Au top, comme pour mes pr�c�dentes commandes. Descriptif des produits clair, pertinent, conforme. Conseils et informations compl�mentaires si besoin. Livraison ultra rapide m�me en direction de la France (commande du lundi re�ue le jeudi). Frais de port offerts pour un minimum de commande relativement bas, c'est appr�ciable.
Wow, quelle belle remarque ! Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle remarque ! Merci encore pour votre commande et nous espérons vous revoir bientôt chez RAD. Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zetten alles in het werk bij opmerkingen van klant, gewoon de beste...
Wat een mooie beoordeling, Bjorn! We zijn heel erg blij dat u tevreden bent over de geboden service bij RAD! We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en hopen u snel terug te mogen ontmoeten! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zeer goede dienstverlening en correcte afhandeling van bestelde producten.
Bedankt voor deze positieve beoordeling Christophe. We wensen u nog veel plezier toe met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede service vlugge levering
Fijn om te horen, Hans! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
ik ging bij RAD langs om een paar motorlaarzen te passen. dit zijnde de Alpinestars SMX-6 V2 Drystar. deze waren excact wat ik verwachtte. op dat moment kon ik ze echter niet mee naar huis nemen (op de motor, geen rugzak of koffers) de medewerker bij RAD stelde voor ze op te sturen (gratis en waarschijnlijk op 2 dagen) de dag erna was het pakket al geleverd. perfect advies, perfecte service en een perfect product. beter dan dit kan echt niet.
Wat een mooie beoordeling, Chris! Het doet ons goed te lezen dat u tevreden bent over de geboden service! We hopen u snel terug te mogen ontmoeten en wensen u veel rijplezier toe met uw nieuwe motorlaarzen! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
commande rapide, livraison idem Tout est OK
Super! Nous sommes heureux d'entendre ça, Pascal! Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prima en snelle levering, in prima conditie het product ontvangen! Betrouwbaar en vlot qua service.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD, Tina! We hopen u snel terug te mogen ontmoeten :-) ! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Commande effectu�e le mardi, re�u le jeudi. Tant de livraison rapide. Je recommande le site
Fantastique! Merci pour votre agréable remarque, Christophe! Nous espérons vous revoir bientôt! :-) Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
gemakkelijk op te zoeken, degelijk verpakt, binnen de aangegeven tijdsspanne afgeleverd. ( uur van levering opgegeven ) heb ik toevallig geluk of wat maar ik ben zeer tevreden
We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent, Anthony! Het doet ons deugd dit te lezen! We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en hopen u snel terug te mogen ontmoeten bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Rien � redire
Merci beaucoup pour votre agréable remarque, Thierry! Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
site clair et facile � utilise
Heureux d'entendre ça, Franck! Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Exellent, livraison tr�s rapide +- 24h. Merci
Super! Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goeie service. Uitstekend assortiment. MIN PUNT: is levering van bestelde goederen via DPD. Rad moet echt een andere leverancier vinden. Bestelling geplaatst in winkel voor levering Zaventem. Kreeg eerst bericht dat DPD postcode niet erkende (postcode 1930). Dan bericht dat levering volgende dag tussen een bepaalde uur. Dan geen half uur later bericht dat niemand aanwezig was en dat pakje op te halen was bij een ophaalpunt in Berchem. Dus DPD is nooit in de buurt van Zaventem geweest. Dus moet ik helemaal naar Berchem gaan om mijn pakje op te halen. Wat een onzin. Ben dus pakje kwijt en moet ik opnieuw bestellen en hopen dat DPD het de tweede keer wel weten waar Zaventem is.
Het spijt ons te horen dat de levering van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Uiteraard betreuren wij dit voorval en begrijpen wij dat het onaangenaam is om uw pakket op deze manier te verwachten. Jammer genoeg hebben wij zelf weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. We proberen dagelijks onze service, maar ook die van onze transporteur te verbeteren. Alvast bedankt om uw mening te delen, daar zullen we in de toekomst rekening mee houden. Origineel antwoord op Trustpilot dd 29/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Beter met PostNL werken, betere service. Voor de rest ??
Bedankt voor de tip Kristof, we nemen deze ter harte! We zijn blij te vernemen dat u voor de rest tevreden bent over de service bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Het ging best snel. Ook de verzending naar NL. Prima. Alleen jammer dat de helm toch een kleine beschadiging heeft. Het nadeel van op afstand bestellen is dat je het betreffende artikel niet zelf kunt bekijken. En dus afhankelijk bent van wat men je opstuurt. Maar verder ging het goed.
Het spijt ons te horen dat uw artikel reeds beschadigingen toont. Indien u deze graag wenst te ruilen, kan dit gratis binnen de 30 werkdagen na aankoop door een retour aanvraag in te dienen via uw klantenaccount. Mocht u toch beslissen om deze te houden, kunnen we u op basis van foto's tegemoetkomen met een gepaste compensatie. Nogmaals onze excuses hiervoor. Bedankt om uw ervaring en mening met ons te delen. graag tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 29/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prix resonnable envoi rapide mat�riel de qualit� et homologu� que demander de plus
Tr�s bonne offre de produits. Vendeurs disponibles, comp�tents, sympathiques et serviables. Aucun probl�me pour un retour si l'article ne convient pas. Confiance absolue dans RAD.EU
Professionnels
Merci beaucoup! :-) Réponse originale à Trustpilot le 28/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goede en vlotte levering
Super! Bedankt Mike! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
J'ai trouv� exactement ce que je cherchais . J'ai demand� l'avis d'un conseiller , qui m'a bien renseign� . J'ai donc commander les articles et tout va bien . Un topcase givi + support + porte bagage moto . Je n'ai plus qu'a faire le montage ce week end . Et si le temps le permet , je pars en promenade .
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 29/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goede snelle service! Daarnaast een uitstekend product, motorpak voor een kind, voor een zeer goede prijs.
Bedankt voor de positieve beoordeling Erik! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Top! Eenvoudig besteld; vlot geleverd! & Prima communicatie ??
Super! Bedankt voor de positieve review! :) Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Vlot besteld en goed aangekomen
Super! We zijn blij dit te vernemen! Veel plezier toegewenst met uw bestelling! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/10/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Service impeccable. Livraison express en France m�tropolitaine (3 jours). Top
Produit command� annonc� en stock et livr� rapidement, au top
Super! Merci pour la confiance en RAD, Dominique! :-) Réponse originale à Trustpilot le 24/10/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023