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 29/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bellen om info te vragen, bestellen, geleverd , gewoon top!
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 29/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
livraison rapide produit conforme le montage et facile les fils sont assez long ,m�me pas la peine de le coller sur le guidon "kawa 1000 versys" j'ai des par main. bref nickel chrome .
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 29/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
rien � dire c'�tait parfait...
Nous sommes heureux d'entendre ça, Jean-Pierre! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Parfait, du choix pour les commandes et exp�ditions soign�es et rapides.
Merci pour votre agréable remarque. Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ik had verkeerd besteld gratis ruilen was geen probleem goede service bedankt
We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over de geboden service bij RAD! Veel plezier toegewenst met uw aankoop en hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Professionele uitleg en heel behulpzaam in de winkel, een deel van mijn aankopen moest worden besteld en werd na 2 dagen gratis thuis geleverd. Topwinkel die me in de toekomst nog mag verwachten.
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
bestelling en levering perfect verlopen(zoals steeds bij rad)
Bedankt voor het vertrouwen in RAD, Willy! Veel plezier toegewenst met uw aankoop en hopelijk tot binnenkort bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
correct uitgevoerd
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Na 3 maanden gebruik van een IXS helm die ik aangeschaft had bij RAD was de laklaag verkleurd en zacht geworden. Na diverse moeizame emails, ik moest altijd een herinering sturen voordat ik een antwoord kreeg, werd mij verteld dat ik de helm verkeerd heb gebruikt! Moet ik die helm dan in de kast laten liggen soms? Maar goed, uiteindelijk is de IXS helm teruggestuurd naar RAD/IXS voor inspectie en controle. Wederom duurde het een eeuwigheid en moest ik weer een herinering email sturen voordat ik een antwoord kreeg. Dit geldt ook voor IXS zelf waarbij ik diverse malen helemaal geen antwoord kreeg. Conclusie was nog steeds dat ik de helm verkeerd heb gebruikt en dat het niet onder garantie/service valt. Vervolgens was het weer aan mij zelf dat ik om mijn eigen helm terug moest vragen die uiteidelijk terug werd gestuurd. Kan ik de IXS helm teminste nog gebruiken als bloemenpot in de tuin. En ik dacht dat IXS nog voor (Zwitserse) kwaliteit stond! U begrijpt dat mijn ervaring met IXS en RAD zeer slecht is en dat ik nooit meer een IXS product of iets anders bij RAD zal aanschaffen.
Beste Harald, Bedankt voor uw beoordeling. We begrijpen dat u teleurgesteld bent dat de garantieaanvraag voor uw helm niet werd aanvaard. Helaas is dit een beslissing die genomen wordt door de leverancier. Wij hebben ons uiterste best gedaan om het beste voor u te regelen, daar wij meermaals hebben geprobeerd een garantie voor u aan te vragen bij de leverancier, zodoende u zo goed mogelijk geholpen kon worden. Dit heeft de leverancier zelf ook aan u laten weten in hun mailverkeer. Wat het mailverkeer van onze kant betreft, hebben wij u telkens zo snel mogelijk proberen informeren van zodra wij meer informatie hadden. Het klopt dat hier soms wat tijd over ging, daar wij nu ook eenmaal een antwoord van de leverancier moeten afwachten nadat wij meer informatie hebben opgevraagd. Hoewel wij ons best hebben gedaan een zo goed mogelijke service na aankoop aan te bieden, begrijpen we dat dit voor u geen aangename ervaring was, maar we hopen u toch nog het tegendeel te kunnen bewijzen bij een volgende aankoop. Met vriendelijke groet, het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Vlotte en correcte levering
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Daan! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bestelling zelf ging vlot, maar de belofte van vandaag besteld morgen in huis hebben ze niet waar kunnen maken. Ik denk dat dit meer aan DPD ligt dan aan RAD, maar misschien moet je dat dan alsnog niet beloven? Ik had het specifiek om die belofte besteld bij RAD, omdat ik weinig tijd had en het snel nodig had. Nu was het er niet op tijd en kon het niet mee op vakantie. Geen ramp, maar wel een beetje een teleurstelling.
Snelle en correcte service, ook service nadien zeer tevreden van! Top!
Bedankt Jelle! Het doet ons deugd dit te lezen! :-) Veel plezier toegewenst met uw bestelling en hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Toni! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
command� le jeudi , re�u le lundi !! service parfait
Super! Nous sommes heureux d'entendre ça, Bernardi! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande! Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alweer goede snelle levering.
heel vlug geleverd en prima produkt
Fijn om te lezen, bedankt! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prix comp�titifs et livraison gratuite ultra rapide. Tout ce que l'on attend d'un marchand sur le Web. Bravo!
Quelle belle remarque! Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD! Nous espérons vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Van bestelling tot levering top. En ook nog eens de beste prijs.
Wat een mooie beoordeling, John! Hartelijk bedankt hiervoor! Veel plezier toegewenst met uw bestelling en hopelijk tot binnenkort bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Exp�dition tr�s rapide et pi�ces tr�s bien arriv�es. Service impec
Nous sommes heureux d'entendre ça, Philippe! Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Manque d'information, il faut bien suivre sa commande, mais r�activit� au top si vous envoyez un message
Bonjour Artus Denis, Merci pour votre remarque. Nous essayons toujours d'informer au mieux nos clients par des confirmations de commande, des confirmations d'expédition et des délais de livraison par e-mail. Si vous avez des suggestions pour améliorer notre service, n'hésitez pas à nous en faire part ! :-) Cordialement, team RAD Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goede prijs en snel geleverd.
We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over de geboden service! Hopelijk tot binnenkort! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
correct en snel goed verpakt
Het doet ons deugd dit te vernemen, Fred! Hartelijk bedankt voor deze positieve beoordeling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023