Parfait

Parfait ! service tout recommand�, un peu loin mais ils ont tous et au bon tarif !

vlotte en snelle service na bestelling�

vlotte en snelle service na bestelling online

Snelle en correcte afhandeling!

Snelle en correcte afhandeling!

Produit conforme � l �nnonc� du site

Produit conforme � l �nnonc� du site, communication parfaite, emballage parfait et exp�dition rapide. C est ma premi�re exp�rience, je suis plus que satisfait, pourvu que ca dure pour le futur. Encore merci

Comme d'habitude

Comme d'habitude, le service est � la hauteur.

Livraison rapide et composants�

Livraison rapide et composants correspondants � mes attentes.

C'�tait une premi�re

C'�tait une premi�re, d'habitude je vais acheter en magasin. Je suis ravi du service. Super

Top, goed werk!

Supersnelle verzending, hoge prijzen.

Supersnelle verzending. Veel op voorraad. Met name Givi producten, waar elders een levertijd op zit. Helaas zijn de prijzen daar ook naar....

Snelle levering. Omwisselen geen probleem. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Transaction Parfaite et rapide

Tr�s tr�s bien pour cette premi�re commande, avec un tr�s bon service client. Livraison rapide et tr�s bon suivi Tr�s bon produits Je recommande vivement

prima op tijd, goede prijs/kwaliteit verhouding

Eerder binnen dan beloofd, goed verpakt maar belangrijker nog goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle correcte levering van een top�

Snelle correcte levering van een top product!

Net bedrijf! Goede service!

Nette prijs, goed verpakt en Sneller geleverd dan beloofd!!!!!

30 dagen bedenktijd

Zo staat het vermeld: " 30 dagen bedenktijd Niet tevreden? Geld terug. Eenvoudig terugsturen Retour online registreren, etiket afdrukken en afgeven in elk DPD punt." Ik heb online besteld omdat ik te ver woon om in fysieke winkel te komen passen. Zoals boven omschreven lijkt het alsof retoursturen "eenvoudig" en dan dus ook gratis is. Pas als je beetje verder leest kom je erachter dat retour sturen NIET gratis is als de fout niet bij RAD ligt. Je zal kosten retourzending zelf moeten betalen als je een product hebt besteld dat niet bevalt qua comfort (niet te klein of te groot, maar draagcomfort). Omruiling is wel gratis, maar in dit geval is omruiling dus nutteloos aangezien draagcomfort zelfde blijft. Bij meeste bedrijven (groot of klein) is er betere service betreffende kosteloos retourneren (zelfs zonder opgaaf van reden). Jammer dat RAD diezelfde service niet kan verlenen aan hun online klanten. Zal me dus wel twee keer bedenken voor ik hier weer bestel.

snel, effici�nt, goede prijs .....

snel, effici�nt, goede prijs .....

alles ok

alles ok. snelle levering

super tevreden

super tevreden , degelijk matr. ,zeer snelle en verzorgde levering

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, goede uitleg, zeer behulpzaam, een plezier om in RAD zaventem te shoppen, voor mij zeker een 10+++

Tr�s satisfait du service du prix du�tr�s satisfait

Tr�s satisfait du service du prix du produit et de la livraison. Merci � tous

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering.

Very fast and simple service.

Very fast and simple service.

Nickel !

Rapide, efficace, professionnel, en cas de soucis toujours une solution... quoi dire de plus mis � par, parfait !

Snelle levering en goed product.

Snelle levering en goed product. Motormover.

Catalogue web avec indication des�

Catalogue web avec indication des stocks dans les magasins. Livraison rapide

Landegemstraat 4

9031 Drongen